bir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem
insanlarla uğraşmak dert yani o yüzden bi an önce kaçmak istiyorumbenim hafızam çok kötü son yıllarda yakın geçmişi pek tutamıyorum kafamda , olaylar içinde öyle eşimle tartıştığımız konuların nedenlerini falan hep unutuyorum bi süre geçince , ama böylesi daha rahat oluyor : ))) nesee hımm anladım canım stresli bi işin var öyleyse hak verdim sana şimdi
Ay inş haftaya öğrenirsin arkadasım :) o da ayrı bi heyecanRica ederim canım:) ayrıca kızlar beylikdüzünde Hellobaby diye bir mağaza var. 2 katlı. Bu akşam oraya uğradık. E-bebek gibi bir mağaza. O kadar güzel şeyler varki anlatamam. Hele o kız kıyafetleri. Ben kıyafet konusunda biraz seçiciyimdir. Ama burda her gördüğüme bayıldım. Pastel renkler özellikle. Biz daha cinsiyet öğrenemedik inşaAllah haftaya. Arkadaşım bi kaç bişey aldı. Ucuzda var pahalıda. Bu tataflarda oturanlar mutlaka uğrasın. İnternet siteside var.
inş canım tşk ederimbi hocaya sorabilirsin ilahiyatçı..senin yazdıgın anlam pek güzelmiş inş dünya hayatında da böyle özel bir insan olur, anlamı gibi
tşk ederim canımşimdi netten baktım , cennetteki ırmakların isimleri hakkında kesin bilgi yokmuş , Kevser dışında, diğer ırmaklar isimle değil vasıflarıyla söylenirmiş , bozulmayan su ırmakları, tadı değişmeyen süt ırmakları, içenlere zevk veren şarap ırmakları ve süzme bal ırmakları gibiymiş, bu esrin ikra gibi isimlerde mesela bazı sitelerde çok güzel anlamlarla ifade ediliyor ama bi alimin yazısında okumuştum gerçek anlamlarını , misal ecrin için ücret demişti .
Aslında matbaa araştırılsa bulunur ya bakim ona bi
Balık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğerbenim hafızam çok kötü son yıllarda yakın geçmişi pek tutamıyorum kafamda , olaylar içinde öyle eşimle tartıştığımız konuların nedenlerini falan hep unutuyorum bi süre geçince , ama böylesi daha rahat oluyor : ))) nesee hımm anladım canım stresli bi işin var öyleyse hak verdim sana şimdi
Aa süper :) o zaman kendim yapıcam ben :)ben buldum netten cnm bı yer 100 tane 30 tl cıvarı oluyor
Bi hafız olarak cevaplıyım canım geçmiyor.kızlar günaydın sabun resimleri yüzünden uyarı yemişim satış yapmaya teşebbüs etmişim..... neyse bişi sormak istiyorum aras ismi kuranda geçiyor mu? bilgisi olan var mı?
Fetva net var diyanetin oraya yazabilirsin canim icin rahat olmasi icin nette bakinca anlamlari dogru olmayan bircok isim oluyor kafan karisiyorbir yerde de Aras ismi ilahiyata göre cennette akan en buyuk dört nehirden biri demektir. Şifalı ve bereketli su olup her gün damlatır yazıyor kesin bilgiyi nerden öğrenicez bilmem
tühh yaaaBi hafız olarak cevaplıyım canım geçmiyor.
Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
ay benim evime yakın orası, mutlaka gitmem lazım :)))Bayanlar tatlı hamişler güzel ablalar :) dün mall of istanbula gittik eşimle bebişler için harika şeyler var bi çok mağaza var. Gitmişken yatak baktık yatacağı şilteyi yani. Çok güzel fikirler edindik nevresim takımı uyku seti baktık.dahaçok bakardım ama yoruldum döndük mecburen. Hamile içinde mağaza var. İstanbul avrupa yakasında oturanlar oraya gidebilirler. Net.den almaktansa görerek alırsınız.
Balık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğer
Listeler var nette cok dolasiyor onlara bakabilirsn. Telefondan girince bulamadim simdi. Mendil cok lazim olmustu kusan bebk olunca ben almamisim. Kiyafetten ayri atesolcer sampuan krem vs var baya varmis alincakbende 3 tane el örgüsü battaniye var ben çıtçıtlılarda kararsızım bide extra almamız gerekenler nedir bilmiyoum bende zıbın takımı aldım bi tane 2 tanede şapka üst alt takım olandan aldım ne almam gerektiği konusunda çok kararsızım o yüzden bilmiyorum
Kimi bebek 3,5 kilo dogup cabuk buyuyor 0-3 ayliklar elinde kaliyor. Kolay giydirebilmk onemli o yuzden ustune tam olan degil de hafif dökumlu kiyafetler rahat giydiriliyor. Bir arkadasim 35 haftalik dogurdu dogumdan sora premature kiyafeti almisti. Yani bebegine gore degisiyor o yuzden bence durumu kurtarcak kadar alinmali simdi. Herkes cok alma der ama cok kullaniliyor aslinda ama ortada bebek olmadigindan neyi ne kadar kullanacagini bilemiyorsuntecrübeli anneler
ilk aşamada bebeğimize almamız gereken şeyler neler yazabilir misiniz kime sorsam bişey alma çok diyip duruyor.ama bunun illaki gerekli olan şeyleri vardır yazabilir misiniz ?
tşk ederim canım bakıyorum hemen.....Fetva net var diyanetin oraya yazabilirsin canim icin rahat olmasi icin nette bakinca anlamlari dogru olmayan bircok isim oluyor kafan karisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?