2015 Şubat Anneleri

bunu 2 gün oluyo yaşayalı, karnım semsert oldu taş kesildi sanki , yürüdüm eve işten çıkınca, iyi geldi gevşedim geri başka olmadı ama benim hafta sizden geri de zaanla artıyodur belki de
şu son bi haftadır çok oluyo zaten hareketlerde öle

anladım canım , tekrarlamaz inşallah , ben baştan beri kullanıyosun sandım bazıları sürekli kullanıyorya
genelde o haftalardan sonra düşük riski geçer rahatlanır diye biliyordum ama ben istisnayım galiba işe bile gidemiyorum doktor bütün muayeneleri yaptı birşeyde bulamadı bol bol dinlen dedi çalışısınca nasıl olacak diyen yok beş haftayı doğum sonrasına eklmeyi düşünen ben devam etmez inş ama böyle olursa 32. haftamda ayrılcam izne bari çocukların hakkına girmiyim okulun ilk haftasından raporluyum

kız valla ben iş yerindeyim buraya yazarken müşteriyle konuşuyom hergün listemdeki 200 müşteriyle yapıyom telefon görüşmesi ben vakit buluyom vala burasıda olmasa tek başıma kafayı yerim
BENDE çok bağlandım gerçekten. başka eğlencem yok zaten girip. burda takılıyorum .

Hahaha :) maşallah ona :) ben de 2 gün önce karnımın hareketlerini videoya çektim atmayı çok isterdim ama acıcık müstehcen olunca eşim sildirdi

sağol canım :) yok anacım Anadolu yakası bize ters . biz bilmeyiz sizin yakanızı
benım eşim kurban konusunda biraz takık. her sene kesmek istiyor. ve kesilenın tamamını dağıtıyor.
biz direk bağışlıyoruz öle daha kolay oluyor öle denesenize

aynen ben hamileyim bile diyemiyorum korkudan ya düşerse bak şunun öle düşmüş bu kediden korkmuş valla paronomanyak oldum
kız valla ben iş yerindeyim buraya yazarken müşteriyle konuşuyom hergün listemdeki 200 müşteriyle yapıyom telefon görüşmesi ben vakit buluyom vala burasıda olmasa tek başıma kafayı yerim
sen call center da mı çalışıyorsun

bende öyle yapıcam artık canım şimdiye kadar kaydım var sanıyodum meğer benm kaydımda yokmuş eşim yaptırmıştı güya yada hastahanedkilerin birbirinden haberi yok
sağlık ocağına mutlaka kayıt yaptırman lazım cnm bnm

Balık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğer

Ilacın adı ne canımcım? Ben nasılsa balık yerim dedim ama hala yediğim yok. En iyisi balıkyağı kapsülünü içeyim.

Dur bir dakika hemen üzülme sakin ol canım. Önce abuk sabuk sandığın mesajları bir değerlendir. Belki büyüttüğün kadar değildir. Önce bebişini düşün o yüzden sakın üzülme komik videolar falan seyret netten. En yakın zamanda da eşinle mutlaka konuş.

Ismi matbaada yazdırmaya gerek var mı? Kalın yazıcı kağıtlar var onların herbirine aldığı kadar isim yazılıp Yazıcı'dan çıkarıp kesilebilir belki.
isim ne ıcın yazıyorsunuz bılmıyorum ama benım kuzenım şu şekerler ya da süsler için çıkarılan kâğıtları. şekilli çerçeve yapıp renkli yazıcıdan çıkarıyor. her türlü yazıyı süsleyip püsleyip bastırıyor ordan.

kızlar bişey sorucam bu doğumdan sonra karnı mı ne sarıyorlarmış doğrumu o

güzel anneler bebeğin haraketlerini günde kaç kere hissediyosunuz? sizinki de tembellik yapıyo mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…