şu son bi haftadır çok oluyo zaten hareketlerde ölebunu 2 gün oluyo yaşayalı, karnım semsert oldu taş kesildi sanki , yürüdüm eve işten çıkınca, iyi geldi gevşedim geri başka olmadı ama benim hafta sizden geri de zaanla artıyodur belki de
genelde o haftalardan sonra düşük riski geçer rahatlanır diye biliyordum ama ben istisnayım galibaanladım canım , tekrarlamaz inşallah , ben baştan beri kullanıyosun sandım bazıları sürekli kullanıyorya
geriliyor yanibenim doktora söylediğim , taş gibi olmak değil de böyle bi gerginlik hissi gibi anlık bişey
BENDE çok bağlandım gerçekten. başka eğlencem yok zaten girip. burda takılıyorum .kız valla ben iş yerindeyim buraya yazarken müşteriyle konuşuyom hergün listemdeki 200 müşteriyle yapıyom telefon görüşmesi ben vakit buluyom vala burasıda olmasa tek başıma kafayı yerim
BENDE çok bağlandım gerçekten. başka eğlencem yok zaten girip. burda takılıyorum .
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
uykusuz geçiriyorum geceleri benimki sanırım gece uyumuyor resmen uyanıyorum tekmeyle dışardan ilk defa fark ettik acayip bi duygu alah hepimzin bebişlerine sağlık versin bu duyguyu yaşatsın herkese :)
biz direk bağışlıyoruz öle daha kolay oluyor öle denesenizesağol canım :) yok anacım Anadolu yakası bize ters . biz bilmeyiz sizin yakanızı
benım eşim kurban konusunda biraz takık. her sene kesmek istiyor. ve kesilenın tamamını dağıtıyor.
aynen ben hamileyim bile diyemiyorum korkudan ya düşerse bak şunun öle düşmüş bu kediden korkmuş valla paronomanyak oldumevet ya sadece doktoruna sor bence de. Abuk subuk konuşup duruyo insanlar,ben bu aya kadar daha kim cocuk düşürmüş kimin komsusu nasıl dusurmus tüm bu hikayelere maruz kaldım. Sinirimi bozdular boş yere, sen fırsat verme :)
sen call center da mı çalışıyorsunkız valla ben iş yerindeyim buraya yazarken müşteriyle konuşuyom hergün listemdeki 200 müşteriyle yapıyom telefon görüşmesi ben vakit buluyom vala burasıda olmasa tek başıma kafayı yerim
sağlık ocağına mutlaka kayıt yaptırman lazım cnm bnmbende öyle yapıcam artık canım şimdiye kadar kaydım var sanıyodum meğer benm kaydımda yokmuş eşim yaptırmıştı güya yada hastahanedkilerin birbirinden haberi yok
Balık yağı kapsülü verdi bana doktor , inan hafızam kendine geldi, Leyla gibi dolanıyormuşum öncesinde meğer
Bi hafız olarak cevaplıyım canım geçmiyor.
Aa süper :) o zaman kendim yapıcam ben :)
fma sanırım yanımda değil de hatırlayamadım ama fma olması lazmIlacın adı ne canımcım? Ben nasılsa balık yerim dedim ama hala yediğim yok. En iyisi balıkyağı kapsülünü içeyim.
Bunu 5 aylık hamile ve mahvolmuş biri olarak yazıyorum..dün gece eşimin tel.nde kadınlarla abuk sabuk mesajlarını yakaladım.yerle bir oldu herşey yetmez gibi işe gitti gidiyorum demem umrunda değil sanki..ben nasıl devam ederim bu evliliği ya yavrum ona ne olcak..annemlet küçük bi köyde yaşıyo oraya gitsem olacaklar belli..herkes bişey söyleyecek laf çıkacak bu halimle yük olcam..napcam ben yaa bu halde hangi bicdana sıgar bana bunları yaşatmak..nolur fikir verin..
isim ne ıcın yazıyorsunuz bılmıyorum ama benım kuzenım şu şekerler ya da süsler için çıkarılan kâğıtları. şekilli çerçeve yapıp renkli yazıcıdan çıkarıyor. her türlü yazıyı süsleyip püsleyip bastırıyor ordan.Ismi matbaada yazdırmaya gerek var mı? Kalın yazıcı kağıtlar var onların herbirine aldığı kadar isim yazılıp Yazıcı'dan çıkarıp kesilebilir belki.
yine de doktoruna danışderim kullanmadan önce bazı gebelere önerilmiyorfma sanırım yanımda değil de hatırlayamadım ama fma olması lazm
yok canım halkla ilişkiler bizim ama böle yoğun yani :) alıştım bensen call center da mı çalışıyorsun
s
Hahaha :) maşallah ona :) ben de 2 gün önce karnımın hareketlerini videoya çektim atmayı çok isterdim ama acıcık müstehcen olunca eşim sildirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?