neyse ben biraz daha yelek öreyim hahah
tığ ile yapılır bunlar bana kalırsa, zaten pro sayılmam öle böle örüyorum işteTamam kolay gelsin o zman sana :) yalnız gitmeden bir soru sorayım . Ben hiç örgüden anlamam , böyle birşeyin internette videosu falan varmıdır ? Varsa yapabilirmiyim ki ??
yaprakgüll ben bir seni birde anne olmak vardı onları bliyorum
tığ ile yapılır bunlar bana kalırsa, zaten pro sayılmam öle böle örüyorum işte
video olabilir ya da açıklaması olur biraz da bilen biri varsa çevrende yardım alarak başlayabilirsin :)
Sen ipi fln al git yanına :)Bakıyım denicem bi ara inş becebilirim :) annem anlıyor aslında ama çalışıyor , yüzünü göremiyorum yardım almak nerde
Öyle değil mi ama :))
E doğumdan sonrada Allah bilir ne zman izin olucak , izin olsa istek olucak mı hemen
sanada gelmiş geçmiş olsun cnm yaa neyse allah bebişlerimize sağlık kuvvet versin oğlum doğsun büyüsün bi ben ebesine ne yapıcağımı biliyorum göster oğlum çükünü dicemTabi canım bebeğin büyüğü küçüğü olmaz ki. İçinde bi yavru taşıdığını bildiğin andan itibaren heran korku , heran telaş oluyor. Benim de kürtajımdan sonrası çok zor geçti. 10 haftalık die gittim 8 haftalıktı ve zaten kalbi durmuştu. Bebeğimle girdiğim hastaneden elimin boş olarak çıkması gerçekten çok ama çok acı. Allah hiç birimize yaşatmasın . Doğduktan sonrada uzun sağlıklı ömür versin bebeklerimize.
Et valla bende ederim arada bi o ebeye :)) delirtir insanı , oğlun doğduktan sonra götürüp göstericen aslında bak düştü dediğin çocuk peçetede büyümeye devam etti die
ne korkunç bir durum yarabbim Allah korusunilişki sırasında olmadı ama bi gece bi kalktım her yer kan böle acaip geliyor ama hemen wc ye gittim bişey düştü ben feryat figan gitti sandım medical parka gittik salak gibi doktorumu aramadım geç diye oradada bi ebe baktım tabi ben o düşenide almıştım oradan hemen ona baktım azcık yokladı sen düşürmüşsün dedi tam elini sokuyordu temizlicekmiş ben hayır diyip kalktım eşimin yanına gittim doktoru aradık ama benim el ayak zangır zangır oda bişeyin yoktur daha bugün kontrol ettim dedi iğne verdi hemen gidip eve yat sabah dokuzda kente gel dedi ama o saat dokuz bizim tüm ömrümüzü yedi hemen hemen 5 saatti ama yıllar gibi geldi çok şükür hiçbişey yoktu sapasağlamdı bebekim ama korkusu hala içimizde karnımı sevemiyorum bile bırak ilişkiyi
canım sen kocaelide mi oturuyorsunBakıyım denicem bi ara inş becebilirim :) annem anlıyor aslında ama çalışıyor , yüzünü göremiyorum yardım almak nerde
Şimdi istek var mı? Östrojen fazlalığı da istiyormuş hissi uyandırabilir. Benim bundan önce de gözlemlediğim ve düşünceme göre 9 ay bebiş Doğan'a kadar birşey yapılmaması. Bebişe birşey olunca vicdan azabı çok oluyor. Zaten 9 ay normal zamanda çabucak geçmiyor mu?
aminnne korkunç bir durum yarabbim Allah korusun
canım sen kocaelide mi oturuyorsun
aynı şeyi yaşamışız hastaneye 11 haftalık bebeğim var diye gittim dr 8 haftalıkken kalbi durmuş dedi yani biz kalp sesini duyduktan 3 gün sonra benimle değilmişTabi canım bebeğin büyüğü küçüğü olmaz ki. İçinde bi yavru taşıdığını bildiğin andan itibaren heran korku , heran telaş oluyor. Benim de kürtajımdan sonrası çok zor geçti. 10 haftalık die gittim 8 haftalıktı ve zaten kalbi durmuştu. Bebeğimle girdiğim hastaneden elimin boş olarak çıkması gerçekten çok ama çok acı. Allah hiç birimize yaşatmasın . Doğduktan sonrada uzun sağlıklı ömür versin bebeklerimize.
Et valla bende ederim arada bi o ebeye :)) delirtir insanı , oğlun doğduktan sonra götürüp göstericen aslında bak düştü dediğin çocuk peçetede büyümeye devam etti die
sanada gelmiş geçmiş olsun cnm yaa neyse allah bebişlerimize sağlık kuvvet versin oğlum doğsun büyüsün bi ben ebesine ne yapıcağımı biliyorum göster oğlum çükünü dicem
aynı şeyi yaşamışız hastaneye 11 haftalık bebeğim var diye gittim dr 8 haftalıkken kalbi durmuş dedi yani biz kalp sesini duyduktan 3 gün sonra benimle değilmişAllahım kimseye yaşatmasın
Uçuk hakkında ne söyledi ? Onu bilmiyorumBugun beni bir arkadaşım öptü optükten sonra hastayim çok hastayım dedibir de uçuğu vardı sanırım. Birileri uçuk hakkında bişiler söylemişti Allahım korusun inşallah.
Şuğra değil de şu'ra olarak yazılıyo bence çok hoş bi isim anlamı topluluk demek.Uzman aramaya gerek yok topiğimizde herşeyim uzmanı var ne güzel yaaa. Peki canım şuğra ismi için ne düşünüyorsun? Sence bu isim konulabilir mi?
Ne yalan söyliyim var yani. Ben eşimi görünce ona sarılınca istiyorum. He istemediğim olmuyormu , tabi oluyor ama genel olarak sekteye uğramadı. Hayır geçmiyor zaman , sana nasıl geçiyor kibence nadir durumlarda ilişki sakıncalı . Sakıncalı olan bi durumda yaşanmışsa vicdan azabı olur . Yoksa neden vicdan azabı duyulsun ki
yok izmir ama oralıyım kanım kaynadı zatenEvet yoksa sendemi burda oturuyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?