2015 Şubat Anneleri

neyse ben biraz daha yelek öreyim hahah

Tamam kolay gelsin o zman sana :) yalnız gitmeden bir soru sorayım . Ben hiç örgüden anlamam , böyle birşeyin internette videosu falan varmıdır ? Varsa yapabilirmiyim ki ??

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 45
  • image.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 47
Tamam kolay gelsin o zman sana :) yalnız gitmeden bir soru sorayım . Ben hiç örgüden anlamam , böyle birşeyin internette videosu falan varmıdır ? Varsa yapabilirmiyim ki ??
tığ ile yapılır bunlar bana kalırsa, zaten pro sayılmam öle böle örüyorum işte
video olabilir ya da açıklaması olur biraz da bilen biri varsa çevrende yardım alarak başlayabilirsin :)

tığ ile yapılır bunlar bana kalırsa, zaten pro sayılmam öle böle örüyorum işte
video olabilir ya da açıklaması olur biraz da bilen biri varsa çevrende yardım alarak başlayabilirsin :)

Bakıyım denicem bi ara inş becebilirim :) annem anlıyor aslında ama çalışıyor , yüzünü göremiyorum yardım almak nerde

Öyle değil mi ama :))
E doğumdan sonrada Allah bilir ne zman izin olucak , izin olsa istek olucak mı hemen

Şimdi istek var mı? Östrojen fazlalığı da istiyormuş hissi uyandırabilir. Benim bundan önce de gözlemlediğim ve düşünceme göre 9 ay bebiş Doğan'a kadar birşey yapılmaması. Bebişe birşey olunca vicdan azabı çok oluyor. Zaten 9 ay normal zamanda çabucak geçmiyor mu?

sanada gelmiş geçmiş olsun cnm yaa neyse allah bebişlerimize sağlık kuvvet versin oğlum doğsun büyüsün bi ben ebesine ne yapıcağımı biliyorum göster oğlum çükünü dicem

ne korkunç bir durum yarabbim Allah korusun

Ne yalan söyliyim var yani. Ben eşimi görünce ona sarılınca istiyorum. He istemediğim olmuyormu , tabi oluyor ama genel olarak sekteye uğramadı. Hayır geçmiyor zaman , sana nasıl geçiyor ki bence nadir durumlarda ilişki sakıncalı . Sakıncalı olan bi durumda yaşanmışsa vicdan azabı olur . Yoksa neden vicdan azabı duyulsun ki

aynı şeyi yaşamışız hastaneye 11 haftalık bebeğim var diye gittim dr 8 haftalıkken kalbi durmuş dedi yani biz kalp sesini duyduktan 3 gün sonra benimle değilmiş Allahım kimseye yaşatmasın

sanada gelmiş geçmiş olsun cnm yaa neyse allah bebişlerimize sağlık kuvvet versin oğlum doğsun büyüsün bi ben ebesine ne yapıcağımı biliyorum göster oğlum çükünü dicem

Hahah çok iyi ya :) göstersin tabi :)))

Uzman aramaya gerek yok topiğimizde herşeyim uzmanı var ne güzel yaaa. Peki canım şuğra ismi için ne düşünüyorsun? Sence bu isim konulabilir mi?
Şuğra değil de şu'ra olarak yazılıyo bence çok hoş bi isim anlamı topluluk demek.

Canım bebişin kız mı olucak? Kız bebişler biraz fazla östrojen yüklenmesine neden oluyor. O da isteği artırıyor. Aslında 9 ay hamileyken daha uzun gibi. Ama dediğim gibi hiçbir sorun yokken sakınca falan yokken kayıp yaşayınca her yaptığın şeyde kendini suçluyorsun. Benimki o misal yani. Hem ayrıca kadınların orgazm olmasını da sakıncalı buluyorum rahim kasılıyor çünkü. Bir de araştırdım eşler birbirine sarıldığında öptüğünde ve seviştiğinde beyin endorfin salgılıyormuş. O da anneyi mutlu ediyor bebek de mutlu oluyormuş. Bol bol sarılıp öpüşelim diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…