- 17 Şubat 2013
- 698
- 136
- 323
Yaa burda üç tane ikiz annesiydil toplam nerdeler onlar yaaa[/QUOTE ]
Bir tanesi de bendim ama ne yasikki 10. Hafta ikinci bebegimin gelisimi durdu
Rabbim karnimdakini bana bagislasin insallah...
Ben 1-2 gün progestanı içmeyi unuttum o aralar oldu doktora söylemedim ama farkettim yani. Normaldir ama ben progestan kullandığım için hissetmiyorum pek.karın gerilmesi işine takıldım benimde geriliyo gibi oluyor dün söyledim doktora rahim büyüyo karnın büyüyo o yüzden endişe etme dedi bana
Şuğra değil de şu'ra olarak yazılıyo bence çok hoş bi isim anlamı topluluk demek.
Litchi uçuğu olan birine çocuğunuzu öptürmeyin dediler
Perşembe günü yaptırcam canım bi sonraki perşembe de detaylı olcam ordan doktora geçicem. Bayram dan önce gitmiş olcam yani.kontrolün ne zamana ? şeker yüklemesi 24. hafta da yapılıyor belki o zaman denk geldiği için demiştir.
Mutlu ettiniz beni :)Benim canım da bedava değil dersin kv bi daha ole sölerse. Doktoruna güvenmek ısınmak cok önemli sen bırakma memnunsan
süper:) eşin anneme bakma sen dediğine göre doktorun değişmiyor demektir, kv nin can sıkmasına izin verme, bebeğin sağlığı senin sağlığın kvden değerli öperim :)
A athena_1983 Allahım karnındaki bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sarılalım sıkı sıkıııCanım bebişin kız mı olucak? Kız bebişler biraz fazla östrojen yüklenmesine neden oluyor. O da isteği artırıyor. Aslında 9 ay hamileyken daha uzun gibi. Ama dediğim gibi hiçbir sorun yokken sakınca falan yokken kayıp yaşayınca her yaptığın şeyde kendini suçluyorsun. Benimki o misal yani. Hem ayrıca kadınların orgazm olmasını da sakıncalı buluyorum rahim kasılıyor çünkü. Bir de araştırdım eşler birbirine sarıldığında öptüğünde ve seviştiğinde beyin endorfin salgılıyormuş. O da anneyi mutlu ediyor bebek de mutlu oluyormuş. Bol bol sarılıp öpüşelim diyorum ben
Canım ılık duş ve karnına kremle masaj yap çok ii geliyobunu 2 gün oluyo yaşayalı, karnım semsert oldu taş kesildi sanki , yürüdüm eve işten çıkınca, iyi geldi gevşedim geri başka olmadı ama benim hafta sizden geri de zaanla artıyodur belki de
Canım bi gün bi günü tutmuyo henüz. Yorgunsam hissetmiyorum meselagüzel anneler bebeğin haraketlerini günde kaç kere hissediyosunuz? sizinki de tembellik yapıyo mu:)
Canım benimde öyle valla hiçde canım çekmiyoya işte çok salmayalım eşcaağzı diye şeetiyorum. Bide her pozisyon olmuyo artık . Çokda yoruluyom.Kızlar ayıptır sorması eşlerinizle olan cinsel yakınlaşmadan sonra birşey oluyormu ? benim karnımın şekli bile değişiyor. Geriliyor. Çok sert oluyor . Normal mi ??
Son ay aliyor bebek zateb kiloyu. Kilolu baslayinca cok alinmiyor belki de ondandir85 kg ile hamıle kaldı. şeker sorunu var bır de tiroit.
endokrinci yeme demiş kadın doğumcu ye demiş. yemiş ama alamamış ilaçlardan sanırım. şimdi en az 4 kilo daha alması gerekiyor. kalan bir ayda. alır sanırım. bebeğin doğum kılosuna gelmesı gerekıyormus. bebek 1 kg 800 gr şimdi. doğum kılosu neyse artık.
Evet durumuma uygun. Cocuklar dun bakip anlayamamisti bol gomlekten bugun emin oldularEn azindan duruma uygun br canim
Hala belli dgl senin d mi
Magnezyim gibi mineral eksikliginden oluyor bazen maden suyu onermisti bana dr. Bazen gazdan oluyor cok sik degilse normalbunu 2 gün oluyo yaşayalı, karnım semsert oldu taş kesildi sanki , yürüdüm eve işten çıkınca, iyi geldi gevşedim geri başka olmadı ama benim hafta sizden geri de zaanla artıyodur belki de
Evet toparlansin diye yapan var ise yaradigi kisiye gore. Kimisi korse takiyorkızlar bişey sorucam bu doğumdan sonra karnı mı ne sarıyorlarmış doğrumu o
bizde hic rastlanmayan hastaliklari suriyeliler getirdi bu yuzden oglum fazladan asi oldu. Medeniyet arttikca asilar azaliyor cunku risk azaliyor. Bizde hala tetenozdn olen var ki asi devlet eliyle yapiliyor. Hastane sartlasina guvenen yaptirmasin. Ama hamilelik bu yolda araba carpsa ambulans devlet hastanesine goturur orda ameliyata alirlar. Hastanesine guvense devlet yapmaz asiyi. Kizamik asisi cocuk felci asisinin dozu artti suriyelilerle. Devlete de maliyet yani. Birileri para kazaniyor tamam ama risk var isteBu aşıyı Avrupa'da niye yapmıyorlar peki? Orada kullanılan neşterler makaslar Çelik de bizimki paslı çivi mi? Niye korkutuyorlar herkesi böyle? Tetenoz aşısından kim kazanç sağlıyor acaba?
Harflerin bi etkisimi var canım ? Ewt sure adı. Hemde ha mim lerden biri. Mukabeleye katıldıysan belki bilirsin 7 tan 'ha mim' le başlayan sure var bunların her birinde ne dua etsen ne dilek tutsan kesin kabul, şûra suresi onlardan biriİşte Türkçe olarak şura desek eksik olacak diye ğ koydum yoksa şu'ra diye de yazdıramayız sanırım nüfusa. Benim de çok hoşuma gidiyor sure ismi diye biliyorum anlamı da güzelmiş topluluk. Yalnız kalmasın bebiş :) içinde ş ve ğ harfleri var diye düşünüyoruz.
hımm korsede mantıklıymış ozaman sarkma olmasın die dedilerde şaşırdım bu arada tetenoz içinde sen farketmeden paslı bi zımba teli bile eline battığında tetenoz olma riskin var üstelik bebeğin bu mikroba karşı çok hassas olduğundan ne yazıkki direnemiyor sen normalde farketmiyorsun ama ona mikrop bulaşmış oluyor bide dediğin gibi devlet vasat durumda başımıza ne geleceği belli deilSon ay aliyor bebek zateb kiloyu. Kilolu baslayinca cok alinmiyor belki de ondandir
Evet durumuma uygun. Cocuklar dun bakip anlayamamisti bol gomlekten bugun emin oldular
Magnezyim gibi mineral eksikliginden oluyor bazen maden suyu onermisti bana dr. Bazen gazdan oluyor cok sik degilse normal
Evet toparlansin diye yapan var ise yaradigi kisiye gore. Kimisi korse takiyor
bizde hic rastlanmayan hastaliklari suriyeliler getirdi bu yuzden oglum fazladan asi oldu. Medeniyet arttikca asilar azaliyor cunku risk azaliyor. Bizde hala tetenozdn olen var ki asi devlet eliyle yapiliyor. Hastane sartlasina guvenen yaptirmasin. Ama hamilelik bu yolda araba carpsa ambulans devlet hastanesine goturur orda ameliyata alirlar. Hastanesine guvense devlet yapmaz asiyi. Kizamik asisi cocuk felci asisinin dozu artti suriyelilerle. Devlete de maliyet yani. Birileri para kazaniyor tamam ama risk var iste
Harflerin bi etkisimi var canım ? Ewt sure adı. Hemde ha mim lerden biri. Mukabeleye katıldıysan belki bilirsin 7 tan 'ha mim' le başlayan sure var bunların her birinde ne dua etsen ne dilek tutsan kesin kabul, şûra suresi onlardan biri
ne konusulmali diyorsan acarsin konuyu gerisi gelir. Yani dogum yapinca da ilk ay sut artirma bebek gazi ve gogus acisi konuscaz.Neden kimse yazmıyor neden gruplara ayrılındı gibi sorular var ya.Şahsi cevabımı vereyim kilo, bebek hareketi,kıyafet dışında bebekle ilgili nasıl başka bir şey konuşulmaz hayretler içinde takip ediyorum.Forum oldukça zayıf...
genelde dusuk doz seker yuklemesini rutin olarak yapiyorlar.Bende yaparmı bilmiyorum , genelde çok kilo alımında yaptırıyor doktorlar yada nebilim kafalarına göremi acaba :))
Dogum sonrasi ortalama 1 ay lohusalik. 1-2 ay da normale donme zamani. Dogumdn sonra hormonlardan kuruluk ve isteksizlik oluyor. Oldu toplamda 1 yil. Bir sorun yoksa cok fazla. Yani ostrojen olsa da olasa da okadar ayri kalamam esimden. Ben de kayiplar yasadim korkularim var ama dogumdan 2 gun once olmustu en son. Orgazmin sakincasi yok baska risk yoksa. Bence ozel bir zaman farkli bir deneyim. Bulantilar azalmis ve gobek buyumusken. Zor ama esinle paylasabilecegn nadir bir iliski bu sekilde. Tabi herkesin her ciftin hayati farklidir. Kimine normal zamanda haftada bir nornaldir kimine gunasiriŞimdi istek var mı? Östrojen fazlalığı da istiyormuş hissi uyandırabilir. Benim bundan önce de gözlemlediğim ve düşünceme göre 9 ay bebiş Doğan'a kadar birşey yapılmaması. Bebişe birşey olunca vicdan azabı çok oluyor. Zaten 9 ay normal zamanda çabucak geçmiyor mu?
hayatin boyunca bir kere bile ucuk cikardiysan bebegini optugunde mikrop ona geciyor. Cocugun bagisikligi dstugu anda cikiveriyor. Aktif bir ucukle kimse kimseyi opmesin zaten. Bende hic ucuk cikmazdi esimde cikar hep evlendikten sonra grip falab olup kotu hissettigimde bende de cikiyor artikLitchi uçuğu olan birine çocuğunuzu öptürmeyin dediler
hımm korsede mantıklıymış ozaman sarkma olmasın die dedilerde şaşırdım bu arada tetenoz içinde sen farketmeden paslı bi zımba teli bile eline battığında tetenoz olma riskin var üstelik bebeğin bu mikroba karşı çok hassas olduğundan ne yazıkki direnemiyor sen normalde farketmiyorsun ama ona mikrop bulaşmış oluyor bide dediğin gibi devlet vasat durumda başımıza ne geleceği belli deil
ne konusulmali diyorsan acarsin konuyu gerisi gelir. Yani dogum yapinca da ilk ay sut artirma bebek gazi ve gogus acisi konuscaz.
genelde dusuk doz seker yuklemesini rutin olarak yapiyorlar.
Dogum sonrasi ortalama 1 ay lohusalik. 1-2 ay da normale donme zamani. Dogumdn sonra hormonlardan kuruluk ve isteksizlik oluyor. Oldu toplamda 1 yil. Bir sorun yoksa cok fazla. Yani ostrojen olsa da olasa da okadar ayri kalamam esimden. Ben de kayiplar yasadim korkularim var ama dogumdan 2 gun once olmustu en son. Orgazmin sakincasi yok baska risk yoksa. Bence ozel bir zaman farkli bir deneyim. Bulantilar azalmis ve gobek buyumusken. Zor ama esinle paylasabilecegn nadir bir iliski bu sekilde. Tabi herkesin her ciftin hayati farklidir. Kimine normal zamanda haftada bir nornaldir kimine gunasiri
hayatin boyunca bir kere bile ucuk cikardiysan bebegini optugunde mikrop ona geciyor. Cocugun bagisikligi dstugu anda cikiveriyor. Aktif bir ucukle kimse kimseyi opmesin zaten. Bende hic ucuk cikmazdi esimde cikar hep evlendikten sonra grip falab olup kotu hissettigimde bende de cikiyor artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?