hahahaaa çokk güldümmmm biz yapmıyoruz korkudanBenim ki hiç korkmuyor valla , Allah ne verdiyse :) Yalnız fantazi die bişe kalmadı , her seferinde gülmekten ölüyoruz . Ama senin içinde bebek var diyor gülüyor bende gülüyorum sonra tak fişi bitir işi
Eki Görüntüle 1247675 Bu Mevlüt şekerini de ben yaptım nasıl o küçük sisenin içine de çörek otu ve cevsen koyucam üstüne de bebeğinin ismini yazicam
hahahaaa çokk güldümmmm biz yapmıyoruz korkudan
Benim ki hiç korkmuyor valla , Allah ne verdiyse :) Yalnız fantazi die bişe kalmadı , her seferinde gülmekten ölüyoruz . Ama senin içinde bebek var diyor gülüyor bende gülüyorum sonra tak fişi bitir işi
Benim mutfağa benziyor çok güzelmiş bende eve gidince atarım sanaKızlar malum anlatmıştım ev aldık Kasım sonu gibi taşınıcaz mutfağımızda renk olarak mürdüm ve beyaz seçtik
Kullanan var mı ? Memnunmusunuz :)
{Aslında sormak için çok geç ama olsun}
Birde benim şimdiki evim de mutfak perdem stor orda stor değil de ip perde alalım diyorum , önerirmisiniz ??
Ay o zaöan lütfen bu bebiş de anasının kuzusu olsun :) zorla opturuyormus yerim onubende hasretim ayoll benim uçan cadı babasının tek aşkı sanki sonradan gelen kumaymışım gibi davranıyordu bana 2 li yaşlarda babadan başka kimse öpemezdi ben bile kandırarak öpüyordum düşün artık şimdi biraz biraz iyi olduk ama oğluşummm bana düşkün olsun gerçekten çok isterim
Cok âlemsin :)Benim ki hiç korkmuyor valla , Allah ne verdiyse :) Yalnız fantazi die bişe kalmadı , her seferinde gülmekten ölüyoruz . Ama senin içinde bebek var diyor gülüyor bende gülüyorum sonra tak fişi bitir işi
yaa boş boş duruyorum kolay zaten herşeyi hazır birleştiriyorsun sadece maksat hatıraalkışşşş çok beğendim bende tembel olmayaydım da yapaydım nirdeeeeee benim işim başımdan aşkın neler düşünüyorum onuda şekerci yapıversin bi zahmet ama ellerine sağlık çok şirin görünüyor inşşşşş o günleride görcez hep beraber
=))Bravo bravvvooo
biz üç aydır yapmıyoruz benim kanamam olmuştu ondan bi tırstık doktor serbest dedi ama genede tırsıyoruz yakınlaşma var ama icraat yokNe zamana kadar yapmıcaksınız ki :/ son 2 ay sanırım zaten yasak şurda kaldı 2 ayımız
Benim mutfağa benziyor çok güzelmiş bende eve gidince atarım sana
Öyle değil mi ama :))Şurda kaldı 2 ayımız cok ii yalnız of cok güldüm :)))
ilişki sırasında olmadı ama bi gece bi kalktım her yer kan böle acaip geliyor ama hemen wc ye gittim bişey düştü ben feryat figan gitti sandım medical parka gittik salak gibi doktorumu aramadım geç diye oradada bi ebe baktım tabi ben o düşenide almıştım oradan hemen ona baktım azcık yokladı sen düşürmüşsün dedi tam elini sokuyordu temizlicekmiş ben hayır diyip kalktım eşimin yanına gittim doktoru aradık ama benim el ayak zangır zangır oda bişeyin yoktur daha bugün kontrol ettim dedi iğne verdi hemen gidip eve yat sabah dokuzda kente gel dedi ama o saat dokuz bizim tüm ömrümüzü yedi hemen hemen 5 saatti ama yıllar gibi geldi çok şükür hiçbişey yoktu sapasağlamdı bebekim ama korkusu hala içimizde karnımı sevemiyorum bile bırak ilişkiyi
yok benim kırmızı L değil karşılıklı yaptırdım ben ama kısmen benziyor beyaz dolap kırmızı mermerMürdüm mü seninde ? Bizimki L mutfak olucak. Bugün eşim tezgah arası taşı almış. Atarsan sevinirim , fikirlere çok ihtiyacım var :)
ilişki sırasında olmadı ama bi gece bi kalktım her yer kan böle acaip geliyor ama hemen wc ye gittim bişey düştü ben feryat figan gitti sandım medical parka gittik salak gibi doktorumu aramadım geç diye oradada bi ebe baktım tabi ben o düşenide almıştım oradan hemen ona baktım azcık yokladı sen düşürmüşsün dedi tam elini sokuyordu temizlicekmiş ben hayır diyip kalktım eşimin yanına gittim doktoru aradık ama benim el ayak zangır zangır oda bişeyin yoktur daha bugün kontrol ettim dedi iğne verdi hemen gidip eve yat sabah dokuzda kente gel dedi ama o saat dokuz bizim tüm ömrümüzü yedi hemen hemen 5 saatti ama yıllar gibi geldi çok şükür hiçbişey yoktu sapasağlamdı bebekim ama korkusu hala içimizde karnımı sevemiyorum bile bırak ilişkiyi
yok benim kırmızı L değil karşılıklı yaptırdım ben ama kısmen benziyor beyaz dolap kırmızı mermer
aynen öle o ebeyi biyerde görsem ellerimle boğarım ama tanıyamadım gittim geri daha sonra tabi o korkuylaa ama oğluma senin ebeni ben var ya falan diyebilirim kızınca=)) hem de çok kötü eskiden derlerdi çocuk düşürdüm falan üzülürlerdi aman derdim üç aylık ne olucak o benim iki buçuk aylıktı ama canımdan can gitti sandım allah ne birdaha yaşatsın nede kimseye göstersin...AyyÇok kötü bir deneyim olmuş . Allahım bir daha yaşatmasın , ebeye de bak sen . Bunlar nasıl oluyorlar meslek sahibi anlamış değilim. Dangalak kadın. Sen korkmıcaksında kim korkucak. Çok haklısın . Şimdi bir sıkıntı yoksa sürekli aklına getirme ama hiç iyi değil. Anın tadını çıkarın bebeğin ve sen. En başta da dedim ya belirli şartlar altında ilişki iyi,onun dışında riskli.
Öyle değil mi ama :))
E doğumdan sonrada Allah bilir ne zman izin olucak , izin olsa istek olucak mı hemen
nöbet şekeriymiş adı nohut tanesi büyüklüğünde havanda dövüp tuz haline getirip memeye bandırıp sonra bebeğebak resminide koydum bizim koca karılar hep bunu tutturmuşlar
Tabi canım bebeğin büyüğü küçüğü olmaz ki. İçinde bi yavru taşıdığını bildiğin andan itibaren heran korku , heran telaş oluyor. Benim de kürtajımdan sonrası çok zor geçti. 10 haftalık die gittim 8 haftalıktı ve zaten kalbi durmuştu. Bebeğimle girdiğim hastaneden elimin boş olarak çıkması gerçekten çok ama çok acı. Allah hiç birimize yaşatmasın . Doğduktan sonrada uzun sağlıklı ömür versin bebeklerimize.aynen öle o ebeyi biyerde görsem ellerimle boğarım ama tanıyamadım gittim geri daha sonra tabi o korkuylaa ama oğluma senin ebeni ben var ya falan diyebilirim kızınca=)) hem de çok kötü eskiden derlerdi çocuk düşürdüm falan üzülürlerdi aman derdim üç aylık ne olucak o benim iki buçuk aylıktı ama canımdan can gitti sandım allah ne birdaha yaşatsın nede kimseye göstersin...
gider gitmez çeker atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?