Canım benim beni geri kafalı bulabilirsiniz ama benim eşim yapsa o duymasın ama gormemezlikten gelirim bu gibi bi durum da üstelik kendi evim kendi isimde var ama erkeklerin nefsi düşüktür beş ay dayanamaz buna inan yanında azcık srtk biri olsun hemen ipleri suya indirirler biraz daha sık dişini öle ilk engelde hemen pes etmeEvet sedece mesajda olan bişey o bunu erkek ihtiyaçkarını karşılamsk için yaptığını söyledi..ilk bebeğim düşük olunca bunda afedersin ama ilişkiyi krndi kafamda yasakladım uzaktık 5 aydır onu öne sürdü..pişmanm diyo sözde ama bunu kaşdırmak çok zor..annemleden babam biliyo sadece o da klasik boşanma da katlan hesabı yapıyo..istemiyorlar evlatlarını demekki elslem ne der mantığı..
Biraz biraz başladı biz kıyafetlerden önce park yatağımızı aldık bir de babamizin deli gibi heveslendiği 4 moms mamaroo nun elektrikli salıncağını aldık :) bayramdan sonrada Allah ne verdiyse artık yavaş yavaş inşallah alırızKizlarrrr bebek hazirliklari nasıl gidiyo basladimi telas bayadir sormuyorum
Oh sende tamamlamaya az kalmisCanim benim yatagi uyku seti jastane cikisi kuveti tirnak makasi taragi falan tmm iste ugak tefek badiler kiyafetler bi sampuani falan alincak cok bisey kalmadi allahin izniyle
Hersey biter yakinda demekki :)Biraz biraz başladı biz kıyafetlerden önce park yatağımızı aldık bir de babamizin deli gibi heveslendiği 4 moms mamaroo nun elektrikli salıncağını aldık :) bayramdan sonrada Allah ne verdiyse artık yavaş yavaş inşallah alırız
Çok güzelmiş defterEki Görüntüle 1248105 Eki Görüntüle 1248106 Günlük aldım sıra yazmaya geldi
Sağol cnmAy cok guzelmis ya
ben banyoda sonra hatırlarsam yandım yaa kesin çatlak çatlak olucamkızlar çatlak kremlerini hergün kullanan varmı
ben bebek yağını duştan sonra sürüyorum sadece
ve sadece göbeğime sürüyorum
çatlamalar ne zaman başlıyor
ooo sen herseyi almıştım ben iki oyuncak iki giyimCanim benim yatagi uyku seti jastane cikisi kuveti tirnak makasi taragi falan tmm iste ugak tefek badiler kiyafetler bi sampuani falan alincak cok bisey kalmadi allahin izniyle
ben banyoda sonra hatırlarsam yandım yaa kesin çatlak çatlak olucam
Bence başına gelse emin ol böyle söylemezdin. Bu anlatılan konu bile benim ciğerimi sızlattı.çok acı en acısı da çaresiz olmak.Canım benim beni geri kafalı bulabilirsiniz ama benim eşim yapsa o duymasın ama gormemezlikten gelirim bu gibi bi durum da üstelik kendi evim kendi isimde var ama erkeklerin nefsi düşüktür beş ay dayanamaz buna inan yanında azcık srtk biri olsun hemen ipleri suya indirirler biraz daha sık dişini öle ilk engelde hemen pes etme
Cnm ben gorebilcegim yere bebe yagi ve badem yagi koydum her aksam karnima catliyabilcek yerlere suruyorum suanda gerilmeme ragmen daha bisey yok yeterki vucudu kuru birakmabenim çatlamak umrumda değil o yüzden değil balık gibi pul pul oldum o yüzden kullanıyorum ama onuda sadece duştan çıkınca aklıma geliyo normalde hiç aklıma gelmiyo bol su iç deniyo 3 litre içiyorum günde daha ne içeyim
bizim eşimle birlikte yazdığımız bir günlüğümüz var 4. ayda başladık yazmaya, gerçi hep eşim yazıyor ben azcık beceriksizimdir bu konudaKizlaar hamilelik günlüğü tutuyor musunuz. Ben bu hsonu almayı düşünüyorum.
bizim eşimle birlikte yazdığımız bir günlüğümüz var 4. ayda başladık yazmaya, gerçi hep eşim yazıyor ben azcık beceriksizimdir bu konuda
Cnm ben gorebilcegim yere bebe yagi ve badem yagi koydum her aksam karnima catliyabilcek yerlere suruyorum suanda gerilmeme ragmen daha bisey yok yeterki vucudu kuru birakma
Ahahaha hormonlar aldi basini gitti diyosun :) o zaman bebe yagini hep sur kuru birakma vücudunu gorebilcegin bi yere koyay badem yağı süremem zaten kıllarım coştu bide badem yağıyla beslemeyeyim
Gunaydin kislar nasil gidiyor hamislik. Ben kalsiyumu yetersiz aliyorum sanirim. Her sabah bacaklarimda krampla uyaniyorum
Mecburiyeti bence en çok çocuk için ve benim de öyle olurduBence başına gelse emin ol böyle söylemezdin. Bu anlatılan konu bile benim ciğerimi sızlattı.çok acı en acısı da çaresiz olmak.
ooo ben şimdi bi sayfa yaz dedim de aman sende falan demeye başladı bide günlük yazacak püfff eşinin kıymetini bil:)bizim eşimle birlikte yazdığımız bir günlüğümüz var 4. ayda başladık yazmaya, gerçi hep eşim yazıyor ben azcık beceriksizimdir bu konuda
elalemde ne kocalar var benimki bana mesajı zor yazıyor
siz de gene msj varmış.biz 8.senedeyiz.birbirimizi zor görüyoruz.
Eki Görüntüle 1248105 Eki Görüntüle 1248106 Günlük aldım sıra yazmaya geldi
Benim eşim H harfini söylemiyor, yazmıyorda. Ben makara yaparım diye bir satır bile yazmaz.Mecburiyeti bence en çok çocuk için ve benim de öyle olurdu
ooo ben şimdi bi sayfa yaz dedim de aman sende falan demeye başladı bide günlük yazacak püfff eşinin kıymetini bil:)
birgün buraya yazamazsam bilinki nefesimi tutarken ölmüşümdür, kızımızın hareketlerini hissedebilmek için göbeğime dayanıp bana nefes aldırmıyor aşkım o benim :)Mecburiyeti bence en çok çocuk için ve benim de öyle olurdu
ooo ben şimdi bi sayfa yaz dedim de aman sende falan demeye başladı bide günlük yazacak püfff eşinin kıymetini bil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?