2015 Şubat Anneleri

Canım benim beni geri kafalı bulabilirsiniz ama benim eşim yapsa o duymasın ama gormemezlikten gelirim bu gibi bi durum da üstelik kendi evim kendi isimde var ama erkeklerin nefsi düşüktür beş ay dayanamaz buna inan yanında azcık srtk biri olsun hemen ipleri suya indirirler biraz daha sık dişini öle ilk engelde hemen pes etme

Kizlarrrr bebek hazirliklari nasıl gidiyo basladimi telas bayadir sormuyorum
Biraz biraz başladı biz kıyafetlerden önce park yatağımızı aldık bir de babamizin deli gibi heveslendiği 4 moms mamaroo nun elektrikli salıncağını aldık :) bayramdan sonrada Allah ne verdiyse artık yavaş yavaş inşallah alırız

Tünaydın kızlar herkese iyi haftasonları.

M mutsuz28 arkadaşım durumuna inan çok üzüldüm Allah yardımcın olsun sabır versin.
Ama bencede eşin pişmansa ve cidden hatasının farkındaysa bebeğin için ona bir şans daha ver. Bu durum inanıyorm ki senin için zordur ama annelik evlatları için fedakarlık yapmaktır ya senin annelik en zor yerinden erkenden başladı. Vardır bunda da bir hayır bol dua et inşAllah eşin hatasını anlayıp bir daha asla böyle bir şey yapmaz.

Hersey biter yakinda demekki :)

Ay cok guzelmis ya
Sağol cnm

kızlar çatlak kremlerini hergün kullanan varmı
ben bebek yağını duştan sonra sürüyorum sadece
ve sadece göbeğime sürüyorum
çatlamalar ne zaman başlıyor
ben banyoda sonra hatırlarsam yandım yaa kesin çatlak çatlak olucam

Canim benim yatagi uyku seti jastane cikisi kuveti tirnak makasi taragi falan tmm iste ugak tefek badiler kiyafetler bi sampuani falan alincak cok bisey kalmadi allahin izniyle
ooo sen herseyi almıştım ben iki oyuncak iki giyim

ben banyoda sonra hatırlarsam yandım yaa kesin çatlak çatlak olucam

benim çatlamak umrumda değil o yüzden değil balık gibi pul pul oldum o yüzden kullanıyorum ama onuda sadece duştan çıkınca aklıma geliyo normalde hiç aklıma gelmiyo bol su iç deniyo 3 litre içiyorum günde daha ne içeyim

Bence başına gelse emin ol böyle söylemezdin. Bu anlatılan konu bile benim ciğerimi sızlattı.çok acı en acısı da çaresiz olmak.

Cnm ben gorebilcegim yere bebe yagi ve badem yagi koydum her aksam karnima catliyabilcek yerlere suruyorum suanda gerilmeme ragmen daha bisey yok yeterki vucudu kuru birakma

bizim eşimle birlikte yazdığımız bir günlüğümüz var 4. ayda başladık yazmaya, gerçi hep eşim yazıyor ben azcık beceriksizimdir bu konuda

elalemde ne kocalar var benimki bana mesajı zor yazıyor

Cnm ben gorebilcegim yere bebe yagi ve badem yagi koydum her aksam karnima catliyabilcek yerlere suruyorum suanda gerilmeme ragmen daha bisey yok yeterki vucudu kuru birakma

ay badem yağı süremem zaten kıllarım coştu bide badem yağıyla beslemeyeyim

Gunaydin kislar nasil gidiyor hamislik. Ben kalsiyumu yetersiz aliyorum sanirim. Her sabah bacaklarimda krampla uyaniyorum

kalsiyum en çok nohutta susamda ve bademde varmış.çocuklarım için araştırmıştım.şimdi kendimde yiyorum.nohutu haşlayıp fındık gibi atıştırmalık yiyebilirsin.seversen.hem tok tutma özelliğide varmış.gaz yapıyomu bilmiyorum.ben de yapmıyor ama.susamlı yoğurt yiyebilirsin.çifte kalsiyum.ama susam kilo aldırır.

Bence başına gelse emin ol böyle söylemezdin. Bu anlatılan konu bile benim ciğerimi sızlattı.çok acı en acısı da çaresiz olmak.
Mecburiyeti bence en çok çocuk için ve benim de öyle olurdu
bizim eşimle birlikte yazdığımız bir günlüğümüz var 4. ayda başladık yazmaya, gerçi hep eşim yazıyor ben azcık beceriksizimdir bu konuda
ooo ben şimdi bi sayfa yaz dedim de aman sende falan demeye başladı bide günlük yazacak püfff eşinin kıymetini bil:)

Kızlar size bir şey danışacağım, ben çok akıntı ve yanma sorunu yaşıyordum bir sıra doktor fitil vermişti 1,5 ay önce 6 gün kullanacaksın dedi aklımda da tam kalmadı o sıralar sorunum hafiflediği için kullanmadım ama son zamanlar sorunum yine oluştu dedim fitili kullanayım ama doktor bana 6 gün demişti diye aklımda kaldı, sonra içine baktım günde iki tane sabah akşam yazıyordu içinde 12 tane var doktor bunu demek istedi deyip 4 gün kullandım sonra bi baktım kabının ters tarfına bir çizgi var yani doktor 6 gün günde bir kullan demek istemiş ben 4 gün yanlış kullanmışım. Sizce bir şey olur mu? fitilin adı vagi hex gebelikte kullanılıyor ve günde iki gün kullananlarda var.

ooo ben şimdi bi sayfa yaz dedim de aman sende falan demeye başladı bide günlük yazacak püfff eşinin kıymetini bil:)
Benim eşim H harfini söylemiyor, yazmıyorda. Ben makara yaparım diye bir satır bile yazmaz.
Geçen bana diyor ormon testi de mi yaptırdın.anlamadım
, bir kaç kere söyledi. Hee hormon dedim güldüm. çok sinirlendi.

birgün buraya yazamazsam bilinki nefesimi tutarken ölmüşümdür, kızımızın hareketlerini hissedebilmek için göbeğime dayanıp bana nefes aldırmıyor aşkım o benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…