bence ilk başta doktoruna sorsaydın hemen kafana göre ilaç kullanma ozaman vermiştir ama şimdi belki yararlı değildir şimdide ara sor hemen böle bişey yaptım diyeKızlar size bir şey danışacağım, ben çok akıntı ve yanma sorunu yaşıyordum bir sıra doktor fitil vermişti 1,5 ay önce 6 gün kullanacaksın dedi aklımda da tam kalmadı o sıralar sorunum hafiflediği için kullanmadım ama son zamanlar sorunum yine oluştu dedim fitili kullanayım ama doktor bana 6 gün demişti diye aklımda kaldı, sonra içine baktım günde iki tane sabah akşam yazıyordu içinde 12 tane var doktor bunu demek istedi deyip 4 gün kullandım sonra bi baktım kabının ters tarfına bir çizgi var yani doktor 6 gün günde bir kullan demek istemiş ben 4 gün yanlış kullanmışım. Sizce bir şey olur mu? fitilin adı vagi hex gebelikte kullanılıyor ve günde iki gün kullananlarda var.
Bende hiç mesaj görmedim. Çıkarken nişanlıyken ve evliyken.sadece küs falan olduğumuzdan trip için iki kelime yazar.biz işte evde birlikteyiz tek mesaj aşağıdayım kapıyı aç falan=)
Oda iyiymis :) bizimkide sık sık whatsaptan yaziyo ben cevap verene kadar cikiyobiz işte evde birlikteyiz tek mesaj aşağıdayım kapıyı aç falan=)
hemen dr ara bu konu başkalarına göre yönlenebileceğin bir şey değilKızlar size bir şey danışacağım, ben çok akıntı ve yanma sorunu yaşıyordum bir sıra doktor fitil vermişti 1,5 ay önce 6 gün kullanacaksın dedi aklımda da tam kalmadı o sıralar sorunum hafiflediği için kullanmadım ama son zamanlar sorunum yine oluştu dedim fitili kullanayım ama doktor bana 6 gün demişti diye aklımda kaldı, sonra içine baktım günde iki tane sabah akşam yazıyordu içinde 12 tane var doktor bunu demek istedi deyip 4 gün kullandım sonra bi baktım kabının ters tarfına bir çizgi var yani doktor 6 gün günde bir kullan demek istemiş ben 4 gün yanlış kullanmışım. Sizce bir şey olur mu? fitilin adı vagi hex gebelikte kullanılıyor ve günde iki gün kullananlarda var.
Kizlarrrr bebek hazirliklari nasıl gidiyo basladimi telas bayadir sormuyorum
hemen dr ara bu konu başkalarına göre yönlenebileceğin bir şey değil
Bende bayramdan snra odasini hazirliycambenim hazırlığım bi mağazaya girip kıyafetleri ellemek.ayy yeniden heveslendim.bayramdan sonra bi iki parça alırım heralde nasipse.
yazık yaa ne demek olduğunu ben biliyorum bende r diyemiyordum ortaokula kadar hep dalga geciyorlardı diksiyon dersi aldım geçtiBenim eşim H harfini söylemiyor, yazmıyorda. Ben makara yaparım diye bir satır bile yazmaz.
Geçen bana diyor ormon testi de mi yaptırdın.anlamadım
, bir kaç kere söyledi. Hee hormon dedim güldüm. çok sinirlendi.
onu eşimde yapıyor stateskop aldı dinlemek içinbirgün buraya yazamazsam bilinki nefesimi tutarken ölmüşümdür, kızımızın hareketlerini hissedebilmek için göbeğime dayanıp bana nefes aldırmıyor aşkım o benim :)
bende istiyorum ama erken diyorlarBende bayramdan snra odasini hazirliycam
ben hamileliğin başında idrar yolu rahatsızlığı yaşadım tahlil yaptırdım sonucu dr götürene kadar rahatsızlığımın geçtiğini farkettim dr.da söyledim o yinede kullan kalan mikropları temizlesin dedi. ilaçlarla aram iyi olmadığından ben iyleştim diye kullanmadım bir süre sonra yine rahatsızlandım bu sefer farklı bir ilaç önerdi söylemek istediğim aynı yerde aynı rahatsızlık ama farklı sebepler olabilir dolayısıyla farklı tedavi önerebilirdi. özel hastane değilse en kötü sağlık ocağına sorilacın içinde günde iki tane yazıyordu ama
Ahh öylemi canm allah diğer bebişine saglık uzun ömür versin hayırlısı buymş demek. Bnmde erken doğurma korkularım var
aldım bitaneme dedim kaldım=) devamı gelecek inşallah yaa şimdi ben oğlum oğlum diye yazarsam ya süpriz yapıp kız olursa iki doktorda erkek dedi amaay bende her seferinde hevesle başlıyorum.bölük pörçük kalıyor.
Cnm ben kimsenin dedigini takmiyorumbende istiyorum ama erken diyorlar
ben hamileliğin başında idrar yolu rahatsızlığı yaşadım tahlil yaptırdım sonucu dr götürene kadar rahatsızlığımın geçtiğini farkettim dr.da söyledim o yinede kullan kalan mikropları temizlesin dedi. ilaçlarla aram iyi olmadığından ben iyleştim diye kullanmadım bir süre sonra yine rahatsızlandım bu sefer farklı bir ilaç önerdi söylemek istediğim aynı yerde aynı rahatsızlık ama farklı sebepler olabilir dolayısıyla farklı tedavi önerebilirdi. özel hastane değilse en kötü sağlık ocağına sor
evet ben geçmişi pek okuyamıyorum ama sanırım uzun zamandır yazmıyorAnne olmak da yazmıyo naptılar acaba inşallah kötü bişy yoktr çok merakedyrm yaa
bi çok arkadaş yok ta blackberry arkadaşa ne oldu topici devretmiş falan ama ben o sayfaları kaçırdım heralde.ne oldu ki acep ??evet ben geçmişi pek okuyamıyorum ama sanırım uzun zamandır yazmıyor
canım yaprakgül ikiz annelerini sormuş ben anne olmak vardı onu dedim yaprakgüle blackberiyi bilmiyorum tatlımbi çok arkadaş yok ta blackberry arkadaşa ne oldu topici devretmiş falan ama ben o sayfaları kaçırdım heralde.ne oldu ki acep ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?