Allah razı olsun, bol bol c vitamini alıyorum zaten ama Boğaz'ım iltihaplanmış felaket bi tıkanıklık var burnumda geçecek Allah'ın izniyle öyle böyleGeçmiş olsun canım. Istirahat ve c vitamini ve tabii mutluluk çabucak iyileştirir inşallah.
Ya bnim karnım kocaman oldu 16. Haftada başladım şimdi 21. Haftamdayım hergün sürüyorum ama kardşimde hergün sürüyodu çatladı yinede göbeği değil ama beli ve bacakları çatladı bn krem yerine badem yagı sürüyrm ama kesin çatlar heralde çnkü iki bebek karnı dahada gerer diye düşünyrm
Cnm catliycagin varsa catliyosun napsanda zatenbende krem kullanmıyorum ama ne sürersem çatlayacağımı düşünüyorum nedense
Manisada oturuyorum canm inş.kpss için hazırlancam kitaplarımı ayarlıyorum yavaş yavaş bu kötü olayın tek iyi yanı çok pis hırs yapmam oldu..Canım benim inan en doğrusu bide nerde oturuyorsun sen bi hayırlısı çocuğunu dünyaya getir is araştırıriz
Cnm bende elbise alicam yoksa digerleri dedigin gibi olmiycak
Hiç kolay gelmedik ki bu günlere canm ben gerçekten çok şeylr çektim hep mecburiyetim oldu fedakarlık yapan ben olurum hep...benm de hatalarım var mutlaka üstelik senin de dediğin gibi yavrumun seçme hakkı yok onu kendi seçtiğim hayatı yaşatp pişman etmek istemiyorum..Allah büyük tabiki tamamen unutulmayacak ama bende açmıycam konuyu ...Allah yolundan ayrmasın bidaha benden önce Allah için yapmasın..sağol fikirlerin için..Allah sana güç versin.zor bi durum.eşin bi anlık şeytana uymuştur o dönemde.bazen insanın akıl gözü kör oluyor.ne yaptığının farkında olmuyor.ama sonra eyvah diyor ben ne yaptım.inşallah eşinde o pişmanlıktadır.eğer öyleyse o sürçmüş, düşmüş.tut kolundan kaldır.yavrun için ona şans vermen onurunu küçültmez.belki eş olarak hata yaptı ama çok iyi bir baba olacak.gidersen bunu bilemeyeceksin.baktın ilerde bu iş yürümeyecek ne eşliğinde ne babalığında hayır var.vicdanın rahat gidersin.kalırsan konuyu tek seferde ciddi olarak konuş ve konuyu kapa.ne aç ne açtır konuyu.yoksa en ufak şeyde yüzüne vurursan bu iş kulağa sıradan gelir.bunlar acizane dışardan görüşüm.ben böyle yapardım demiyorum.çünkü başa gelmesi başkadır.ama maaşallah mantıklı insansın.güçlü görünüyorsun.
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn inşallah bizimde oğlusturcanım benim ikinci hamileliğim 17. haftamın son günlerinde net olarak hissetmeye başladım ama hafif hafifti.18. haftamda daha sıklaşmaya başladı.şu an 20. haftamın son günündeyim ve 2 gündür dışarıdan görmeye başladım.cinsiyetimiz bi değişiklik olmazsa erkek.
Evet cnm konusmustuk seninleOleyyy bir ikiz annesi daha katıldı aramıza hoşgeldin canım ben 19. Haftada hissettm ilk ama çok çok küçük dokuşlardı ve iki günde bi kez fln oldu ama şimdi21. Haftamdym net bi şekilde hissedyrm ama sık değil cinsiyetleri ne? Seninle konşmştk ikiz topiğinde sanki
geçmiş olsun birşey olmaz inşallah canım... iyi düşünelim iyi olsun :)Selam kızlar, biz bugun doktora gittik ayrıntılı için. Plesanta miyom üzerine yerleşmiş kanama olmuş aspirini kestik. Kan sulandırıcıya devam. Ayrıntılı bakan doktor doktoruma dinlendirelim demiş. Rapor vericekler. Okul da açıldı. Allahım korusun inşallah. Bir korkum daha işte
Gecmis olsun canim. Sorunsuz devam eder ins bir sure raporlu olursun. Bir durum varsa calismak yorucu yani calisilmazSelam kızlar, biz bugun doktora gittik ayrıntılı için. Plesanta miyom üzerine yerleşmiş kanama olmuş aspirini kestik. Kan sulandırıcıya devam. Ayrıntılı bakan doktor doktoruma dinlendirelim demiş. Rapor vericekler. Okul da açıldı. Allahım korusun inşallah. Bir korkum daha işte
geçmiş olsun birşey olmaz inşallah canım... iyi düşünelim iyi olsun :)
Gecmis olsun canim. Sorunsuz devam eder ins bir sure raporlu olursun. Bir durum varsa calismak yorucu yani calisilmaz
Ay gribi atlattim sadece burnum tikali ama iyilestim sukur. Dun asi yaptirmistim kolum hala agriyor. Hemsire 2 gun agrir demisti. Bayrama kadrda kendime pantolon almam lazim artik gobegim.aldi basini gidiyor.bu arada herkes iyidir insallah. Alinti yapamiyorum evde olmadigim icin telden giriyorum.Litchi canim olsun kafaya takma istiharat et bol bol okulu falan dusunme bir sekilde hallolur insallah.
vagi hex bana da vermişti 6 günlük. Gunde 2 kere. Yani sabah aksam toplam 6 gunde 12 fitil. Doğru yani.Kızlar size bir şey danışacağım, ben çok akıntı ve yanma sorunu yaşıyordum bir sıra doktor fitil vermişti 1,5 ay önce 6 gün kullanacaksın dedi aklımda da tam kalmadı o sıralar sorunum hafiflediği için kullanmadım ama son zamanlar sorunum yine oluştu dedim fitili kullanayım ama doktor bana 6 gün demişti diye aklımda kaldı, sonra içine baktım günde iki tane sabah akşam yazıyordu içinde 12 tane var doktor bunu demek istedi deyip 4 gün kullandım sonra bi baktım kabının ters tarfına bir çizgi var yani doktor 6 gün günde bir kullan demek istemiş ben 4 gün yanlış kullanmışım. Sizce bir şey olur mu? fitilin adı vagi hex gebelikte kullanılıyor ve günde iki gün kullananlarda var.
Allah razı olsun, bol bol c vitamini alıyorum zaten ama Boğaz'ım iltihaplanmış felaket bi tıkanıklık var burnumda geçecek Allah'ın izniyle öyle böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?