2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun canım. Istirahat ve c vitamini ve tabii mutluluk çabucak iyileştirir inşallah.
Allah razı olsun, bol bol c vitamini alıyorum zaten ama Boğaz'ım iltihaplanmış felaket bi tıkanıklık var burnumda geçecek Allah'ın izniyle öyle böyle

bende krem kullanmıyorum ama ne sürersem çatlayacağımı düşünüyorum nedense

Canım benim inan en doğrusu bide nerde oturuyorsun sen bi hayırlısı çocuğunu dünyaya getir is araştırıriz
Manisada oturuyorum canm inş.kpss için hazırlancam kitaplarımı ayarlıyorum yavaş yavaş bu kötü olayın tek iyi yanı çok pis hırs yapmam oldu..

Hiç kolay gelmedik ki bu günlere canm ben gerçekten çok şeylr çektim hep mecburiyetim oldu fedakarlık yapan ben olurum hep...benm de hatalarım var mutlaka üstelik senin de dediğin gibi yavrumun seçme hakkı yok onu kendi seçtiğim hayatı yaşatp pişman etmek istemiyorum..Allah büyük tabiki tamamen unutulmayacak ama bende açmıycam konuyu ...Allah yolundan ayrmasın bidaha benden önce Allah için yapmasın..sağol fikirlerin için..

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsn inşallah bizimde oğlustur

Selam kızlar, biz bugun doktora gittik ayrıntılı için. Plesanta miyom üzerine yerleşmiş kanama olmuş aspirini kestik. Kan sulandırıcıya devam. Ayrıntılı bakan doktor doktoruma dinlendirelim demiş. Rapor vericekler. Okul da açıldı. Allahım korusun inşallah. Bir korkum daha işte

Bu arada esobacım doktoruma tetenozu sordum yaptırsan iyi edersin dedi doğum sırasında olumsuz şartlar falan olucak olursa koruyormuş. Devletinki karmaymış dedim o da hastanede vurdur ama gebelikten bahsetme dedi.

Evet cnm konusmustuk seninle 1erkek 1 kız rabbim nasip ederse inşallah
bende heycanla ilk tekmeleri bekliyorum

geçmiş olsun birşey olmaz inşallah canım... iyi düşünelim iyi olsun :)

Gecmis olsun canim. Sorunsuz devam eder ins bir sure raporlu olursun. Bir durum varsa calismak yorucu yani calisilmaz

Ay gribi atlattim sadece burnum tikali ama iyilestim sukur. Dun asi yaptirmistim kolum hala agriyor. Hemsire 2 gun agrir demisti. Bayrama kadrda kendime pantolon almam lazim artik gobegim.aldi basini gidiyor.bu arada herkes iyidir insallah. Alinti yapamiyorum evde olmadigim icin telden giriyorum. Litchi canim olsun kafaya takma istiharat et bol bol okulu falan dusunme bir sekilde hallolur insallah.

Gecmis olsun canim. Sorunsuz devam eder ins bir sure raporlu olursun. Bir durum varsa calismak yorucu yani calisilmaz

Canım inşallah sorunsuz olur. Sen aspirin de kullanıyor musun? Ben aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyodum. Okulda da bir ders var daha doğrusu laboratuvar dersi o derse mutlaka benim girmem gerekiyor. Raporum olsa bile sırf o ders için gitmemi isteyebilirler. Bir orta yolunu bulmaya çalışıcam bakalım.

Canım doktordan geldiğimden beri yatıyorum korkumdan. Biraz alışveriş yapıyım diyodum ben de sonra doktor böyle diyince alışverişi falan düşünmedim eve geldim. Bu arada benim doktorum da tetenoz u vurun dedi. Sen sağlık ocağında mu vurundun? Devletini karmaymış dedim doktora o da istersen git hastanede vurun ama gebeliği söyleme dedi.

vagi hex bana da vermişti 6 günlük. Gunde 2 kere. Yani sabah aksam toplam 6 gunde 12 fitil. Doğru yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…