Canım inşallah sorunsuz olur. Sen aspirin de kullanıyor musun? Ben aspirin ve kan sulandırıcı iğne kullanıyodum. Okulda da bir ders var daha doğrusu laboratuvar dersi o derse mutlaka benim girmem gerekiyor. Raporum olsa bile sırf o ders için gitmemi isteyebilirler. Bir orta yolunu bulmaya çalışıcam bakalım.
kullaniyorum canim coraspin. Ama gittigm bi dr senin mutasyonunda igne yeterli dedi. Ben en basta gittigim prof kullan demisti oyle devam ettim. Pihtilasma cesidine gore ya da duruma gore degerlenndiriyor drlar. Guvendigin doktoru dinle cunku cok iyi doktorlar bile farkli dusunuyor bazi konularda.
Rapor konusunda dr zorunlu dediyse hic gitmemen lazim. Dr a danisirsin cagirilirsan izin verirse gidersin. Yani allah korusun kotu bisey olsa bebek geri gelmez ders her zaman anlatilir
Selam kızlar, biz bugun doktora gittik ayrıntılı için. Plesanta miyom üzerine yerleşmiş kanama olmuş aspirini kestik. Kan sulandırıcıya devam. Ayrıntılı bakan doktor doktoruma dinlendirelim demiş. Rapor vericekler. Okul da açıldı. Allahım korusun inşallah. Bir korkum daha işte
ay çok sevindim, sabahtan beri ağlayacak duruma geldim, bebeğime zarar verdim mi diye, dayanamadım doktorumu aradım, şükür cevap verdi, içim rahatladı. Şimdi bebeğim kıpır kıpır o zıpladıkça ben çoook mutlu oluyorum.
Kızlar bana üç gündür durduk yere ağlayasım geliyor, Allah a şükür hiç bir sorunum yok, genel geçim sorunları vs.. dışında, ama hep ağlayasım geliyor şuandada ağlıyorum ama sebebi hiç yok,size de oluyor mu öyle?
Kızlar bana üç gündür durduk yere ağlayasım geliyor, Allah a şükür hiç bir sorunum yok, genel geçim sorunları vs.. dışında, ama hep ağlayasım geliyor şuandada ağlıyorum ama sebebi hiç yok,size de oluyor mu öyle?
Cnm bende hiç bir problem yokken bir anda duygulanıyorum izlediğim komik bir film sahnesi bile saçma sapan duygusal hallere girmeme sebep oluyo önce ağlayıp sonrada gülüp geçiyorum yine hormonların oyunu diyorum kendi kendime :) normal olduğunu düşünüyorum yani bu dönemde
Cnm bende hiç bir problem yokken bir anda duygulanıyorum izlediğim komik bir film sahnesi bile saçma sapan duygusal hallere girmeme sebep oluyo önce ağlayıp sonrada gülüp geçiyorum yine hormonların oyunu diyorum kendi kendime :) normal olduğunu düşünüyorum yani bu dönemde