2015 Şubat Anneleri

Allah sana güç versin.zor bi durum.eşin bi anlık şeytana uymuştur o dönemde.bazen insanın akıl gözü kör oluyor.ne yaptığının farkında olmuyor.ama sonra eyvah diyor ben ne yaptım.inşallah eşinde o pişmanlıktadır.eğer öyleyse o sürçmüş, düşmüş.tut kolundan kaldır.yavrun için ona şans vermen onurunu küçültmez.belki eş olarak hata yaptı ama çok iyi bir baba olacak.gidersen bunu bilemeyeceksin.baktın ilerde bu iş yürümeyecek ne eşliğinde ne babalığında hayır var.vicdanın rahat gidersin.kalırsan konuyu tek seferde ciddi olarak konuş ve konuyu kapa.ne aç ne açtır konuyu.yoksa en ufak şeyde yüzüne vurursan bu iş kulağa sıradan gelir.bunlar acizane dışardan görüşüm.ben böyle yapardım demiyorum.çünkü başa gelmesi başkadır.ama maaşallah mantıklı insansın.güçlü görünüyorsun.

öle yaa gerçektende çok rastladım bende öle isimlere neler neler koyuyorlar kuranda geçsin diye eşimin yiğeni var osmanlıca öğretmeni o anlatıyor da koptum gülmekten biz erkek olursa eşim kız olursa ben koyacaktık oğlum olucakmış eşim babasının adını istiyordu o olucak ismail sadi.

çok güzel canım oğlunun ismi, ismail kardeşimin adı ayrıca.sadi ile baraber güzel olmuş.rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin hayırlı evlat olsun inş.kızımın adını babası vermişti şimdi sıra bende ama ben çok kararsızım beğendiğim tüm isimleri yakınmdaki insanlar vermiş eymen,selim,ahmet kerem hepsi sevdiğim isimler ama sürekli beraber olduğumuz arkadaşların çocuklarının ismi.

saol cnm benim ben bidaha erkek olursa mert, tuğcan, gürkan , vural serkan bu isimlerden birini koyabilirim bu isimlerde tanıdığım insanlar hep önemli biyerlerde

isim konusu açılmışken ben de sorayım.bu ara nesibe ismi hoşuma gidiyor.gerçi içinde i harfi geçen isim istemiyordum.kırılgan olurlar diye dinlemiştim.şöyle bi isimleri karakterlerle düşününce inandım sanki.kendim de kızım da oğlumda çok kırılganız.koymıcam diyodum ama hoşuma gidiyor.

ama ELA ismini de seviyorum.kızıma koycaktım.sıra eşimde olduğu için istemedi.o sıra doktorlar dizisi vardı.çok seyrediyordum.o gıcık kızın adını koymam dedi.

ikisini koysam NESİBE ELA çok mu alakasız geliyor kulağa.ne dersiniz.fikir bekliyorum.tabi son kararım değil.başka isim de koyabilirim.şu

Sağol cnm

ben banyoda sonra hatırlarsam yandım yaa kesin çatlak çatlak olucam

ooo sen herseyi almıştım ben iki oyuncak iki giyim
Canim yatagini gorumcem uyku setini annemler bende kalanlari aldim:) cok bisey kalmadi onlarda bikere daha ciksak biter insallah pusetide ayirttik alicam cok bisey kalmadi sabirsizim biraz:)

kızlar bende cumartesi öğreneceğim bebişimin cinsyetini inşallah dua edin bi sağlıklı sıhhatli bi oğluş desinler.hamişlerin duası kabul olur belki dualarınızın kabul olduğu vakiittir su an.bunu okurken benm için dua edin.evlat ayrımı değil ama 2 kızımdan sonra bi farklılık istyorum.hamileliğim çok farklı kızlardan ama 12.ve 14. haftada 2 farklı dr. kız gibi deynce umudum gitti açıkçası şimdi kendi doktoruma gitcem cumartesi 8.30da randevum var.bide 4lü test yapcaz dedi doktorum 3lüyü duydum ama 4lüyü duymamıştım.giren var mı bu teste

soran olmuş blackberry ceza aldı burada facebook grubu açtığını duyurduğu için. cezası süreklimi değil mi bilemiyorum ama kendisi zaten buraya yazdığında ceza almayı göze alıyorum diye söylemişti. ayrıca burayı sıkıcı bulanlar sıkıntınızı dile getirmeyin burada. ben mutluyum eminim diğer arkadaşlarda mutludur. herkese kapı açık olduğu gibi gidene de aynı şekilde.

bu arada kızlar cinsiyetleri, bana söylemeyi unutmayın. sizler mesaj çekiyorsunuz ben geri dönüş yapmıyorum ama listeye giriyorum bilgilerinizi. listede adı olmayanlar aramıza yeni katılanlar bekliyorum sizlerden mesaj :)

iyi akşamlar kızlar nasılsınz ?
ben bu gün temizlik yaptım biraz belim ağrıyor.
Dün de kendimi iyi hissetmiyordum gelemedim nete ne çok konu konuşulmuş anacım sizi tutabilene aşkolsun

ayy bu temizlik ne nankör şey yaa.dün temizledim hafta sonu temiz temiz oturalım diye.bi gün olmadan batmış.bugün gene sildim süpürdüm.benim gibi tembel temizlik peşinde koşturur oldu.3 çocukla napcam ben yaa.pasaklı anne mi olsam napsam.çocuklarla oynayamaz oldum ortalığı derleyip toplamaktan.

Gelene hay hay gidene bay bay diyosun yani bacim

Slm kızlar 17 haftalık ikizlerime hamileyim ama kıpırdamaları hissedemiyorum sizler ne zaman hissettiniz bana yardımcı olun lütfen

ben ettim ama önce sağlıklı sıhhatli olması için etttim sonrada oğluşun için
yaa ben yeni deilim ama listeye hiç yazdırmadım zaten listedikilerin çoğu aramızda yok die ama şimdi mesaj atıyım

kızlar çatlak kremlerini hergün kullanan varmı
ben bebek yağını duştan sonra sürüyorum sadece
ve sadece göbeğime sürüyorum
çatlamalar ne zaman başlıyor
Her gün göbeğime duğtan sonra baya kapsamlı bacak kol göğüs basen diz arkasına sürüyorum ama basenimde çatlama oluşuyo sanki devamlı sürmem lazım heryerime

Ama erkek dyeince kolay kolay değişmiyo yaa ayrıntılıya ilk defa mı gireceksiniz bizde bu ay ilk defa gircez.6,7 aya kadar hiç bişey almayayım dyodum aslında iyi değil erken almak falan dyolar ama çokta erkn değil artık.bide beşiği nasıl düşünüyosunuz mobilya mı park yataklardan mı

bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettnz arkadaşlar benm 18. haftam hissedemyorum.cinsyetle alakası varmı erkek bebekler geç kımıldar kızlar erken derler ama bilmyomki sizin nasıl

aldım bitaneme dedim kaldım=) devamı gelecek inşallah yaa şimdi ben oğlum oğlum diye yazarsam ya süpriz yapıp kız olursa iki doktorda erkek dedi ama
benimde kız ama hep bebeğim yazıyoruz ayrıntılıdan sonra kızım deriz diye düşündük

Nesibe çok sevdiğim bi arkadaşımın adı ama elayla uyduramadım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…