Kızlar bana üç gündür durduk yere ağlayasım geliyor, Allah a şükür hiç bir sorunum yok, genel geçim sorunları vs.. dışında, ama hep ağlayasım geliyor şuandada ağlıyorum ama sebebi hiç yok,size de oluyor mu öyle?
Canim cok gecmis olsun.sende pihtilasmami var?ben gebelik oncesi kullaniyidum asprin gebelik olunca kesip sadece kan sulanduriciya gecti.bazi drlar gebelikte asprin tavsiye etmiyo bebek ici hayirlisi olsun hakkinizdaCanım doktordan geldiğimden beri yatıyorum korkumdan. Biraz alışveriş yapıyım diyodum ben de sonra doktor böyle diyince alışverişi falan düşünmedim eve geldim. Bu arada benim doktorum da tetenoz u vurun dedi. Sen sağlık ocağında mu vurundun? Devletini karmaymış dedim doktora o da istersen git hastanede vurun ama gebeliği söyleme dedi.
Al benden de okadar şimdi acildiYa ben telden giriyorum akşamdan beri forumda güncelleme var diyor.
Baktım siz yazmışsınız.
Oyy bende de Anlamsız bi ağlak hal:))Bazen oluyor o duygusal yogunluk hormonlarin oyunu canim
Herkese günaydın acıkan karnımla bu saate kadar zor durdum. Arkadaşım hiç mş anlayış yok bu şnsanlarda ya anlamıyorum hadi insanlarda yok da eşlerimizdede mi yok yaşamayan anlamıyor işte. Eşler önünü kesmeli bence eşim müsait değil diyebilmemeliler bizim de geçen hafta mangala çağırmıştu kocam eve. Evde müstakil ve müsait olynca herkes gelmeye can atıyor çok kızdım eşime bide ben öyle rahat edemem illa ben yapıcam herşeyi neyseki misafirler yardım ettiler sağolsunlar ama sen genede istediğin gibi uzanamıyosun dinlenmiyosun anlamıyorlar işte. Bi dahakine kabul etme bence!Kizlar kizlar sabah 9nda kalktim bu saat oldu ayaktayim bahsetmistim esimin isyerinden arkadaslari icmeye arti yemege gelicekler diye gelenler esli ve cocukluydu aslinda misafir severim ama bu halimlede hic cekilmiyo birde bir allahin kulu yardim edelim demedi ya bide okdr cok is ciktiki basima cocuklar salonda dondurma yerke haliya doktuler ve halim beyaz halimi silmedim oyuncaklar heryerde oyuncakmi toplamadim bide gelenlerden birinin esi sarap seviyomus diye sarap getirmisler onu acarken dolaplar sarapmi olmadi onu temizledim onlar yedi icti ben habire ayakta resmen temizlik yaptim ya bide tezgah almis basini gitmis hala onlari toplamaya calisiyorum ki butun gun zaten yemek hazirla sofra hazirla oturamadim belim kopuyo suan
Ewt cnm ilk defa gireceğiz inş.bakalım. Benim kayınvalidem de 8.aydan önce alınmaz diyo ama annem 3 aylıkken 1 çuval eşya aldı bi çuval da ördü. Herkesin adeti başka.ben hamiş kalmadan önce indirim de park yatak görmüştüm çok beğenip almıştım. İyiki de almışım şimdi ki aklım olsa yine park yatak alıcaktım çünkü. Odamdan ayırana kadar onda yatar kendi odasına geçince mobilya gbi yatak alırım.dolabı yaptırcam ama şimdiden.kafamda bi model var onu yaptırcamAma erkek dyeince kolay kolay değişmiyo yaa ayrıntılıya ilk defa mı gireceksiniz bizde bu ay ilk defa gircez.6,7 aya kadar hiç bişey almayayım dyodum aslında iyi değil erken almak falan dyolar ama çokta erkn değil artık.bide beşiği nasıl düşünüyosunuz mobilya mı park yataklardan mı
kullaniyorum canim coraspin. Ama gittigm bi dr senin mutasyonunda igne yeterli dedi. Ben en basta gittigim prof kullan demisti oyle devam ettim. Pihtilasma cesidine gore ya da duruma gore degerlenndiriyor drlar. Guvendigin doktoru dinle cunku cok iyi doktorlar bile farkli dusunuyor bazi konularda.
Rapor konusunda dr zorunlu dediyse hic gitmemen lazim. Dr a danisirsin cagirilirsan izin verirse gidersin. Yani allah korusun kotu bisey olsa bebek geri gelmez ders her zaman anlatilir
çok geçmiş olsun canım yapacağın tek şey dinlenmek olcak yorma kendini kuzum
Korkma canım dinlen igcene bnm de olduğunda dünya başıma yıkıldı ama geçti işte allah kimseye yaşatmasın bizede birdaha yaşatmasın bole korkular sağlıkla kucağamiza almaya nasip etsin inşallah
Canim cok gecmis olsun.sende pihtilasmami var?ben gebelik oncesi kullaniyidum asprin gebelik olunca kesip sadece kan sulanduriciya gecti.bazi drlar gebelikte asprin tavsiye etmiyo bebek ici hayirlisi olsun hakkinizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?