2015 Şubat Anneleri

Bazen oluyor o duygusal yogunluk hormonlarin oyunu canim

Ay yok daha savasamiycam forumla bi alıntı yaptrmadi kac saattir ayy

Litchi canim gecmis olsun dr ne dedyse o boşver okulu dinlenmne bak kuzunu buyut huzurla rabbim korur onu hic tasalanma

Z ZAMANSIZ cok gecmis olsun ins bi an evvel iyilesrsin sen de

Sabahtan beri yogun maraton kosuyorum. Temizlik yaptim ustune kislik donatesimi sonunda yapabildim şükür cok yordu ama bi de domates kokusu midemi bulandrdi hep. O bitti yemek yap topla tam uzancaz dinlencez dedik sitede eglence varmis muzik sesi havai fisek karsida acik hava dugunu yapian biyer var orda ayri bi cümbüş ugultudan kafam oldu bidunya bugun şükür bitti

Ben foruma girmeyi basardim size sus geldi :) neyse artık yarin katilirim inşallah muhabbetinize yatip dinlnme vakti kuzucuk da huzurla uyusun gobuste sesszlikte bari tatli rüyalar

Bugün herkes dertli. Bende çok ağladım gözlerim şişti daha görmüyor. Bir de eşim şimdi açmış böyle damar türküler neşeli adamı bile ağlatır.kaçtım geldim de odamda yatıyorum .

Canim cok gecmis olsun.sende pihtilasmami var?ben gebelik oncesi kullaniyidum asprin gebelik olunca kesip sadece kan sulanduriciya gecti.bazi drlar gebelikte asprin tavsiye etmiyo bebek ici hayirlisi olsun hakkinizda

Kizlar kizlar sabah 9nda kalktim bu saat oldu ayaktayim bahsetmistim esimin isyerinden arkadaslari icmeye arti yemege gelicekler diye gelenler esli ve cocukluydu aslinda misafir severim ama bu halimlede hic cekilmiyo birde bir allahin kulu yardim edelim demedi ya bide okdr cok is ciktiki basima cocuklar salonda dondurma yerke haliya doktuler ve halim beyaz halimi silmedim oyuncaklar heryerde oyuncakmi toplamadim bide gelenlerden birinin esi sarap seviyomus diye sarap getirmisler onu acarken dolaplar sarapmi olmadi onu temizledim onlar yedi icti ben habire ayakta resmen temizlik yaptim ya bide tezgah almis basini gitmis hala onlari toplamaya calisiyorum ki butun gun zaten yemek hazirla sofra hazirla oturamadim belim kopuyo suan

günaydın kızlar.herkes iyidir inşallah gece 3 te uyandım titremeyle çok fena.yaşayan var mı başka.

Herkese günaydın acıkan karnımla bu saate kadar zor durdum. Arkadaşım hiç mş anlayış yok bu şnsanlarda ya anlamıyorum hadi insanlarda yok da eşlerimizdede mi yok yaşamayan anlamıyor işte. Eşler önünü kesmeli bence eşim müsait değil diyebilmemeliler bizim de geçen hafta mangala çağırmıştu kocam eve. Evde müstakil ve müsait olynca herkes gelmeye can atıyor çok kızdım eşime bide ben öyle rahat edemem illa ben yapıcam herşeyi neyseki misafirler yardım ettiler sağolsunlar ama sen genede istediğin gibi uzanamıyosun dinlenmiyosun anlamıyorlar işte. Bi dahakine kabul etme bence!

Ewt cnm ilk defa gireceğiz inş.bakalım. Benim kayınvalidem de 8.aydan önce alınmaz diyo ama annem 3 aylıkken 1 çuval eşya aldı bi çuval da ördü. Herkesin adeti başka.ben hamiş kalmadan önce indirim de park yatak görmüştüm çok beğenip almıştım. İyiki de almışım şimdi ki aklım olsa yine park yatak alıcaktım çünkü. Odamdan ayırana kadar onda yatar kendi odasına geçince mobilya gbi yatak alırım.dolabı yaptırcam ama şimdiden.kafamda bi model var onu yaptırcam

Canım çok sağol gerçekten her doktor ayrı söylüyor. Bakalım kendi doktorum da aspirin kullanma dedi. Rapor olayını da dediğin gibi yapayım canım.

Korkma canım dinlen igcene bnm de olduğunda dünya başıma yıkıldı ama geçti işte allah kimseye yaşatmasın bizede birdaha yaşatmasın bole korkular sağlıkla kucağamiza almaya nasip etsin inşallah

Inşallah canım Allahım korusun inşallah.

Öyle canım doktor ne derse onu yapıcam her hafta kontrol edicez dedi. İnşallah iyi olur herşey. Bir de sadece derse gitmeme izin verirse gidicem yoksa gitmicem bakalım okuldan kızarlarsa ona göre tavır alıcam.

Canim cok gecmis olsun.sende pihtilasmami var?ben gebelik oncesi kullaniyidum asprin gebelik olunca kesip sadece kan sulanduriciya gecti.bazi drlar gebelikte asprin tavsiye etmiyo bebek ici hayirlisi olsun hakkinizda

Canım pıhtılaşma iki genimde heterozigot olarak çıkmıştı. Yani homozigot baskın bir pıhtılaşma yoktu. Ama işte prosedürü aspirin ve iğneymiş. Şimdi aspirini bıraktık bakalım. Iğnem de clexane 4ml.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…