Bugün herkes dertli. Bende çok ağladım gözlerim şişti daha görmüyor. Bir de eşim şimdi açmış böyle damar türküler neşeli adamı bile ağlatır.kaçtım geldim de odamda yatıyorum .
rüyamda altın bilezik falan gördüm ne demekki hayırdır inşallah
Vurul bakalım canım. Geçmiş olsun bu arada. Ben o pıhtı meselesinden pek anlamıyorum ama boşver işi falan dr ne diyosa uygula.Esobacım tetenozu doktoruma sordum o da vurunsan iyi edersin dedi. Allah korusun Olumsuz şartlarla karşılaşacak olursak korurmuş. Devletinki karmaymış dedim hastaneye gidip tetenoz aşısı olucam paslı bişey battı dersin dedi. Öyle demeyince sağlık Ocağı'na git diyorlarmış.
Bende öyleyim inanki açlıktan uyanıyorum sanki hemen mutfağa koşuyorum. Bebiş acıkıyo uyandırıyo heralde çünkü tekmelerine uyanıyorumsabahın köründe acıkarak uyanıyorum koştur koştur mutfağa gidiyorum bu defa es geçemedim uyutmadı mide kazıntısı
Günaydın iyi pazarlargünaydın herkese hayırlı pazarlar kızlar
Canım ben daha çok sırt üstü yatarken hissediyorum yemek yedikten 1 veya 2 saat sonra oluyo genelde gaz geçiyomuş gibi oluyo ama rahatsız etmiyo çok zayıf bi dokunuş oluyo geçiyo başlarda. Sırt üstü uzan ama başının altında 2 yastık olsun biraz yukarı da olsun yani başın. Bide çok kıpraşma ben pozisyon değiştirince hissedemiyorum oda değiştriyo sanırımSabah sabah gittim bal yedim yattım. Tık yok yine. İyice mesele yaptım.
Bence sen hissediyorsun esobacim ama ne oldugunu anlamiyorsun daha. Biraz daha guclensin hareketleri farkettiginde aa hissediyomusum da anlamamisim diceksin. Tecrubeli anne dedikleri dogru simdi duydugum cogu hareketi hareketten saymam ne oldugunu bilmesemSabah sabah gittim bal yedim yattım. Tık yok yine. İyice mesele yaptım.
Gecmis olsun canim cok zor olmustur..Merhaba arkadaslar bende 19haftlik hamileyim insaAllah hayirlisiyla subatta bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim..nolur bana cok dua edin 2hafta once bu halimde acil apandisit ameliyatu oldim cok zor guhlerdi..hemde genele anestezi yaptilar...Allah beterinden korusunAllaha emanet olun
bu arada dünden beri bebişimin hareketlerini hisstemeye başladım
Merhaba arkadaslar bende 19haftlik hamileyim insaAllah hayirlisiyla subatta bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim..nolur bana cok dua edin 2hafta once bu halimde acil apandisit ameliyatu oldim cok zor guhlerdi..hemde genele anestezi yaptilar...Allah beterinden korusunAllaha emanet olun
sabahın köründe acıkarak uyanıyorum koştur koştur mutfağa gidiyorum bu defa es geçemedim uyutmadı mide kazıntısı
Sabah sabah gittim bal yedim yattım. Tık yok yine. İyice mesele yaptım.
Bence sen hissediyorsun esobacim ama ne oldugunu anlamiyorsun daha. Biraz daha guclensin hareketleri farkettiginde aa hissediyomusum da anlamamisim diceksin. Tecrubeli anne dedikleri dogru simdi duydugum cogu hareketi hareketten saymam ne oldugunu bilmesem
Ya bu ne düşüncesizlik yaa bence hamile kadının evine gidilmrz gidilsede yük olunmaz yani bu nedir çok sinirlendimKizlar kizlar sabah 9nda kalktim bu saat oldu ayaktayim bahsetmistim esimin isyerinden arkadaslari icmeye arti yemege gelicekler diye gelenler esli ve cocukluydu aslinda misafir severim ama bu halimlede hic cekilmiyo birde bir allahin kulu yardim edelim demedi ya bide okdr cok is ciktiki basima cocuklar salonda dondurma yerke haliya doktuler ve halim beyaz halimi silmedim oyuncaklar heryerde oyuncakmi toplamadim bide gelenlerden birinin esi sarap seviyomus diye sarap getirmisler onu acarken dolaplar sarapmi olmadi onu temizledim onlar yedi icti ben habire ayakta resmen temizlik yaptim ya bide tezgah almis basini gitmis hala onlari toplamaya calisiyorum ki butun gun zaten yemek hazirla sofra hazirla oturamadim belim kopuyo suan
yok kuzum almadım ama böle bişey alırım kızceyle aynı odayı paylaşacaklar malum her taraf bembeli morlu biraz oğluşun tarafını maviş maviş yapayım diyorum irkek olduğunu anlasınCok cicili aldin mi alcan mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?