2015 Şubat Anneleri

Bugün herkes dertli. Bende çok ağladım gözlerim şişti daha görmüyor. Bir de eşim şimdi açmış böyle damar türküler neşeli adamı bile ağlatır.kaçtım geldim de odamda yatıyorum .

Esobacım tetenozu doktoruma sordum o da vurunsan iyi edersin dedi. Allah korusun Olumsuz şartlarla karşılaşacak olursak korurmuş. Devletinki karmaymış dedim hastaneye gidip tetenoz aşısı olucam paslı bişey battı dersin dedi. Öyle demeyince sağlık Ocağı'na git diyorlarmış.

rüyamda altın bilezik falan gördüm ne demekki hayırdır inşallah

Merhaba arkadaslar bende 19haftlik hamileyim insaAllah hayirlisiyla subatta bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim..nolur bana cok dua edin 2hafta once bu halimde acil apandisit ameliyatu oldim cok zor guhlerdi..hemde genele anestezi yaptilar...Allah beterinden korusun Allaha emanet olun

sabahın köründe acıkarak uyanıyorum koştur koştur mutfağa gidiyorum bu defa es geçemedim uyutmadı mide kazıntısı

Vurul bakalım canım. Geçmiş olsun bu arada. Ben o pıhtı meselesinden pek anlamıyorum ama boşver işi falan dr ne diyosa uygula.

Sabah sabah gittim bal yedim yattım. Tık yok yine. İyice mesele yaptım.
Canım ben daha çok sırt üstü yatarken hissediyorum yemek yedikten 1 veya 2 saat sonra oluyo genelde gaz geçiyomuş gibi oluyo ama rahatsız etmiyo çok zayıf bi dokunuş oluyo geçiyo başlarda. Sırt üstü uzan ama başının altında 2 yastık olsun biraz yukarı da olsun yani başın. Bide çok kıpraşma ben pozisyon değiştirince hissedemiyorum oda değiştriyo sanırım

Bence sen hissediyorsun esobacim ama ne oldugunu anlamiyorsun daha. Biraz daha guclensin hareketleri farkettiginde aa hissediyomusum da anlamamisim diceksin. Tecrubeli anne dedikleri dogru simdi duydugum cogu hareketi hareketten saymam ne oldugunu bilmesem

Gecmis olsun canim cok zor olmustur..

bu arada dünden beri bebişimin hareketlerini hisstemeye başladım

Gozun aydın canım darisi herkese

Ay cok gecmis olsun canim zzor olmuStr muhakkak

sabahın köründe acıkarak uyanıyorum koştur koştur mutfağa gidiyorum bu defa es geçemedim uyutmadı mide kazıntısı

Ohh yarasin afiyet olsun

Canım Iyice kuvvetlnince fark ediceksin nolur takilip uzne kendini benm hissediyorum dedigim de guclu degil gunde sayili ufak hareketler

mattikama katiliyorum ikinci olmasina ragmen cogunu kacriyorum henuz cok kuvvetli hareketler olmadgi icin bazen emin olamiyorum hatta ilkinde de cok gec duymustum smdi ayirt edebldgme anliyorum bazilarini

Ya bu ne düşüncesizlik yaa bence hamile kadının evine gidilmrz gidilsede yük olunmaz yani bu nedir çok sinirlendim

Merhaba Kızlar herkese iyi pazarlar:)Bende bebeğimin hareketlerini ufak dokunuşlarla hissediyorum..Bu ayın sonuna kadarda böyle gidecek sanırım..Daha çok küçükler ne de olsa..Bende bu son1 haftadır aşırı kabızlık var ve buna bağlı sıkıntılar yaşıyorum bu haftalarda olmasına çok şaşırdım genelde hamileliğin başında yaşanır bu tür şikayetler..Ev yemeği desen ev yemeği meyve sebze desen hepsini yiyorum ama inşallah düzelir..Benim bir sorum var doktorun verdiği vitaminleri düzenli olarak kullanıyormusunuz?Ben gün aşırı alıyorum genelde çokmuş gibi geliyor bana..Hiç kullanmayanlarda var biliyorum..Ama bazen acaba düzenli içmemekle hata mı yapıyorum diyorum..Sizler bu konuya nasıl bakıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…