5 yasinda cnm 2009 dogumlu bende anlatnaya calisiyorum ama nekadr anlatsanda oda cocuk kiskaniyo zamanla duzelir ins ben 15byasinda bile kiskaniyodum ablami hep kavga ederdik ama simdi can ciger kuzu sarmasi:))) ben artio onla bebek magazalarina girmemeye karar verdik o yokken okuldayken falam alicamSenin.kiz kac yasindaydi canim ben inteenete bakinirken görüyor bazen büyük mu bakiyon küçük mu diye soruyor cadiii
Canım doktordan geldiğimden beri yatıyorum korkumdan. Biraz alışveriş yapıyım diyodum ben de sonra doktor böyle diyince alışverişi falan düşünmedim eve geldim. Bu arada benim doktorum da tetenoz u vurun dedi. Sen sağlık ocağında mu vurundun? Devletini karmaymış dedim doktora o da istersen git hastanede vurun ama gebeliği söyleme dedi.
canım bir arkadaşım var yengesi 8 gebelik geçirmiş hepsinide kaybetmiş tam bilemesemde kan uyuşmazlığı varmış sanırım en son 9.gebelğinde dr aspirin kullandrımış ve kızı dünyaya gelmiş
Selam Kızlar.. hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana sadece decavit multivitamini verdi ama ayrıca bir kan ilacı vermedi. Herkes kan ilacı vermeliydi şeklinde yorum yapınca da, doktorumdan şüpheye düşmeye başladım. Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
sayfanın başındaki şubat anneleri listesine baktımda sanki 2015 şubat erkek yılı ne kadar cok erkek bebiş var bütün kız erkek bebişlerimize maşallah.allah hepsine sağlıklı ömürler versin haftaya cumartesi inşallah bende yazcam cinsyetini
Cok Geçmiş olsun canm
ben sağlık ocağında vuruldum karma ile başka hastanede arasında ne fark oluyor ki aşının.hiç sormadım açıkçası hemşireye bu aşı zararlımı değilmi diye. biliyorsun benim doktorum riskli gebelik bana yaptır dedi.onlar her şeyi ince eleyip sık dokurlar. öyle devlet hastanesinde olduğu gibi bir sistemleri yok.herşeye evet evet deyip geçmiyorlar yani. herhalde karma filan farketmiyordur gebelikte :S
Vurul bakalım canım. Geçmiş olsun bu arada. Ben o pıhtı meselesinden pek anlamıyorum ama boşver işi falan dr ne diyosa uygula.
gorünürde erkek sayısı daha fazla ama bakalım haklı da olablrsnzBana sanki kızlar geçicekmiş gibi geliyor ya bakalım.
Canım o kadar insana vuruyorlar zararlı bir şey olsa vurmazlar zaten. Ben sadece çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ondan vurulmak istemiyorum.Allah esirgesin.Kaçamadım yani aşıdan. Bakalım Allahım korusun inşallah. Allahım bebişler konusunda da tamamına erdirir inşallah.
ayy bu temizlik ne nankör şey yaa.dün temizledim hafta sonu temiz temiz oturalım diye.bi gün olmadan batmış.bugün gene sildim süpürdüm.benim gibi tembel temizlik peşinde koşturur oldu.3 çocukla napcam ben yaa.pasaklı anne mi olsam napsam.çocuklarla oynayamaz oldum ortalığı derleyip toplamaktan.
ay bi sürü yüklemiş yanlışlıkla işte ilk cicilerimiz bizimki kendini göstermediği için ortak renkler alıoruz yavaş yavaş
canım dikkat et mideyi bozmayasınbenmki ne biçim bi mide yaa az öncee bi tabak turşu yedim.10 dakka gecmeden 3 tane koca çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?