2015 Şubat Anneleri

canımm yanlış anlama seni asla eleştirmiyorum ama sen hamilesin 1 evde çocuk var 2 madem içiliyor evde içilmeseydi keşke dışarda bi yerlerde olsaydı daha iyi olmazmıydı hem sen o kadar yorulmazdın evide mahvetmişler dediğine göre bu hamile halinle yazık sanada amaaaa benim kayınbabam kullanıyor ki nadir ve kendi evinde ben çok karşı çıkmıştım kızım ve ben burdayken asla bir daha görmek istemiyorum kokusunu dahi solutmayın çocuğuma dedim ve tepkimi koydum çünkü eşim ağzına bile almaz içenede saygı dyuyuyorum lakin çoluksuz çocuksuz ortamlarda içsinler benim fikrim

ecicansu yavrum diyemedin mi bi el atin benden bu kadar. Hamie kadina bu ne eziyet yahu millete eglence sofrasi kurcam diye cile ne cektriyon kendine

DygEge ben hic icmeyen grupta olarak bu tip sorularda boynumu bukuyorum sadece

duygucum ben hiç bişey kullanmıyorum canım arada bile kullanmadım hatta dr um 3 günde bir kullan madem içemiyosun demişti ben onuda yapmıyorum

Nezamndir gelmek istiyolarmis esimde cagirmis cnm yardim edende olmadi bana biri hic sesini cikarmadi zaten digeride bikere sordu bende iste kendim yapicam ya gelen rahat etsin diye yok dedim sonrada biseybsoran olmadi zaten bide diyoki kadin ay hamilesin otursana gelde otur dolap olmus kipkirmizi hali olmus kakaolu dondurma nasil oturim dalga gecer gibi:) neyseki topladim evi temizlige giriscem simdi

Yap tabi ufaktan kiz da alissin odayi paylasmaya :)
canım böceğin tepkisi kıskançılığına bağlı bazen o sizinle yatarsa bende yatıcam diyor bazende ben bebekmiyim odamda yatarım diyor amaaaa en çok sevdiğim yönü kuzum çok paylaşımcıdır elinde bir kek olsa parkta hiç tanımadığı biriyle paylaşır herşeyi anlatıyorum ona bir süre sonra yanında kalcak uyanırsa sen bize haber ver gibi alıştırıyorum çok gururlanıyor şimdiden bakalım uygulamaya gelince sözünde duracak mı zilloş

tşk cnm amin

Ya bu ne düşüncesizlik yaa bence hamile kadının evine gidilmrz gidilsede yük olunmaz yani bu nedir çok sinirlendim
Sorma cnm ya gece 4 de anca uyudum etrafi toplicam diye ama bel agrisindan oldum resmen sabah 9ndan beri kosturmaca ya bende misafirlige giderim ama onlara sormadan yardik ederik toplarim yaparim yapma deselerde rahat edemem yaparim dikkat ederik dusunurum yani o insani ama bunlar cok relax di

Canım çok sağol gerçekten her doktor ayrı söylüyor. Bakalım kendi doktorum da aspirin kullanma dedi. Rapor olayını da dediğin gibi yapayım canım.
canım bir arkadaşım var yengesi 8 gebelik geçirmiş hepsinide kaybetmiş tam bilemesemde kan uyuşmazlığı varmış sanırım en son 9.gebelğinde dr aspirin kullandrımış ve kızı dünyaya gelmiş

Maşallah kuzuma bastan oyle oluyir da sonra oylr devam edecek mi bakalim. Bizimki de ne gorse bunu bebise alalim diyor herseyi paylascam diye konusuyor smdiden. Gelip gobuse kulağını koyuyor ablasinin balisi diye seviyor ama cocuk bunlar illa kiskancaklar minimum duzeyi gecmeylm de insallah. Gecen inteenetten bebisle buyuk kuzuma takim pjama aldim iki tane de citcitli badi almistim bebise. Ne kadar pjamalar cezbetse de caktrmadan gozu o iki basit badiye kaydirdi durdu hmm bu da guzelmis diye :)

Canim bende hic sevmem alkolu icmemde esimde ayda yil bir icerse oda disarida iste dedigin gibi ama nezamndir sana gelicez icmeye falan demisler esimde isyerinden icinde patron falan da olunca bisey diyememis cocuklar baska odada oynadi ama bana gorede yanlis zaten onlar keyif yapti bende yoruldugumla kaldim

ohh afiyetle yiyin canımmm ben yapamadım annişimin gönderdiği kurutmalıklarla idare etcem domates kuruturlar bizde onu ılık suya tuttun mu yumuşuyor ve çok lezzetli yemekler elde edebiliyosun ama konservenin tadı başka tabi taşıncam die vazgeçtim bu sene köylü kadınlardan alcaz artık

Saolasin canim kurutma da iyi olur temin imkanin varsa ugrasmana degmez tabi ben de istedgm kadar cok yapamadm da iste kizi idare etse yeter kisin

Yorucu bir gunun ardindan herkeze gunaydin:) benim kizda bebek magazasina girince hep bebek kiyafetleri bakiyosunuz bana bakalim diyo kiskanclio hat safhada bazen ben ilgilencem kardesimle herseyine ben bakicam desede icten ice kiskaniyo arada hircinlasiyo bakalim nasil olcak neyse canlar ben temizlige gider kendinize bebislerinize iui bakin:)

oyyyy kurban olurum ben onlara yaaa ksıkançlık doğamızda var bacımm hele ki biz kızlarda abooooo allah koruyaaa yesin onu teyzesi ama normal ben bu kadarına bile inanmamıştım gerçekten daha öncedende yazmıştım diğer oğluşuma aldığım şeylerin eldiveninden şapkasına kadar saydı onun ki daha fazla dedi mannakkkk sonra bu giysileri kardeşin sana aldı dediğimizde biraz yumuşadı illaki kıskançlık olcak ama dediğin gibi inşş en azı olur

anlıyorum canımm içenede lafım olmaz aslaaa işte iş olunca patron olunca kıramamış demek dinlenerek temizlik yap kuzum kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…