- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Inşallah canım Allah korusun inşallah bebişleri.
2 kilo aldım canımarkadaşlaar şu anaa kadar kaç kılo aldığınızı yazabilirmisiniiz.bende bı tuhaflık var sanırım daha bır kılo bıle almadım
Ayy ne şeker bunlar annesi :) ay ay bayıldım
arkadaşlaar şu anaa kadar kaç kılo aldığınızı yazabilirmisiniiz.bende bı tuhaflık var sanırım daha bır kılo bıle almadım
iyi günlerde kullanın canım
bende almaya çok hevesliyim ama kesinleşmeden almak istemedim
inşallah haftaya gösterirse yavaş yavaş başlayacağım
tşk ederiz teyzeleriAyy ne şeker bunlar annesi :) ay ay bayıldım
ay bi sürü yüklemiş yanlışlıkla işte ilk cicilerimiz bizimki kendini göstermediği için ortak renkler alıoruz yavaş yavaş
arkadaşlaar şu anaa kadar kaç kılo aldığınızı yazabilirmisiniiz.bende bı tuhaflık var sanırım daha bır kılo bıle almadım
vallahi iyiyim şimdilik amacanım dikkat et mideyi bozmayasın
Neden yatiyosun cnm sorunmu var kacirdim galibaKaçamadım yani aşıdan. Bakalım Allahım korusun inşallah. Allahım bebişler konusunda da tamamına erdirir inşallah.
cnm bendee çook dikkat edip hssetmeye çalşınca oda arada tbi anca okadr hssedıyorum zten artk normal bı bebek gıbı sureklı uyuyp uyanıyolarmış..vıtamınıı haftada biii ancaa kullanıyoruum cunkii ığrenç gelıyo bana yutamuyorum dktr onemlı degil 2 2 3 gunde bır ıc ozaman demıstii eğerr normal yoolla düzenlı beslenıyosan her vıtamını alıyosan sorun degııl ustelık gun asırı ıcıyomuşsun zten.aynen hıc ıcmeyenler var ama demır hapıı cok onemlı
Neden yatiyosun cnm sorunmu var kacirdim galiba
Sagol canim iyiyim sen nasilsin bende sana baktim dun ama yazamadim bi is karisti ( malum telden de cok zor oluyo)evet nasip olursa kızlarımız geliyo saglikla gelsinler mutluluk getirsinler insallah. Ben henuz hissetmiyorum ya o nedenle biraz gerginlik yasiyorum. Bir an once hissedecegim gunu ve kontrol gunumu bekliyorum gelsin diye
Ayni sey bana da soylendi. Kanama alanlari var, su an icin sorun yok ama takip etmemiz gerekiyor dendi. Bana da bu yuzden sivi azalmasi gerceklesiyo dendi. Boyle devam etmez umarim, yalniz bana dinlen denmedi...Canım ayrıntılı ultrasona gitmiştim. Bebişin plesantası miyom tarafındaymış ve de bazı kanama alanları olmuş. O yüzden ayrıntılı doktoru dinlendirelim demiş doktoruma. Aspirin içiyodum onu kestik bakalım. Allahım inşallah korur.
Kardesimi annem karnindayken hic hissedememis. Hala da cok sakin bir insandir kardesim.21.hafta oldu 20 20 dedik. Ne yapalım 22 yi Bekliyoruz artıkın
Ayni sey bana da soylendi. Kanama alanlari var, su an icin sorun yok ama takip etmemiz gerekiyor dendi. Bana da bu yuzden sivi azalmasi gerceklesiyo dendi. Boyle devam etmez umarim, yalniz bana dinlen denmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?