2015 Şubat Anneleri

kızlar bu arada bebefon bakıyorum
şu kameralı olanlardan
weewell videosunu seyrettim hoşuma gitti ama acaba kullanan varmı
yada kullanan tanıdığı olan varmı

arkadaşlaar şu anaa kadar kaç kılo aldığınızı yazabilirmisiniiz.bende bı tuhaflık var sanırım daha bır kılo bıle almadım

canım telaş etme toplam 1 kilo almışım herkesn bünyesi farklıdır zaten dr lar az kilo alınmasını istiyorlar. Sıkıntı yapma kendine önmli olan bebeğin sağlıklı olması

arkadaşlaar şu anaa kadar kaç kılo aldığınızı yazabilirmisiniiz.bende bı tuhaflık var sanırım daha bır kılo bıle almadım

1 kio aldım bende başlangıcta 4 kilo vermiştim bebeğim sağlıklı olsunda kilo çok önemli değil hatta iyi değil

Evet canım gün aşırı almaya çalışıyorum en azından haftada 3 4 kez almış oluyorum..Demir için kan tahlili yaptı bana şuanda ihtiyacın yok dedi boşuna vermeyim dedi bir multivitamin ile bir kalsiyum tablet kullanıyorum ben kramplara karşı...Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin...

Neden yatiyosun cnm sorunmu var kacirdim galiba

Canım ayrıntılı ultrasona gitmiştim. Bebişin plesantası miyom tarafındaymış ve de bazı kanama alanları olmuş. O yüzden ayrıntılı doktoru dinlendirelim demiş doktoruma. Aspirin içiyodum onu kestik bakalım. Allahım inşallah korur.

canım kontrollerinde problem yoksa hissedersin merak etme. bebeğinin kasları yavaş yavaş güçlenir ve bi gün hissettirir kendini. kibar kız olacak seninki herhalde ; )
Sağlıkla gelsinler inşallah. biz cicilerimiz almaya başladık. Anneannemiz, Babaannemiz, halamız, biz derken dört koldan hummalı bir alışveriş var. Allah giydirmeyi de nasip etsin inşallah.

Ablalarım bişi sormak istiyorum. Ben çok ağırlaştığımı hantallaştığımı hissediyorum. Oturduğum yerden kalkarken 10 defa düşünüyorum bel ağrım da çok var ondan mı ki acaba ? Yoksa böyle mi oluyo bu aylarda? Zorlanıyorum oturduğum yerden kalkarken.

kızlar lcw'den bir sürü cici aldık bizim zilliye. belki 2 saat sadece bebek reyonunda takıldık. süper şeyler var. kendime hakim olamayıp hepsinden alıyordum nerdeyse. : )

Ayni sey bana da soylendi. Kanama alanlari var, su an icin sorun yok ama takip etmemiz gerekiyor dendi. Bana da bu yuzden sivi azalmasi gerceklesiyo dendi. Boyle devam etmez umarim, yalniz bana dinlen denmedi...

Ayni sey bana da soylendi. Kanama alanlari var, su an icin sorun yok ama takip etmemiz gerekiyor dendi. Bana da bu yuzden sivi azalmasi gerceklesiyo dendi. Boyle devam etmez umarim, yalniz bana dinlen denmedi...

Bana miyom yüzünden mi dediler acaba. Plesentada yaygın hematom yazmış doktor. Sen de kan sulandırıcı kullanıyor musun aspirin falan? Allahım korusun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…