2015 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım çok sağol..Peki neden kullanmıyorsun gerekli mi görmüyorsun yoksa dokunuyor mu?
ne demek canım birbirimiz için varız burda folik asitte ve vitaminde dokunuyor bana zaten içsemde midem köpürüyor bir süre sonra çıkarıyorum anlamı olmuyor öyle dr a söledim şaşırıyor onlarda artık içindeki vitamin gruplarından birine allerjim mi var nee bir doğurayım hayırlısıyla gıda allerji testi yapıcam çocuğumdada oluyor bazı yiyeceklerden yani dokunmasaydı içerdim bende keyfi değil yani ama şuan gr olarak ölçüm olarak maşallah bebeğim iyi teyzesi sende korkma içiyorsun arada zaten

Öyle canım doktor ne derse onu yapıcam her hafta kontrol edicez dedi. İnşallah iyi olur herşey. Bir de sadece derse gitmeme izin verirse gidicem yoksa gitmicem bakalım okuldan kızarlarsa ona göre tavır alıcam.
Cok Geçmiş olsun canm

Ben de gün aşırı almaya çalışıyorum rahatsız ediyor sindirim sistemimi

ilaç herkese vermiyorlargenelde. ilacın faydası bize zaten bebek alacağını alıyo bizden bizim depolar boşalıyor. kansızlık vitamin ve demir eksikliği baş gösterirse bebeğim doğduğun da yeterince enerjim olmaz belki. ben düzenli kullanıyorum zaten bi demir ilacı benimki

geçen burda grip için bir arkadaş limonlu zencefilli çay tarifi vermişti çooookkk tşk ediyorum onaa gerçekten çok iyi geldi tarifi vereyim kızzlarrr ilaç kadar etkili boğazada süperrr iyi geliyorr
4 orta boy limon birini kabuklarıyla ince ince doğrayın diğerlerini soyup bölün
yaklaşık 1 yada 1,5 lt soğuk su ekleyin kaynatın kaynayınca altını kapatıp soğumaya bırakın
soğuduktan sonra ince süzgeçten iyice süzün bir kaşık yardımıyla limonlu suyu ağzı kapalı olarak
dolaba koyun günde bir bardak ben sabahleyin içiyordum aç karnına
bir bardak limonlu su alın dolaptan cezveye boşaltın içine yarım çay kaşığı zencefil bir çay kaşığı nane
bir tatlı kaşığı dolusu bal ve bir tutam karabiber ekleyin karabiberi ben katıım boğaza çok iyi gelir cezvede karıştırırarak ısıtın ve için süperrr bişey oluyor

Anladım canım dokunduğu için içmiyorsan haklısın..Maşallah güzel güzel büyüsün kuzucuk:)

Ben de gün aşırı almaya çalışıyorum rahatsız ediyor sindirim sistemimi

Bende sevmiyorum zorla içiyorum ama rahatsızlık gibi bir durum yok çok şükür ....

Biliyorum canım bu benim ikinci bebeğim ilkinde vitaminleri düzenli kullanmama rağmen diş ve dişeti sorunları yaşadım aynısını yeniden yaşamaktan korkuyorum...Aslına bakarsan vitamin eksikliğinden enerjin tükenmiyorda daha çok sağlığından oluyorsun ben bunları yaşadım inşallah tekrar olmaz.Teşekkürler canım...

Evet birde tecrübeli anne meselesi var ona da bozuluyorum.onlar hissediyorsa bende hissederim diye kasıyorum olmuyor.

21.hafta oldu 20 20 dedik. Ne yapalım 22 yi Bekliyoruz artıkın

hadi yaa inşallah vallahi bilmyodum.gecenlerde yine görmüştüm altın bilezik.cumrtesi belli olcak cinsyetmz inşallah

Günaydın. Canm :)bu sikayetler .bende de oldu...ben de ilaclari kullanamıyorum yani cok fazlaymis gibi geliyor bana da...bir de kan hapinin yan etkileri cok fazla sanırım kullanasim gelmiyor icimde...ben de 2 gun de bir kullanıyorum..bilmiyorum dogru mu yapıyorum:)

Evet birde tecrübeli anne meselesi var ona da bozuluyorum.onlar hissediyorsa bende hissederim diye kasıyorum olmuyor.
Iste hissediyosun da anlamiyorsun n oldugunu. Bir de kilo cok etkili olkinde zayiftim bu haftada disardan izleniyordu surekli duyuyordun simdi gunde 1-2 o da dinlersem. Senin halinden anliyorum yani

Kardes kiskancligi demissiniz bnim oglan kucuk ya anlamiyor daha biz de soylemiyoruz surkli kardesin olcak diye. Bu ara her seye niye diye soruyor gobek sistikce sorar o zaman anlatirim ama kucuk olunca kiskanclik az olur diyor kimisi daha cok olur diyor bakalim yasayip gorcez

Kuzumun kirtasiye malzemelerini etiketliyoruz birden ogrenci olasim geldi simdikiler ne sansli envai cesit boya kagit faaliyet malzemesi rengarenk cicili bicili

Senin.kiz kac yasindaydi canim ben inteenete bakinirken görüyor bazen büyük mu bakiyon küçük mu diye soruyor cadiii

cnm bendee çook dikkat edip hssetmeye çalşınca oda arada tbi anca okadr hssedıyorum zten artk normal bı bebek gıbı sureklı uyuyp uyanıyolarmış..vıtamınıı haftada biii ancaa kullanıyoruum cunkii ığrenç gelıyo bana yutamuyorum dktr onemlı degil 2 2 3 gunde bır ıc ozaman demıstii eğerr normal yoolla düzenlı beslenıyosan her vıtamını alıyosan sorun degııl ustelık gun asırı ıcıyomuşsun zten.aynen hıc ıcmeyenler var ama demır hapıı cok onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…