Dusukler sonrasi test yapildi canim bana. Hatta kromozom sorunumuz da var ama mucize bir oglum var. Bir mucizem daha geliyor ins. Evet biraz sorunlular toplanmisiz buraya kayip yasayan cok icimizde. Saglikla kavusalim ins hepimizİlginç geldi bana. Dikkat ettimde bu gruptaki hamilelerin çoğunun ya şu anda sorunu var ya da düşük falan yaşamışlar.
Normal her şeyi seyrinde giden yok gibi.
Sorunlular mı toplandık buraya nedir?
1 homozigot 2 heterezigot pihtilasma var bende. Doguma kadar coraspin ve igne kullandim. Normal dogurdum. Igneyi 40 hafta dolana kadar yaptim oglm 40+3 te geldi daha erken dogsa igne yaptigin gun doguma giricektim. Coraspini dogumdan 2 hafta once kesti dr.clexen 04 en çok kullandırdıgımız doz kanı sulandırmada yeterli oluyor demişti doktorum faktor V in en önemli gen oldugunu söylemişti genetik doktoru belkide o yüzden hem aspirini hemde iğneyi uygun gördüler
doguma kadar risk taşıyoruz maalesef rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
birde kan pıhtılaşma sorunu olanlarda normal dogum yapılamaz diye okumustum doktora sormadım henüz erken diye
Aldıktan sonra iade şartları vardır herhalde. Internette satılıyor ve iyiyse içine Sindiyse al canım. Geldiğinde baktın beğenmedin iade edersin. Aman dikkat senin bir ara bebiş için bişeyler ısmarladığın bir site vardı birtürlü getirmemişlerdi öyle bir site olmasın da.
Yapıldı canım. Genetik pıhtılaşma testi yapıldı. Burda test dediğimiz kan sulandırıcı iğnenin vücutta ne kadar kullanılmasını gösteren bir test varmış o yani. Bana doktorum böyle bir test yapmadan 0.4ml verdi de direk.
Bunlar normalse niye igne vaslattilarvki?
Canım bir şey sorucam.sizde bu pıhtı sorunu olduğunu nasıl anladı doktorlar. Normal kan testinde mi çıkıyor belirti de başka testler yapıyorlar.
Ne kadar çok kişi var burda aynı sorunu yaşayan
folik asit eksikliği var ama düşüğe neden değil demişti doktorum. 20 25 tane pıhtı testi varmış sadece yapılanlar 11 tane filan geriye kalanlara bakılmıyor dedi. yani önlem amaçlı başlattılar iğneyi. doğuma kadarda kullanılacak. genelde folik asit eksikliğinde de olabiliyormuş kan pıhtılaşması bende hafif düzeyde çıkınca riske atmaktansa başlatmak en doğrusu dedi o yüzden.
Oglumun pastasini kestik yedik. Yoruldum belim koptu ama dogum gunu de mi kutlamayalim yani di mi. Burdaki herkes bebegini saglikla dogursun ve nice dogum gunu kutlamalari olsun ins. Amin
Hb cnm :) vala pek ii sayilmam hamileliktenmi bilmem ya ben cok alinganim yada insanlar cok ustume gelio kiz gibi dedi doktor cnm kesin belli dril benimkisi 1 ekimde randevum var ins belli olacak. Dun cok moralim bozuktu esim annesi cok ustume geldi ve sonra kahverenginin az koyusu bi akintim olmus doktora gitcem bugub ins bebesime bisi olmamistir.. dun cok kotuydum cook agladimHoşgeldiniz melike hanım. Nasılsınız efem? Senin bebeğin cinsiyeti neydi listede yazmıyor sanki
günaydın :)Gunaydin guzel anneler. Yine gunlerden pazartesine cabuk bitti haftasonu. Guzel bir hafta olsun ins
Günaydın. Bilmiyorum ama bende aynı durumdayım ailevi sorunlardan dolayı.gece sıkıntıdan uyuyamıyorum ama.Allaha şükür benim problemim yok. Takma desemde. Kesin ilacı olsa başına sürer. Bebeklerimizi görünce hepsini unuturuz inşallahHb cnm :) vala pek ii sayilmam hamileliktenmi bilmem ya ben cok alinganim yada insanlar cok ustume gelio kiz gibi dedi doktor cnm kesin belli dril benimkisi 1 ekimde randevum var ins belli olacak. Dun cok moralim bozuktu esim annesi cok ustume geldi ve sonra kahverenginin az koyusu bi akintim olmus doktora gitcem bugub ins bebesime bisi olmamistir.. dun cok kotuydum cook agladim
Kızlar bana üç gündür durduk yere ağlayasım geliyor, Allah a şükür hiç bir sorunum yok, genel geçim sorunları vs.. dışında, ama hep ağlayasım geliyor şuandada ağlıyorum ama sebebi hiç yok,size de oluyor mu öyle?
Kizlar kizlar sabah 9nda kalktim bu saat oldu ayaktayim bahsetmistim esimin isyerinden arkadaslari icmeye arti yemege gelicekler diye gelenler esli ve cocukluydu aslinda misafir severim ama bu halimlede hic cekilmiyo birde bir allahin kulu yardim edelim demedi ya bide okdr cok is ciktiki basima cocuklar salonda dondurma yerke haliya doktuler ve halim beyaz halimi silmedim oyuncaklar heryerde oyuncakmi toplamadim bide gelenlerden birinin esi sarap seviyomus diye sarap getirmisler onu acarken dolaplar sarapmi olmadi onu temizledim onlar yedi icti ben habire ayakta resmen temizlik yaptim ya bide tezgah almis basini gitmis hala onlari toplamaya calisiyorum ki butun gun zaten yemek hazirla sofra hazirla oturamadim belim kopuyo suan
Hamileyken anlayisli insan olmali etrafinda. Ama ne olursa olsun senden ve bebeginden kiymetli degil. Uzme kendini. Bugun guzel haberler al drdan da moralin duzeelsinHb cnm :) vala pek ii sayilmam hamileliktenmi bilmem ya ben cok alinganim yada insanlar cok ustume gelio kiz gibi dedi doktor cnm kesin belli dril benimkisi 1 ekimde randevum var ins belli olacak. Dun cok moralim bozuktu esim annesi cok ustume geldi ve sonra kahverenginin az koyusu bi akintim olmus doktora gitcem bugub ins bebesime bisi olmamistir.. dun cok kotuydum cook agladim
Nezamndir gelmek istiyolarmis esimde cagirmis cnm yardim edende olmadi bana biri hic sesini cikarmadi zaten digeride bikere sordu bende iste kendim yapicam ya gelen rahat etsin diye yok dedim sonrada biseybsoran olmadi zaten bide diyoki kadin ay hamilesin otursana gelde otur dolap olmus kipkirmizi hali olmus kakaolu dondurma nasil oturim dalga gecer gibi:) neyseki topladim evi temizlige giriscem simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?