2015 Şubat Anneleri

İlginç geldi bana. Dikkat ettimde bu gruptaki hamilelerin çoğunun ya şu anda sorunu var ya da düşük falan yaşamışlar.
Normal her şeyi seyrinde giden yok gibi.
Sorunlular mı toplandık buraya nedir?
Dusukler sonrasi test yapildi canim bana. Hatta kromozom sorunumuz da var ama mucize bir oglum var. Bir mucizem daha geliyor ins. Evet biraz sorunlular toplanmisiz buraya kayip yasayan cok icimizde. Saglikla kavusalim ins hepimiz

1 homozigot 2 heterezigot pihtilasma var bende. Doguma kadar coraspin ve igne kullandim. Normal dogurdum. Igneyi 40 hafta dolana kadar yaptim oglm 40+3 te geldi daha erken dogsa igne yaptigin gun doguma giricektim. Coraspini dogumdan 2 hafta once kesti dr.
Bizde cesitli sorunlar var dr kiymetli bebek kestirmeden al kucagina sezeryan yapalim dedi. Ben de kiymetli bebekse bir sorun yokken asil onun normal dogmaya hakki var dedim. Cok sukur sorunsuz oldu. Drlara kalirsa kiymetli bebek olmasi sezeryan sebebi sanki kiymetsiz bebek olabilirmis gibi.
Pihtilasma durumumu bilen unlu prof normal.dogum yaparsin bisorn yok dedi yan normale engel degil.

bakalim magazalarda bulamazsam daha, dedigin gibi alip iade etme seklinde bisiler yapabilirim.
ay evet annelutfen.com dan almistim hala gelmedi fitik oldum ne aptal siteler var ya

hımmm bana o kadar çok test yapıldıki. hangisi ne için bilmiyorum açıkçası canım. bir tane var anti bilmem ne testi internetten baktığımda yine bu pıhtı içinmiş sanırım o idi. zaten en düşüğünü kullanıyorum ben. 0.2 ml. aspirin hiç kullanmadım. artık doğuma kadar sabredicez. ne yapalım. senin aspirini kesmeleri iyi olmuş çünkü aspirin genelde kanama yapabiliyormuş. en iyisi sadece iğne ile devam etmek. inşallah sıkıntı olmadan hayırlısı ile geçer.

Bunlar normalse niye igne vaslattilarvki?

folik asit eksikliği var ama düşüğe neden değil demişti doktorum. 20 25 tane pıhtı testi varmış sadece yapılanlar 11 tane filan geriye kalanlara bakılmıyor dedi. yani önlem amaçlı başlattılar iğneyi. doğuma kadarda kullanılacak. genelde folik asit eksikliğinde de olabiliyormuş kan pıhtılaşması bende hafif düzeyde çıkınca riske atmaktansa başlatmak en doğrusu dedi o yüzden.

Canım bir şey sorucam.sizde bu pıhtı sorunu olduğunu nasıl anladı doktorlar. Normal kan testinde mi çıkıyor belirti de başka testler yapıyorlar.
Ne kadar çok kişi var burda aynı sorunu yaşayan

Canım açıklanmış sanırım ama ben de söyliyim pıhtılaşmaya özel genetik testler yaptırılarak bakılıyor. Kan veriyorsun senin kanından pıhtılaşmayı sağlayan genlerine bakıyorlar. Biraz sorunluyuz bu konularda ama inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucaklarımıza.

Benim de bir genimde folik asitle ilgiliydi sanırım ben de hala folik asit kullanıyorum.

Oglumun pastasini kestik yedik. Yoruldum belim koptu ama dogum gunu de mi kutlamayalim yani di mi. Burdaki herkes bebegini saglikla dogursun ve nice dogum gunu kutlamalari olsun ins. Amin

Canım benim iyi ki doğmuş oğluşun. Darısı yeni gelen bebişe ve bizimkilere inşallah

Hoşgeldiniz melike hanım. Nasılsınız efem? Senin bebeğin cinsiyeti neydi listede yazmıyor sanki
Hb cnm :) vala pek ii sayilmam hamileliktenmi bilmem ya ben cok alinganim yada insanlar cok ustume gelio kiz gibi dedi doktor cnm kesin belli dril benimkisi 1 ekimde randevum var ins belli olacak. Dun cok moralim bozuktu esim annesi cok ustume geldi ve sonra kahverenginin az koyusu bi akintim olmus doktora gitcem bugub ins bebesime bisi olmamistir.. dun cok kotuydum cook agladim

Günaydın. .. kosturmaca li bi hafta daha baslioo... oyy melike üzme kendini yahuu

Gunaydin guzel anneler. Yine gunlerden pazartesi ne cabuk bitti haftasonu. Guzel bir hafta olsun ins

Günaydın. Bilmiyorum ama bende aynı durumdayım ailevi sorunlardan dolayı.gece sıkıntıdan uyuyamıyorum ama.Allaha şükür benim problemim yok. Takma desemde. Kesin ilacı olsa başına sürer. Bebeklerimizi görünce hepsini unuturuz inşallah

Ben gece bel ağrısından hiç uyuyamadım şimdi kahvaltı edip uyuyacağım inşaallah. Çok yoruldum uykuya dalmaya çalışmaktan. Uykusuzluktan başım ağrıyo. Zaten gribim enkaz gibiyim. Bebişde tekmelemese hiç keyfim yok yani.

neden yok diyosan ya hormon duygusallığıdır , yada belki de geçim sıkıntılarını içinde büyüttüğün içindir,

o ne bee, sanki otele gelmişler, ben olsam sinirlenirdim bunu da belli ederdim, hamile olmasan neyse demekki hep aynı şekildeler ama özel bi durumun var sonuçta dikkatli olmalılardı , hiç hoş değil

Hamileyken anlayisli insan olmali etrafinda. Ama ne olursa olsun senden ve bebeginden kiymetli degil. Uzme kendini. Bugun guzel haberler al drdan da moralin duzeelsin

kocan da mı yardım etmedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…