Yok canım balından beri 0.4ml ile devam ediyorum test falan yapılmadı. Nasıl ayarlıyorlarmış ki?
canim benim uzulme bu haftalarda artik dusuk riski yok denecek kadar az.kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumdageçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumdageçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Amin hepimizi ins...kan sulandirici kullanmiyorum, asprin de kullanmiyorum. Dr en cok asprin kullananlarda goruluyo demisti ama iste ben de niye oldu anlamadim.Bana miyom yüzünden mi dediler acaba. Plesentada yaygın hematom yazmış doktor. Sen de kan sulandırıcı kullanıyor musun aspirin falan? Allahım korusun inşallah.
Benim mthfr 677 heterozigot ace diye bise.4g/5g icin 4g/4g yaziyo.iki doktorumda boyle uygun gordubende aspirin ve iğne kullsnıyorum doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi siz neden aspirini kestiniz benim 5 genim heterozigot en önemliside faktor V
Bunlar normalse niye igne vaslattilarvki?sana hiç pıhtılaşma testi yapmadılar mı. benim onların hepsi yapıldı sadece folik asit eksikliği çıktı. sana aspirin fazla gelmiş olabilir. hem iğne hem aspirin aşırı sulandırır kanını o yüzden kestirmişlerdir. belli genlerin mutasyona uğrarsa ona göre ayarlıyorlar. mesela bende folik asit eksik olduğu için. en düşük seviye başlattılar. hemde hala folik asit kullanıyorum.
TIBBİ GENETİK LAB. 20/06/2014
TEST KODU/ADI SONUÇ NORMAL DEĞERLER
TG2501-Periferik kandan kromozom analizi ( .-. ) Ünite Sis.
TG100B-Periferik kandan kromozom analizi: ( - ) Ünite Sis.
TG2941-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi ( - ) Ünite Sis.
TG236B-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi:
testler bunlardı benim. bunlarda birşey çıkmayınca en düşük ayarda başlattılar iğneyi
bende aspirin ve iğne kullsnıyorum doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi siz neden aspirini kestiniz benim 5 genim heterozigot en önemliside faktor V
Ben de aynen.hafrata bi dr a gitcem sirf bunun icin.bi kan testi yapiliyomus.bazilari 0,6 bazilari 0,4 bazilari da gunde 2 tane kullaniyomus
evet tatlim mekanizmasi beebop die bir marka ama ustune takilan anakucagi oto koltugu vs. ferrarinin. gormeden nasil emin olcamki
sana hiç pıhtılaşma testi yapmadılar mı. benim onların hepsi yapıldı sadece folik asit eksikliği çıktı. sana aspirin fazla gelmiş olabilir. hem iğne hem aspirin aşırı sulandırır kanını o yüzden kestirmişlerdir. belli genlerin mutasyona uğrarsa ona göre ayarlıyorlar. mesela bende folik asit eksik olduğu için. en düşük seviye başlattılar. hemde hala folik asit kullanıyorum.
TIBBİ GENETİK LAB. 20/06/2014
TEST KODU/ADI SONUÇ NORMAL DEĞERLER
TG2501-Periferik kandan kromozom analizi ( .-. ) Ünite Sis.
TG100B-Periferik kandan kromozom analizi: ( - ) Ünite Sis.
TG2941-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi ( - ) Ünite Sis.
TG236B-Faktör II(G20210A),Faktör V(G1691A,Leiden),MTHFR (C677T) mutasyon analizi:
testler bunlardı benim. bunlarda birşey çıkmayınca en düşük ayarda başlattılar iğneyi
kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumdageçen hafta ve ondan önckorusunta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Ben de yeni ogrendim.insallah dogru dozu kullaniyiruzdur.hepimize rabbim saglikla kucagimiza almayib nasip etsin insallahO testi bilmiyodum sorayım doktora belki aspirini kesince onun da dozajı ayarlaması gerekebilir. Benim de her hafta gitmemi söyledi doktorum.
Canım benim iki genimde heterozigot çıkmıştı içlerinde faktör v yoktu ama yine de aspirin ve 0.4ml clexane kullanıyodum.
clexen 04 en çok kullandırdıgımız doz kanı sulandırmada yeterli oluyor demişti doktorum faktor V in en önemli gen oldugunu söylemişti genetik doktoru belkide o yüzden hem aspirini hemde iğneyi uygun gördüler
doguma kadar risk taşıyoruz maalesef rabbim sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
birde kan pıhtılaşma sorunu olanlarda normal dogum yapılamaz diye okumustum doktora sormadım henüz erken diye
İnternete bakma.bence internette Her şey abartılı yazıyor. Doktor bir neden bulamadıysa takma kafana.kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumdageçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Canım bir şey sorucam.sizde bu pıhtı sorunu olduğunu nasıl anladı doktorlar. Normal kan testinde mi çıkıyor belirti de başka testler yapıyorlar.Yok canım balından beri 0.4ml ile devam ediyorum test falan yapılmadı. Nasıl ayarlıyorlarmış ki?
Bende pıhtılaşma çıkmadı ama doktor genede kan sulandırıcı iğne verdi rutin yspılan testlerden değil tatlım bu. Genetik araştırmalarda belli oluyor herkese yapılmaz rahat ol zaten Allah yaptırmaya muhtaç bırakmasın.Canım bir şey sorucam.sizde bu pıhtı sorunu olduğunu nasıl anladı doktorlar. Normal kan testinde mi çıkıyor belirti de başka testler yapıyorlar.
Ne kadar çok kişi var burda aynı sorunu yaşayan
İlginç geldi bana. Dikkat ettimde bu gruptaki hamilelerin çoğunun ya şu anda sorunu var ya da düşük falan yaşamışlar.Bende pıhtılaşma çıkmadı ama doktor genede kan sulandırıcı iğne verdi rutin yspılan testlerden değil tatlım bu. Genetik araştırmalarda belli oluyor herkese yapılmaz rahat ol zaten Allah yaptırmaya muhtaç bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?