2015 Şubat Anneleri

CAnım moralini bozma hemen senin bebeğin için güçlü olman lazım. RAbbim inşAllah hayırlısıyla bu sürecide atlatmana yardım eder. Bebeğine bişi olmaz gönlünü ferah tut öle kötü düşünüp kötüyü çağırma lütfen.

Selam kızlar herkese günaydın.

Bende gebelik ansiklopedisi die bir kitap var kadın doğum uzmanı yazmış. Bu haftalarda beyaz kıvamlı yada seffaf akıntıların olabileceği yazıyordu. Benimde oluyor ara ara devam değil beyaz kıvamlı bir akıntı. Kokulu ve sarı olmadıkça sanırım normal, sıkıntılı bir durum olmuyor. Bilginiz olsun :)

kızlarrrr ben aşırı bir kusma yaşadım az önce ilk defa canım çıkıcak sandım. sabah kan ilacımı içtim. biraz bekleyeyim öyle kahvaltı edeyim dedim. ve bir yeşil elma yedim. ne olduysa ondan sonra oldu mideme ağrı girdi sonra bulantı oldu en sonunda dayanılmayacak kadar olunca kustum. zaten yediğim birşey yoktu ama baya zorladı hala kendime gelemedim. en son ne zaman böyle kustum hatırlamıyorum. birdaha aç karnıma elma filan yimem

oovv geçmiş olsun canım , açken meyve bende pek yiyemem

oovv geçmiş olsun canım , açken meyve bende pek yiyemem
sağol canım vallahi ilk defa bu kadar kötü oldum. ya ben yiyordum normalde. hani elma sonuçta bu ekşi bide. dokunmazdı hiç ne kötü oldum şimdi iyiyim kahvaltımı edicem

Günaydın kızlar :) bu sabah ayrıntılıya girdik Allahıma binlerce şükür bi problem çıkmadı. Bu arada esobacım ultrasonda doktor dediki harekerleri geç hissedebilirsin çünkü benim plasenta öndeymiş o yüzden kişiden kişiye değişirmiş. Ben bişey sormadan söyledi doktor o yüzden burdaki yorumlara takılma sıkma canını eee bide sen kilo almışsın baya ya onunda etkisi olur

evet cok dogru soyluyosun ilginc olucak diye yada dini isim olsun dıye sacma sapan isimler takmam gereksiz. soylemeye korkuyorum aramızda begenen yada takmayı dusunen vardır dıye ama ravza mesela anlamı guzel olabılır ama bi kız ıcın cok kaba gelıyor bana ve hamza ısmını cagrıstırıyor. ama tabı zevkler tartısılmaz. hoş benım ogluma takıcagım ısmede herkez kaba dıyor. amaaan herkes taksın gönlundekını ne diyim

günaydın. senın adına sevındım. benım bayramdan sonra olur sanırım ayrıntılı. haftaya salı randevum var doktorda.
senın bır bahanen var bakalım ama benım önde olmasın ben hissetmek ıstıyorum. peki plasentanın yeri değişiyor muymus sonradan?

selam tatlım geçmiş olsun öncelikle sana tavsiyem internete bakmaman ben aynı şeyleri yaptım ve kendimi okadar üzdümki hep doktora gidince boşa çıktı üzüntülerim.Çoğu bitmiş azı kalmış aklına kötü şeyler getirme en riskli haftaları bitirdik çok şükür.doktorunun söylediklerini kullan ve mutlaka dinlen hatta tuvalet dışında kalkma!benim bir tanıdığımın 9 ay kanaması oldu hemde leke falan değil kırmızı kırmızı ama çok şükür bir şey olmadı kızı 10 yşında maşşallah öyle düşün sende iyi düşün iyi olsun

:) valla buglem ve ravza dan ööö geldi. takmayı dusunen arkadaslar ne olur kızmayın ama halkın cogu boyle dusunuyor. tabı yıne sizin bılecegınız bi konu. hayatı dine gore yasamak guzel ama arapça isim takmak cok abartı oluyor gıbı . araplar bızım neyımızı alıyorkı bız onları kulturumuzun ortasına yerlestırıyoruz. sadece arap demek te yanlıs olur. cocuguna alex takan lar var, yada mişa falan onada gülüyrum ve kızııyrum. özentilik resmen.

bende iki hafta sonrasına alacağım randevuyu sanırım ama tam bayram haftasına denk geliyor 22. haftam. o haftamı almalıyım daha erken mi daha geç mi bi bilgin var mı? bende korkuyorum ayrıntılı ultrasondan inşallah hiç bi sıkıntısı yoktur bebeğimin. doktor geçen hafta muayene ederken 4lü ultrason yazalım dedi asistana, yaşın 25i geçmiş dedi, öyle deyince bende korktum acaba bişey mi gördü diye, ama başka da bişey demedi, belki para için istemiş olabilir :) ama tabii takacak bişey arıyoruz ya kafamıza

ya bu isim meselesine herkes karışıyor cidden çok sinir bir durum. geçen gün sinirlerim bozuktu zaten . kuzenim dedi ne koyacaksın adını dedim böyle böyle işte. şok geçiriyordu. kuranda geçmiyormuş öteki dünyada ne ile çağıracaklarmış. dedim benımde gecmıyor. beraber beklerız bir köşede.
iki dakikada bütün islamı, dini bir isime bağladı.
kendinin 3 çocuğu var sanki bana sormuş koyarken. eşin bir şey söylemıyor mu dedi o ismi koymana dedim o da Alice olsun istiyor. iyice sinir oldu sustu.
aslında normalde umursamam şakaya vurup geçerim ama gerginlik çok fazla bu aralar.

ben şunu da anlamıyorum , hani bi dini isim bi modern isim koyanlar var o ne alaka oluyor ikiside aynı olsun değil mi ? yani biz görevimizi yerine getirdik dini ismi koyduk der gibi geliyor , evet bu yoruma da kızanlar olabilir ama ne yapayım öyle düşünüyorum canlar : ))) ben kızıma zehra ismini koycam kısmetse şimdilik öyle diyoz , seninki miydi barlas olan ?

ne alakası varmış 25 le. doktorlar şu yaş meselesine çok takıyorlar. ne yapacakmışız 15 de mi çocuk yapacağız yani. madem para için yapacaklar yaşı neden araya sıkıştırıyorlar. yaşı ileri diye çocuk yapıp da problem yaşayan da görmedim doğrusu.

etrafımıza göre şekillendirseydik hayatımızı işimiz yaştı. boşver kaba maba sen beğendiysen eşinde beğendiyse gerisi hiç önemli değil. bizimde şimdiden dalga geçiyorlar yavrumla terstende ege düzdende diye . hatta geçen bir tanıdığımız egeler çok şımarık olur hareketli olur filan dedi. sanki bütün egeleri tanıyor gibi. insanın karakterini hemen isimle analiz ediyorlar mubarekler

hakkaten yaşın epey olmuş çok riskli bi durum , kız anam okuyup ediyim diyene kadar zaten anca evleniyoz 25 ten sonrasına kalıyor çocuk doktorun bu yorumu beni güldürdü , bana para içinmiş gibi geldi ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…