kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumdageçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
bizim sağlık ocağı idrar tahlili yapmıyor.sağlık ocağı doktoru idrar tahlili yapar heralde biraz fazla beklese daha iğrenç bi renk oluyor
kızlarrrr ben aşırı bir kusma yaşadım az önceilk defa canım çıkıcak sandım. sabah kan ilacımı içtim. biraz bekleyeyim öyle kahvaltı edeyim dedim. ve bir yeşil elma yedim. ne olduysa ondan sonra oldu mideme ağrı girdi sonra bulantı oldu en sonunda dayanılmayacak kadar olunca kustum. zaten yediğim birşey yoktu ama baya zorladı hala kendime gelemedim. en son ne zaman böyle kustum hatırlamıyorum. birdaha aç karnıma elma filan yimem
sağol canım vallahi ilk defa bu kadar kötü oldum. ya ben yiyordum normalde. hani elma sonuçta bu ekşi bide. dokunmazdı hiç ne kötü oldumoovv geçmiş olsun canım , açken meyve bende pek yiyemem
valla ilginç isim koyacaz diye millet ne yapacağını şaşırdı daha dün eşim söyledi bi arkadaşı çocuğunun ismini Çakıl koyacakmış . belki burdada vardır çocuğunun ismi kendi ismi çevresinden birinin ismi çakıl olan ama Allah aşkına çakıl yani , doğrusu ben sevmedim . aras ismi bence güzel ama anlamını bilmiyodum hiç bi arkadaş yazmış anlamlarından biri mesela at kılıymış , hoşuma gitmedi doğrusu.
günaydın. senın adına sevındım. benım bayramdan sonra olur sanırım ayrıntılı. haftaya salı randevum var doktorda.Günaydın kızlar :) bu sabah ayrıntılıya girdik Allahıma binlerce şükür bi problem çıkmadı. Bu arada esobacım ultrasonda doktor dediki harekerleri geç hissedebilirsin çünkü benim plasenta öndeymiş o yüzden kişiden kişiye değişirmiş. Ben bişey sormadan söyledi doktor o yüzden burdaki yorumlara takılma sıkma canını eee bide sen kilo almışsın baya ya onunda etkisi olur
kızlar mrb nasılsınız? benim canım çok sıkkın moralim alt üst olmuş durumdageçen hafta ve ondan önceki hafta k.rengi sonra hafif pembemsi akıntım oldu son olanda kırmızı pıhtı geldi doktora gttik hemen progestana başlamıştım zaten hala devam ediyorum bebekte sıkıntı yok plesanta normal,rahim uzunluğu vs herşey normal..akıntının normal olabileceği gibi tehlikeli olabileceğinide söyledi doktorum..tamam onlar neyse rapor verdi altı gündür evdeyim yatıyorum doğru dürüst iş falan hiç bişey yapmadım ufak tefek yemek yapma dışında ama kızlar benm k.rengi akıntım hala devam ediyor dün ve bugün pembemsi geldi genelde wcden sonra oluyor afedersiniz..çok korkmaya başladım yarın doktora gidicem nette araştırdım bu haftalarda bir hafta falan süren k.rengi akıntının düşük habercisi olduğu vs yazılmış o kadar korkuyorum ki bebeğimi kaybetmek istemiyorum ki bana hiç bi sebepte sunulmadığı halde böyle oluyor canım çok sıkkın çoookkkkkkk ne olur dua edin bebeğime bişey olmasın
Şükür ya vallahi aynı kafadan birilerini gördüm bıktım şu saçma isimlerden ya bu çocuklar ömür boyu çocuk kalmayacak ileride büyüyecek birey olacak kendi karakteri adı olacak biz onlara hayatboyu sahip değiliz.aras kelimesi o kadar çok anlama geliyor ki içinde vurulan hayvana kadar var.Metin üstündağ vardır karikatürist bilirsiniz isminin anlamı ne diyorlar cennetten düşen gülücük tanesi diyoryanisi artık bu isimler komik olmaya başladı.Ben böyle bizim kültürden isim duymayınca hiç anlamını sormuyorum bile he he diyip geçiyorum.Arkadaşlarım etrafımdakiler ailem bu isimlerle dalga geçiyor ha ha sen de koy muhabbeti geçiyor artık beni sinir etmek için buğlem koy diyen insnalar bile var.Artık lütfen şu isim bilinci bir an önce gelişsin.Lütfennnn
Günaydın kızlar :) bu sabah ayrıntılıya girdik Allahıma binlerce şükür bi problem çıkmadı. Bu arada esobacım ultrasonda doktor dediki harekerleri geç hissedebilirsin çünkü benim plasenta öndeymiş o yüzden kişiden kişiye değişirmiş. Ben bişey sormadan söyledi doktor o yüzden burdaki yorumlara takılma sıkma canını eee bide sen kilo almışsın baya ya onunda etkisi olur
ya bu isim meselesine herkes karışıyor cidden çok sinir bir durum. geçen gün sinirlerim bozuktu zaten . kuzenim dedi ne koyacaksın adını dedim böyle böyle işte. şok geçiriyordu. kuranda geçmiyormuş öteki dünyada ne ile çağıracaklarmış. dedim benımde gecmıyor. beraber beklerız bir köşede.evet cok dogru soyluyosun ilginc olucak diye yada dini isim olsun dıye sacma sapan isimler takmam gereksiz. soylemeye korkuyorum aramızda begenen yada takmayı dusunen vardır dıye ama ravza mesela anlamı guzel olabılır ama bi kız ıcın cok kaba gelıyor bana ve hamza ısmını cagrıstırıyor. ama tabı zevkler tartısılmaz. hoş benım ogluma takıcagım ısmede herkez kaba dıyor. amaaan herkes taksın gönlundekını ne diyim
evet cok dogru soyluyosun ilginc olucak diye yada dini isim olsun dıye sacma sapan isimler takmam gereksiz. soylemeye korkuyorum aramızda begenen yada takmayı dusunen vardır dıye ama ravza mesela anlamı guzel olabılır ama bi kız ıcın cok kaba gelıyor bana ve hamza ısmını cagrıstırıyor. ama tabı zevkler tartısılmaz. hoş benım ogluma takıcagım ısmede herkez kaba dıyor. amaaan herkes taksın gönlundekını ne diyim
Yaa gülerken nerde hiç gözükmüyor bilgisi olan var mı
ne alakası varmış 25 le. doktorlar şu yaş meselesine çok takıyorlar. ne yapacakmışız 15 de mi çocuk yapacağız yani. madem para için yapacaklar yaşı neden araya sıkıştırıyorlar. yaşı ileri diye çocuk yapıp da problem yaşayan da görmedim doğrusu.bende iki hafta sonrasına alacağım randevuyu sanırım ama tam bayram haftasına denk geliyor 22. haftam. o haftamı almalıyım daha erken mi daha geç mi bi bilgin var mı? bende korkuyorum ayrıntılı ultrasondan inşallah hiç bi sıkıntısı yoktur bebeğimin. doktor geçen hafta muayene ederken 4lü ultrason yazalım dedi asistana, yaşın 25i geçmiş dedi, öyle deyince bende korktum acaba bişey mi gördü diye, ama başka da bişey demedi, belki para için istemiş olabilir :) ama tabii takacak bişey arıyoruz ya kafamıza
evet cok dogru soyluyosun ilginc olucak diye yada dini isim olsun dıye sacma sapan isimler takmam gereksiz. soylemeye korkuyorum aramızda begenen yada takmayı dusunen vardır dıye ama ravza mesela anlamı guzel olabılır ama bi kız ıcın cok kaba gelıyor bana ve hamza ısmını cagrıstırıyor. ama tabı zevkler tartısılmaz. hoş benım ogluma takıcagım ısmede herkez kaba dıyor. amaaan herkes taksın gönlundekını ne diyim
bende iki hafta sonrasına alacağım randevuyu sanırım ama tam bayram haftasına denk geliyor 22. haftam. o haftamı almalıyım daha erken mi daha geç mi bi bilgin var mı? bende korkuyorum ayrıntılı ultrasondan inşallah hiç bi sıkıntısı yoktur bebeğimin. doktor geçen hafta muayene ederken 4lü ultrason yazalım dedi asistana, yaşın 25i geçmiş dedi, öyle deyince bende korktum acaba bişey mi gördü diye, ama başka da bişey demedi, belki para için istemiş olabilir :) ama tabii takacak bişey arıyoruz ya kafamıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?