arkadaşlaar şu anaa kadar kaç kılo aldığınızı yazabilirmisiniiz.bende bı tuhaflık var sanırım daha bır kılo bıle almadım
Benimde oluyor ama nedenini bilmiyorum.ara ara oluyor. Islaklıktan koşup bakıyorum kanama oldu diye bakıyorum akıntı. Can sıkıcı cidden.öğrenirsen bana da söyler misin?Kizlar ara ara su gibi akintim oluyor. Miktari az icinde beyazlik da var ama su gibi geldigini hissediyorm. Onceki hamilelikte de olmustu ph olcmustuk normal akinti demisti dr ama yine de huzursuz oldum. Bir yandan normal diyorum. Var mi aranizda bir fikri olan
Kocam calisiyodu cnm mecbur onlarla oturdu ama onlar gittikden sonra etti sagolsunkocan da mı yardım etmedi ?
1 homozigot 2 heterezigot pihtilasma var bende. Doguma kadar coraspin ve igne kullandim. Normal dogurdum. Igneyi 40 hafta dolana kadar yaptim oglm 40+3 te geldi daha erken dogsa igne yaptigin gun doguma giricektim. Coraspini dogumdan 2 hafta once kesti dr.
Bizde cesitli sorunlar var dr kiymetli bebek kestirmeden al kucagina sezeryan yapalim dedi. Ben de kiymetli bebekse bir sorun yokken asil onun normal dogmaya hakki var dedim. Cok sukur sorunsuz oldu. Drlara kalirsa kiymetli bebek olmasi sezeryan sebebi sanki kiymetsiz bebek olabilirmis gibi.
Pihtilasma durumumu bilen unlu prof normal.dogum yaparsin bisorn yok dedi yan normale engel degil.
Kizlar ara ara su gibi akintim oluyor. Miktari az icinde beyazlik da var ama su gibi geldigini hissediyorm. Onceki hamilelikte de olmustu ph olcmustuk normal akinti demisti dr ama yine de huzursuz oldum. Bir yandan normal diyorum. Var mi aranizda bir fikri olan
Kizlar ara ara su gibi akintim oluyor. Miktari az icinde beyazlik da var ama su gibi geldigini hissediyorm. Onceki hamilelikte de olmustu ph olcmustuk normal akinti demisti dr ama yine de huzursuz oldum. Bir yandan normal diyorum. Var mi aranizda bir fikri olan
kızlar akıntı konuşmuşsunuz saıyorum buda ortak derdimiz benimde çok oluyor yani çamaşırım ıslanıyor ister istermez aslında rengi normal ama çamaşırımda bekledikçe sarı gibi bi renk alıyor korktum bende bişi varmı diye çarşamba sağlık ocağına gitcem akıntı için bişi derlermi ? bilgisi olan varmı ?? yani ile kendi doktorumamı sorayım?
sağlık ocağı doktoru idrar tahlili yapar heralde biraz fazla beklese daha iğrenç bi renk oluyoraynısından bana da oluyor bembeyaz ve kokusuz. ama beklerse hafif sarımtırak. idrar yolu ile alakalı değildir. sanırım şu dönemde herkeste olabiliyor demek ki. bende korkmuştum neden oluyor diye ama burda herkeste olduğunu okuyunca az da olsa rahatladım. olmadı doktora gider sorarız ne yapalım :)
Bendede oluyor doktora sordum hormonal dedi eğer rengi koyu olursa bide kokulu ozaman bişey olabilirmişahaaaaaaaa bende sadece bendemi oluyor diye paniğe kapılmıştım. bende de şu 1 2 gündür su gibi kıvamda hafif kıvamlı ama sonra çamaşırda durunca açık sarı bir renk alıyor. öyle gün içinde 1 2 defa oluyor. acaba üşüttük mü :S
ins cnmm insss... bugun gitsemmi gitmesemmi bilemedimm yaa... ben 7 gibi uyumustum zar zor simdi kalktim 3 saatcikGünaydın. Bilmiyorum ama bende aynı durumdayım ailevi sorunlardan dolayı.gece sıkıntıdan uyuyamıyorum ama.Allaha şükür benim problemim yok. Takma desemde. Kesin ilacı olsa başına sürer. Bebeklerimizi görünce hepsini unuturuz inşallah
kesinlikle haklisin anali ogullu dun günü burnumdann getirdiler.. hala tutmasam kendimi aglicamHamileyken anlayisli insan olmali etrafinda. Ama ne olursa olsun senden ve bebeginden kiymetli degil. Uzme kendini. Bugun guzel haberler al drdan da moralin duzeelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?