herkese kaynanası baskı yapar. bana kendi annem baskı yapıo. neymiş alparslan koyun adını. haydaa. birisinin ismi falan da değil. onu beğenmiş.ama büyük ihtimal berat koycaz eşimle öyle karar verdik. o günleri görürürüz inş.
sanırım kapı süsü. ben öyle algıladım ona göre yazmıştım. başka bir şeyse bılemıycem. bıraz süslüler ondan sanırım karıştı hatlar.kızlar nıye yaptırıyorsunuz kı bunlardan bilmediğimiz bır gelenek mı var acep, birde duvar aynası sanırım bunlar degılmı?
kaçıncı haftadasın eğer hemşire ozamana çağırdıysa geç değildir.Selam kızlar hepinize günaydınnn...ben tetanos aşını daha yaptırmadım sağlık ocağı 10 ekimde gel dedii geç mi acaba?
Benim annemin de yıllarca Abi'm ve ablamın kızlarına bir gün kendi adını koyucaklar hevesi vardı. Bunu onlara söylemedi ama evde ben biliyodum. Tabii onların annemin ismini koymak akıllarına gelmedi. Şimdi kesin benden bekliyodur. Sanırım koyucam ben çünkü üzüldüğünü biliyorum.
.Selam kızlar hepinize günaydınnn...ben tetanos aşını daha yaptırmadım sağlık ocağı 10 ekimde gel dedii geç mi acaba?
ekmek yapılıyormuş. golot dıyoruz bız bılmıyorum sızın oralarda var mı öyle seyler.
Genelde ben karışmıyorum ama böyle olmalı der hep. Karışmaz ama hüküm koyar yani. Ya ben takılmadım bi hüseyin ahmet gbi eski isim olsa yine koyarım hönlü kalmadın diye. Ama ismi kimin taşıdığı önemli benim için. Cengizhan iyi şeyler yapmamış ben napıyım.
Kızlar şeker yüklemesi zamanımız yaklaşıyor galiba, yaptıracak mısınız?
ben yaptıracağım sanırım. şekerim düşük ama kilodan dolayı problem olabilir sanırım. nasıl yapılıyor pek de bılmıyorum ya.Kızlar şeker yüklemesi zamanımız yaklaşıyor galiba, yaptıracak mısınız?
sanırım kapı süsü. ben öyle algıladım ona göre yazmıştım. başka bir şeyse bılemıycem. bıraz süslüler ondan sanırım karıştı hatlar.
süzdükten sonra mı tuz atmalıyım
Dünürüm nbr? nasıl gidiyor? epeydir görüşemiyoruz..
oo sen şanslıymıssın :)
dikkat ettıysen bır tane püsküllüsü sanki hastane kapısında asılı.aynadan yapmışlar ama. daha neler görecez kimbilir. yaratıcı insanımız var.benım aklıma hıc kapı süsü gelemdı, salon yada ev girişindekı aynalara benzettım sankı
sağol canım neyse az kaldı zaten 4. aydan sonraysa bi daha kurcalamayayım ben.
haftaya 2. yi olacağım, biraz geç gibi geldi ama tetenozun zamanı yok yeterki yapılsın. 4. aydan sonra yapılması sadece önemli anladığım kadarıyla
Aslında öyle isimde ısrar edenlere sevmediğim birinin ismi demek yerine benim ilk aşkımın adıydı çok iyi olur bu ismi koyalım falan demek lazım :)
dikkat ettıysen bır tane püsküllüsü sanki hastane kapısında asılı.aynadan yapmışlar ama. daha neler görecez kimbilir. yaratıcı insanımız var.
.
haftaya 2. yi olacağım, biraz geç gibi geldi ama tetenozun zamanı yok yeterki yapılsın. 4. aydan sonra yapılması sadece önemli anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?