2015 Şubat Anneleri

Benim annemin de yıllarca Abi'm ve ablamın kızlarına bir gün kendi adını koyucaklar hevesi vardı. Bunu onlara söylemedi ama evde ben biliyodum. Tabii onların annemin ismini koymak akıllarına gelmedi. Şimdi kesin benden bekliyodur. Sanırım koyucam ben çünkü üzüldüğünü biliyorum.

kızlar nıye yaptırıyorsunuz kı bunlardan bilmediğimiz bır gelenek mı var acep, birde duvar aynası sanırım bunlar degılmı?
sanırım kapı süsü. ben öyle algıladım ona göre yazmıştım. başka bir şeyse bılemıycem. bıraz süslüler ondan sanırım karıştı hatlar.

üzülcek die istediğini yapamam ki isim bu yani. benim de hevesim var o nolcak torunumumu beklicem

benim aşım dündü ama sağlık ocağı aramadı. zaten yaptırmayacaktım ama aramadı da sevindim.

Selam kızlar hepinize günaydınnn...ben tetanos aşını daha yaptırmadım sağlık ocağı 10 ekimde gel dedii geç mi acaba?
.
haftaya 2. yi olacağım, biraz geç gibi geldi ama tetenozun zamanı yok yeterki yapılsın. 4. aydan sonra yapılması sadece önemli anladığım kadarıyla

Kızlar şeker yüklemesi zamanımız yaklaşıyor galiba, yaptıracak mısınız?

ekmek yapılıyormuş. golot dıyoruz bız bılmıyorum sızın oralarda var mı öyle seyler.

hiç duymadım , ismini de yapılışını da , bi kere poğaça yapmıştım yoğurt biraz ekşiydi yine tadı çok kötü olmuştu yaw

cnm sen bu iyi seyler yapmamıs olayına cok takılıyosun bence. ismi begenmıyorun desen tamamda. her isimde kotu ınsanlar var. suleymanda takmasın kımse ozaman adam butun cocuklarını öldürmüş, yada fatih , mehmet te takmayalım oda butun kardeslerını kesmıs taht için. bence eşşine de bu sekılde yaklasırsan kabul etmez. cunku cengiz dıyınce adamın aklına cengızhan mı gelıyor? hayır tabıkı babası gelııyor, baska bır yoldan anlat derdını. hem cengizhan en buyuk turk hakanlarından bırıdır, galıba musluman öldürmüş falan demıstın bu konuda, ozaman gunumuze gelelım ve suan muslumanları öldüren ve müslümanım dıye gecınen ınsanların hıc bırının ısmını takmayalım ve ve isimdekılerı dıslayalım, olurmu sence?

evet canım bu hafta içi gidip randevu alıcam. 2 3 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılacak. doktor 24. 28. hafta arası randevu al dedi.

ben yaptıracağım sanırım. şekerim düşük ama kilodan dolayı problem olabilir sanırım. nasıl yapılıyor pek de bılmıyorum ya.

sanırım kapı süsü. ben öyle algıladım ona göre yazmıştım. başka bir şeyse bılemıycem. bıraz süslüler ondan sanırım karıştı hatlar.

benım aklıma hıc kapı süsü gelemdı, salon yada ev girişindekı aynalara benzettım sankı

Dünürüm nbr? nasıl gidiyor? epeydir görüşemiyoruz..

ah canım benım ıyıyım valla , arada sıkıntılar oluyor ama idare edıyoruz işte. sırt agrısı cok zorluyor benı işyerınde falan bazen cocouk gıbı aglayasım gelıyo acıdan sen ne ler yapıyosun bebiş kıpırdanıyormu?

benım aklıma hıc kapı süsü gelemdı, salon yada ev girişindekı aynalara benzettım sankı
dikkat ettıysen bır tane püsküllüsü sanki hastane kapısında asılı.aynadan yapmışlar ama. daha neler görecez kimbilir. yaratıcı insanımız var.

.
haftaya 2. yi olacağım, biraz geç gibi geldi ama tetenozun zamanı yok yeterki yapılsın. 4. aydan sonra yapılması sadece önemli anladığım kadarıyla
sağol canım neyse az kaldı zaten 4. aydan sonraysa bi daha kurcalamayayım ben

Aslında öyle isimde ısrar edenlere sevmediğim birinin ismi demek yerine benim ilk aşkımın adıydı çok iyi olur bu ismi koyalım falan demek lazım :)
sen bence o koonuda yorum bıle yapma eşin nasıl olsa engelleyecek. barı kotu olma kayınvalıdenlerle :)

dikkat ettıysen bır tane püsküllüsü sanki hastane kapısında asılı.aynadan yapmışlar ama. daha neler görecez kimbilir. yaratıcı insanımız var.

valla oyle. ama bebk ıcın kapı süsü denılınce bebege yakısır renklı sirin bir sey olması daha uygun sankı. tabı yıne zevkler ve renkler dıyoruz konuyu kapatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…