2.yi mi olucaksın? Kaç kez yapılıyor bu aşı?
ah canım benım ıyıyım valla , arada sıkıntılar oluyor ama idare edıyoruz işte. sırt agrısı cok zorluyor benı işyerınde falan bazen cocouk gıbı aglayasım gelıyo acıdansen ne ler yapıyosun bebiş kıpırdanıyormu?
5 kere
bende evdeyim, hatırlarsan işten atılmıştım :) çokta iyi oldu, böyle iyiyim Allah a şükür bir ağrım sızım yok sadece halsizliğim var bir de çabuk yoruluyorum, banyo yapmak bile beni çok yoruyor. Kıpırdamaz mı :) kıpırdıyor özellikle akşamları...
bnecede iş ıyı olmus senın ıcın. tazmınatını falan alsaydın sonuna kadar. suan bende evde olmayı nasıl isterdım anlatamam. resmen calısma hevesım gıttı . hep aklımda bebek yada uyumak var :) bakalım nasıl gecıcek son aylar. evde olmanın kıymetını bıl cnm ve iyi beslenmeye bak. iş yerınde olmuyo maalesef bunlar bılıyosun. benımkınınde masallahı var kıpır kıpır sureklı. ya yerım ben onların tekmeleyen ayaklarını :)
Valla cnm arkadasin nerelere bakti bilemiyorum ama kalitesine gore 25 tlye de hastane cikisi var 250 ye deallah allah arkadaşım da tam aksini söyledi çok ucuz ve modern olmadığını söyledi :s en iyisi herkesin kendi bakması galiba :)
neden kahvaltı yapmadan işe gıttın. benım tahlil olayları dışında hayatım boyunca kahvaltı yapmadan evden çıktığım
sayılıdır. es kaza çıksam o gunu yarım sayıyorum. bir şey doldurmuyor kahvaltının yerını. hatta sabah 5 te kalkmam gerekse kalkıp yaparım.
ABARTIYORUM dedın de ben ne kadar takımıssam kafaya sabaha kadar rüyamda gordum. güya tetanos olmuşum karma aşı yapmayan yer arıyorum.
bir de bende zımba telı yeme alışkanlığı var. işyerınde farketmeden bakıyorum telleri çiğniyorum. aranıyorum sankı.
Ben yaptirmamayi dusunuyormKızlar şeker yüklemesi zamanımız yaklaşıyor galiba, yaptıracak mısınız?
ayrıntılı kaçıncı haftada çekiliyo canım
Canim 5 kez yapilirsa omurboyu koruyucu oluyo2.yi mi olucaksın? Kaç kez yapılıyor bu aşı?
Ben yaptirmamayi dusunuyorm
İlk gebelignde cok kilo aldm tavsiye etmislerdi simdilik dr bisey demedi
Ayrintiliyi 10 unda yapicak rahatsiz oldugm bisey olursa farkli biyere yonlendircm dedi
Seker icin bisey konusmadik ama kafamda karisti bu konuda acikcasi
:)))) tazminatımı tam vermedi ş...... Allah a havale ettim, bana iyilik etti, zaten dayanamazdım evime çok uzak bir işim vardı. iyi beslenmeye çalışıyorum. Süt, yumurta, balık, et, meyve, kuruyemiş tüketmeye özen gösteriyorum.
Doktor yaptir derse yaptirim yaşeker yüklemesinin bebeğe zararı var diyorlar ama bi yandanda şeker değerlerine bakmak anne sağlığı için önemli ben de epey karasızım doktor kesin ister
Kizlar 2.duzey usg renklimi oluyo nornal ultrason goruntusumu oluyo simdi gittigimde bebegimi net gorebilcekmiyim net renkli
Kizlar 2.duzey usg renklimi oluyo nornal ultrason goruntusumu oluyo simdi gittigimde bebegimi net gorebilcekmiyim net renkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?