2015 Şubat Anneleri

bende evdeyim, hatırlarsan işten atılmıştım :) çokta iyi oldu, böyle iyiyim Allah a şükür bir ağrım sızım yok sadece halsizliğim var bir de çabuk yoruluyorum, banyo yapmak bile beni çok yoruyor. Kıpırdamaz mı :) kıpırdıyor özellikle akşamları...

Bugün ayrıntılı ultrason a gideceğiz kısmetse..Bu hafta bebek odası bakmaya gitmeyi planlıyorum :) Benden havadisler bu kadar..

bnecede iş ıyı olmus senın ıcın. tazmınatını falan alsaydın sonuna kadar. suan bende evde olmayı nasıl isterdım anlatamam. resmen calısma hevesım gıttı . hep aklımda bebek yada uyumak var :) bakalım nasıl gecıcek son aylar. evde olmanın kıymetını bıl cnm ve iyi beslenmeye bak. iş yerınde olmuyo maalesef bunlar bılıyosun. benımkınınde masallahı var kıpır kıpır sureklı. ya yerım ben onların tekmeleyen ayaklarını :)

dün ilk ama ilk kez 3 adetti sanırım bir tık tık vurma gibi bişey hissettim , bu bir bebek hareketi miydi ? ben öyle düşündüm bol bol da sevindim .. sonra bekledim bekledim daha haber çıkmadı

:)))) tazminatımı tam vermedi ş...... Allah a havale ettim, bana iyilik etti, zaten dayanamazdım evime çok uzak bir işim vardı. iyi beslenmeye çalışıyorum. Süt, yumurta, balık, et, meyve, kuruyemiş tüketmeye özen gösteriyorum.

allah allah arkadaşım da tam aksini söyledi çok ucuz ve modern olmadığını söyledi :s en iyisi herkesin kendi bakması galiba :)
Valla cnm arkadasin nerelere bakti bilemiyorum ama kalitesine gore 25 tlye de hastane cikisi var 250 ye de
Ben resimdeki patik sekerligi 1 tlye alcm nasipse her zevke gore servis sepeti degordum en pahalisi 20 tl idi
Magnet alip silikon tabancasiyla altina yapistirip bi de nazar boncugunu tulune yapistiricm
Planlarim boyle simdilik
Alip hazirlamak kismet olursa resmini koyarim modern mi degil mi karar verebilirsiniz
Ayrica cok guzel parti malzemeleri satan dukkanlar var
Pinyatasindan renkli ve farkli konsept yapilabilecek bardak tabak peceteler falan da var. İlk aslanim okula basladiginda daha kapsamli partiler vermeye tesvik etti resmen beni..
Aklinizda bulunsun canlar

Eklentiler

• image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 96

gece uyanınca sabaha karşı daldım uykuya malum o yüzdende kahvaltı yalan oldu hem zaten evde kahvaltı yapsam işe gelene kadar acıkıyorum :) öle kemiriyo bu kızçe beni

Aman dikkat canım yaa. Ben de bu aralar sürekli metal biryerlere çarpıyorum.

Kızlar şeker yüklemesi zamanımız yaklaşıyor galiba, yaptıracak mısınız?
Ben yaptirmamayi dusunuyorm
İlk gebelignde cok kilo aldm tavsiye etmislerdi simdilik dr bisey demedi
Ayrintiliyi 10 unda yapicak rahatsiz oldugm bisey olursa farkli biyere yonlendircm dedi
Seker icin bisey konusmadik ama kafamda karisti bu konuda acikcasi

şeker yüklemesinin bebeğe zararı var diyorlar ama bi yandanda şeker değerlerine bakmak anne sağlığı için önemli ben de epey karasızım doktor kesin ister

cnm ne demek vermedı. nıye gıdıp şikayet etmıyosun. hamıleyken işten cıkaramaz zaten senı. doguma kadar olan maaslarını bıle alırsın. kullan hakkını al paranı catır catır

şeker yüklemesinin bebeğe zararı var diyorlar ama bi yandanda şeker değerlerine bakmak anne sağlığı için önemli ben de epey karasızım doktor kesin ister
Doktor yaptir derse yaptirim ya
Gebelik sekeri varsa da annenin daha 4 ay dengesiz insulinle yasick o da zararli
Ay bilemedim

Kizlar 2.duzey usg renklimi oluyo nornal ultrason goruntusumu oluyo simdi gittigimde bebegimi net gorebilcekmiyim net renkli

Kizlar 2.duzey usg renklimi oluyo nornal ultrason goruntusumu oluyo simdi gittigimde bebegimi net gorebilcekmiyim net renkli

detaylıyımı soruyorsun. aynı normal ultrason gibi görüntüsü. ama tabi iç organlarınıda gösteriyor. obstetrik usg diye aratırsan çıkıyor. renkli ise her doktor göstermeyebiliyor. ayrıntılı sonunda doktora sorarsan sana gösterir ve resmini verir.

Renkli diye bişey yok canım. Kırmızı mavi kan akışını gösteren renkler var o kadar. Diğer siyahbeyaz ultrasondan farkı bebeği üç boyutlu görebilmen. Onun rengi de açık turuncu gibi. Yüzünü falan gösteriyor doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…