Canim 5 kez yapilirsa omurboyu koruyucu oluyo
Ben 3 kez mi 2 kez mi ne yaptirdim simdi hamileligin sonunadogru 1 dozyapilck
bu arada niye şeker yüklemesi zararlı :S bana 75 gram şekerli su diye yazdı doktor kağıda. yediğimiz bir çikolata kadar anca S: birde ben korkuyorum bu şeker olayından en yakınımın başına geldi çünkü dayımın eşi hiç bir şeker rahatsızlığı yoktu. ama bu testten sonra insülün kullandırdı doktorlar baya yüksek çıkmıştı. tabi gebelik bitince o şekerde kayboldu.ben hiç tereddüt etmedim kabul ettim bakalım ne çıkıcak sonuç. hayırlısıyla sunuda atlatsak.
cnm 2 kere yapiylr o zamanÖmür boyu değil bebişi korusun yeter şimdilik. Peki 1 kez vurulsam yeter mi canım bebişi korumaya? Daha önce de olmuştum ama on yıl geçmiştir üzerinden.
Ömür boyu değil bebişi korusun yeter şimdilik. Peki 1 kez vurulsam yeter mi canım bebişi korumaya? Daha önce de olmuştum ama on yıl geçmiştir üzerinden.
ben ilkokulda yapıldığımı söylediğimde bana o 1. doz dedi. ben 2. dozu olmuşum daha da çağırmadı aşıya filan :S sanırım yeterli bu daha da yaptırmam kolum hala acıyor
Ya sevindim bak simdi ben normal ultrason gibi organlarini falan incelicek ama renkli net olarak goremicem saniyodun:)Renkli diye bişey yok canım. Kırmızı mavi kan akışını gösteren renkler var o kadar. Diğer siyahbeyaz ultrasondan farkı bebeği üç boyutlu görebilmen. Onun rengi de açık turuncu gibi. Yüzünü falan gösteriyor doktorlar.
günaydın kızlar herkese hayırlı günler diliyorum
rüyamda tatlımı tatlı bir kız çocuğu doğurdum
normal doğum yapmışım nasıl kolay oldu anlatamam
bebeğimde çok sağlıklıydı sağa sola gülücükler saçıyordu
anneeemmmmm deyip deyip sevdim
annesiyle aynı gün doğdu meleğim dedim hep
hayır olsun inşallah
o kadar mutluydumki uyanırken bile gülümseyerek uyandım reklamlardaki gibi
Cnm bizmde bayrmdan sonra 22. Haftaya denk geliyo doktorm ayrıntılıya girsen iyi olur demiştii benide şüphelendirdin bişeymi gordü dıye öyle söyledi acabaa,,bende iki hafta sonrasına alacağım randevuyu sanırım ama tam bayram haftasına denk geliyor 22. haftam. o haftamı almalıyım daha erken mi daha geç mi bi bilgin var mı? bende korkuyorum ayrıntılı ultrasondan inşallah hiç bi sıkıntısı yoktur bebeğimin. doktor geçen hafta muayene ederken 4lü ultrason yazalım dedi asistana, yaşın 25i geçmiş dedi, öyle deyince bende korktum acaba bişey mi gördü diye, ama başka da bişey demedi, belki para için istemiş olabilir :) ama tabii takacak bişey arıyoruz ya kafamıza
kızlar merhabalar herkese ,
uzun zamandan sonra tekrar burdayım . yoğun bir süreçten geçtim. işyerindeki kavgalar gürültüler tartışmalar derken yaklaşık 3 haftadır görüşemedik .
sizlerden yardım rica ediyorum . göbeğimde bir acı var . ara ara oluyor . sanki göbek deliğim batıyor .
hoş geldin canım ama göbek deliğindeki acı acaba içi pişmiş olmasın aklıma başka bir şey gelmedi.terleyince filan olur ya genelde. birde rahim büyüdükçe karnımız geriliyor ondan da olabilir.
Karatay demiş :)
Cnm bizmde bayrmdan sonra 22. Haftaya denk geliyo doktorm ayrıntılıya girsen iyi olur demiştii benide şüphelendirdin bişeymi gordü dıye öyle söyledi acabaa,,
yaa pişik değil bu 2,3 dk bir oluyordu şuanda birşey yok ama sabhatan beri 5 veya 6 kere oldu . resmen gerilirmişcesine batışma oluyor. acı veriyor ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?