2015 Şubat Anneleri

Daha önce hiç kefir tüketmedim. siz bu konuda tecrübelisiniz ki öneriyorsunuz. peki hazır mı alıyorsunuz yoksa evde kendiniz mi mayalıyorsunuz

imkanın varda evde kendin mayalarsan çok çabuk etkisini görürsün
hazır hiç içmedim

Daha önce hiç kefir tüketmedim. siz bu konuda tecrübelisiniz ki öneriyorsunuz. peki hazır mı alıyorsunuz yoksa evde kendiniz mi mayalıyorsunuz

anem kanser tedavisi ve ameliyat sonrası idrar enfeksiyonuna kapıldı
ama ilaç aldırmamak için çözüm yolu aradık
en iyi ve sağlıklı olanın kefir oldugunu öğrendik
kefir tüketti ve geçti şükür

herkese kaynanası baskı yapar. bana kendi annem baskı yapıo. neymiş alparslan koyun adını. haydaa. birisinin ismi falan da değil. onu beğenmiş. ama büyük ihtimal berat koycaz eşimle öyle karar verdik. o günleri görürürüz inş.

Gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim rutin salgindan farkli seyirli gidince korktum ates cok ani yukselip kirklara dayaniyor bir de nefes almkta zorlsniyor devamli bi hırıltı var kendi sesi helyum gazi yutnus gibi bi tuhaf. Bogulcak gibi oldu ksc kere esimi cagrdim ise yeni gitmsti geri geliyor docente gotrcem alerjisi var bnm kizin korkuyom boyle nefes zorluğu cekince belki hava verir igne verir ne bileyim cocuk perperisan bisey gelmio elimden annelik cok zor

neden kahvaltı yapmadan işe gıttın. benım tahlil olayları dışında hayatım boyunca kahvaltı yapmadan evden çıktığım
sayılıdır. es kaza çıksam o gunu yarım sayıyorum. bir şey doldurmuyor kahvaltının yerını. hatta sabah 5 te kalkmam gerekse kalkıp yaparım.

Kizlar bazi durumlarda ilactan korkmayin dr oneriyorsa kullanin. Ben bu gebeligimde iki kez idrar yolu enfeksiyonu gecrdim cok yuksek bakteri cikti birinde ikisinde de antibiyotik kullandım. Kullnman gereken yerde kullnmamak daha tehlikeli idrar yolu sinsi bi enfeksiyon gecer gibi yapıp yerlesnce dogumu tetikliyor bobreklere de zarar veriyo allah korusun. Icmeniz gerekiosa icin derim

Cok gecmis olsunallah acil sifa versin cnm cocuk hastaligi cok zor allah beterinden koruaun

hanımlar ya bişey sorayım , yoğurt vardı evde ekşimiş yaklaşık 4 kilo kadar yarısını süzdüm yarısınıda akşam süzecem , başka bişey yapılır mı ekşimiş yoğurttan yaa

Herkeze guznaydin

Ya brnimde cok canim sikkin kizim okula gitmek istemiyo bugun baya aglamis pgretmeni arayip cagirdo beni gecen yil daha istekliydi simdi niye bole.anlamadim gitti surekli anne seni col seviyprum diyo sanki onu birakip gidiyorum gibi neyapcagimi bilemiyorum durmadi eve getirdim ama yarinda aglarsan asla gelip almicam seni dedim ama icim parcalaniyo tabi cok zor bi durum

Güzellermiş ama çok şatafatlı değil mi? Biz lazer kesim ışıklı bir şey yapıcaz.sana şatafatlı dedim ben daha aşırısını söyledim.Yapınca resmini koyarım.

kızlar nıye yaptırıyorsunuz kı bunlardan bilmediğimiz bır gelenek mı var acep, birde duvar aynası sanırım bunlar degılmı?

Benim kayınpederin adı eski erkek arkadaşımın adı. Onlar isteseler bile eşim o ismi koymaz :) ay düşünsenize eski erkek arkadaşını unutamamış falan derler o ismi koyarsak :)
oo sen şanslıymıssın :)

hanımlar ya bişey sorayım , yoğurt vardı evde ekşimiş yaklaşık 4 kilo kadar yarısını süzdüm yarısınıda akşam süzecem , başka bişey yapılır mı ekşimiş yoğurttan yaa
Ben de eksittim gecende yogurdu acmayi unutup okula gitmisim hepsini torbaladim suyu suzuldu suzme yogurt oldu cok guzel. Ben oyle eksi de yerim. Biraz tuzlarsan eksisi belli olmaz. Yayla corbasi fln cok guzel olur. Bak birilerinin caninu isteticem simdi

süzdükten sonra mı tuz atmalıyım

Sağlık ocağında mı hastanede mi oldum canım. Ben de bu tetanos işini abartıyorum sanırım yaaaa bir an önce ben de biryerde yaptırayım en iyisi.
ABARTIYORUM dedın de ben ne kadar takımıssam kafaya sabaha kadar rüyamda gordum. güya tetanos olmuşum karma aşı yapmayan yer arıyorum.
bir de bende zımba telı yeme alışkanlığı var. işyerınde farketmeden bakıyorum telleri çiğniyorum. aranıyorum sankı.

ekmek yapılıyormuş. golot dıyoruz bız bılmıyorum sızın oralarda var mı öyle seyler.

Selam kızlar hepinize günaydınnn...ben tetanos aşını daha yaptırmadım sağlık ocağı 10 ekimde gel dedii geç mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…