Daha önce hiç kefir tüketmedim. siz bu konuda tecrübelisiniz ki öneriyorsunuz. peki hazır mı alıyorsunuz yoksa evde kendiniz mi mayalıyorsunuz
Daha önce hiç kefir tüketmedim. siz bu konuda tecrübelisiniz ki öneriyorsunuz. peki hazır mı alıyorsunuz yoksa evde kendiniz mi mayalıyorsunuz
neden kahvaltı yapmadan işe gıttın. benım tahlil olayları dışında hayatım boyunca kahvaltı yapmadan evden çıktığımkızlar günaydın,
ben yine aç uyandım ve hala bişey yiyemedim iş yerindeyim yeni eleman gelmiş (malum iki gebeyiz yanyana çalışıyoruz adam yerimize eleman alcak ) ona işi anlatmamı istiyo :S açım diyorum açımanlamıyor erkek ne anlar hamile halinden içimdeki canavar tırmalıyo şuan bile :)
Cok gecmis olsunallah acil sifa versin cnm cocuk hastaligi cok zor allah beterinden koruaunGecmis olsun dilekleriniz icin tesekkur ederim rutin salgindan farkli seyirli gidince korktum ates cok ani yukselip kirklara dayaniyor bir de nefes almkta zorlsniyor devamli bi hırıltı var kendi sesi helyum gazi yutnus gibi bi tuhaf. Bogulcak gibi oldu ksc kere esimi cagrdim ise yeni gitmsti geri geliyor docente gotrcem alerjisi var bnm kizin korkuyom boyle nefes zorluğu cekince belki hava verir igne verir ne bileyim cocuk perperisan bisey gelmio elimden annelik cok zor
evet canım tetanos
sağlık ocağında yaptırdım canımSağlık ocağında mı hastanede mi oldum canım. Ben de bu tetanos işini abartıyorum sanırım yaaaa bir an önce ben de biryerde yaptırayım en iyisi.
Güzellermiş ama çok şatafatlı değil mi? Biz lazer kesim ışıklı bir şey yapıcaz.sana şatafatlı dedim ben daha aşırısını söyledim.Yapınca resmini koyarım.
oo sen şanslıymıssın :)Benim kayınpederin adı eski erkek arkadaşımın adı. Onlar isteseler bile eşim o ismi koymaz :) ay düşünsenize eski erkek arkadaşını unutamamış falan derler o ismi koyarsak :)
Ben de eksittim gecende yogurdu acmayi unutup okula gitmisim hepsini torbaladim suyu suzuldu suzme yogurt oldu cok guzel. Ben oyle eksi de yerim. Biraz tuzlarsan eksisi belli olmaz. Yayla corbasi fln cok guzel olur. Bak birilerinin caninu isteticem simdihanımlar ya bişey sorayım , yoğurt vardı evde ekşimiş yaklaşık 4 kilo kadar yarısını süzdüm yarısınıda akşam süzecem , başka bişey yapılır mı ekşimiş yoğurttan yaa
Ben de eksittim gecende yogurdu acmayi unutup okula gitmisim hepsini torbaladim suyu suzuldu suzme yogurt oldu cok guzel. Ben oyle eksi de yerim. Biraz tuzlarsan eksisi belli olmaz. Yayla corbasi fln cok guzel olur. Bak birilerinin caninu isteticem simdi
ABARTIYORUM dedın de ben ne kadar takımıssam kafaya sabaha kadar rüyamda gordum. güya tetanos olmuşum karma aşı yapmayan yer arıyorum.Sağlık ocağında mı hastanede mi oldum canım. Ben de bu tetanos işini abartıyorum sanırım yaaaa bir an önce ben de biryerde yaptırayım en iyisi.
kızlar nıye yaptırıyorsunuz kı bunlardan bilmediğimiz bır gelenek mı var acep, birde duvar aynası sanırım bunlar degılmı?
ekmek yapılıyormuş. golot dıyoruz bız bılmıyorum sızın oralarda var mı öyle seyler.hanımlar ya bişey sorayım , yoğurt vardı evde ekşimiş yaklaşık 4 kilo kadar yarısını süzdüm yarısınıda akşam süzecem , başka bişey yapılır mı ekşimiş yoğurttan yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?