gitcem yarın aşım var ama kendi dr randevum 16 ekimde bakalım yarın ana sağlığı doktoru bişey derse yaparımDoguma yakin oluyo da cok erken simdi bence tahmin yurutecegmze bi doktorunla konus dogru olani yapmak adina..
yok kız son ayda daha sık çağırıyomuş öle dediler valla ben 6 aylülde gittim bidahaki randevum 16 ekim sadece 29 eylülde detaylı var o kadarhee şurasında burasında tüy çıkmış bu hafta. geçici tüyler. belki de dışarı atıyor onları bize geliyorlar .
haftaya salı kontrolüm var gelsın bakalım sonunda bır ay doldu. bir ay geçmiyor bu kalan dört ay nasıl geçecek bakalım. gerçi 4 kez daha bekliycez demek bu.
E yonlendirirler tabi iyi dusunmussngitcem yarın aşım var ama kendi dr randevum 16 ekimde bakalım yarın ana sağlığı doktoru bişey derse yaparım
ayy allah korusun canım şimdi kıza üzüldüğün için aklına böle şeyler geliyor geçicek inşş fıstığımızda iyleşcek inşşşSabah beri hastanedeyiz kiz iyice tikandi iyi ki tekrar götürmüşuz ses tellerinde odem tutmuş hava yolunu kapamis. Iki kere boguluyo gibi tikaninca korktum baska bsy var diye zaten bi de sürekli bi hırıltı var ses inceldi. Odem için acil durumlrda yapilan bi igneyi yaptilar gitmesek suphelenip daha kotu seyler olablirms rabbm korusun. Müşahede altinda durduk bir iki saat yatis verebiliriz demslerdi smdilik evde istirahat etsin tekrarlarsa getrn yatralm dediler inşallah gerej kalmadan toparlar. Mikrobik biseymis bi de bu kizima uzuldugum kadar katnmdaki kuzum icin de korkuyorum sürekli temas halindeyim bende de olursa öyle bi müdahale sansim nedr onu da bilmiyorum
Tartilmaya korkuyorum vallakızlarrrrr kaçar kilo aldınızzzzzzzzzzzben sanki 4 aydan sonra coştum gibi
Cildin kurumus canim bebe yagi surgöbek deliğimiz alt kısmı pul pul dökülüyo sanki çamaşırımın üstüne bile dökülmüş beyaz böyle minik deri döküntüsü nedir ki bu böyle
2 :)kızlarrrrr kaçar kilo aldınızzzzzzzzzzzben sanki 4 aydan sonra coştum gibi
tepik mepik yok bende olsa ben de rahatlıycam. bir de dün arkadasın kaybı olmuştu burda ondan da etkılendım. gece boyu da çıkmadı aklımdan ona da uzuldum.ay esoba aynı kendimi görüyorum sende.dün ben kus kus bir hal oldum. dedim acaba bebeğe birşeymi oldu zehirlendimmi diye sonradan yemek yiyince geçti e tabi benimkide tepikleyince rahatladım. sen şimdi hissedemediğin için kafanda kuruyorsun bende aynıyım ama tepişince rahatlıyorum.birde nette yazı okudum bebeğin saçlanması ve tüyler yapıyor diye.
3 caanımmmmkızlarrrrr kaçar kilo aldınızzzzzzzzzzzben sanki 4 aydan sonra coştum gibi
İnşaallah canım. Sendin değilmi kan uyuşmazlığı olan ? Onun tahlilini de sanırım yarın yaptırcam. Rutin tahliller neler canım onları da yaptırayım yarın.allah allah benimde hep 10 gün önde çıkıyor ama rutin şeker testinde hep düşük çıkıyor. neyse yaptır bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
tepik mepik yok bende olsa ben de rahatlıycam. bir de dün arkadasın kaybı olmuştu burda ondan da etkılendım. gece boyu da çıkmadı aklımdan ona da uzuldum.
marketten al ama jel olanı güzelbende seviniyordum cilt problemi yaşamadım böyle devam eder diye
eczaneden mi alınıyor acaba
İnşaallah canım. Sendin değilmi kan uyuşmazlığı olan ? Onun tahlilini de sanırım yarın yaptırcam. Rutin tahliller neler canım onları da yaptırayım yarın.
Cok sagol bitanembende 2 hafta çektim geçen bir çay tarifi vermiştim burda o çok iyi geldi dr sormuştum öle yataklara düşmediysen bişey veremem dedi git bol bol nane limon iç geçer demişti geçiyoda şükür sanada geçmiş olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?