hahah senın oglan sımdıden capkın cıktı canımm... sonra sen kızma el kızına paraları yedırıyon oglum deyıı :)şşşşşşşştttt kızlarrrrr bunu aldım bennn çook yakışır banaa analarınızz duymasındaa bi çay içelim miii
Ayy agzin bal yesin birsey olmaz dimi kendime kizip duruyorum bilmeden yaptiklarim icin.dedigin gibi yapiyim bende nane limon falan insallah cabuk gecersorma ben yeni atlattım bu lanet gribi öyle mahfetti beni hamilelikte. ama canım öyle bir ilaçtan birşey olmaz. merak etme. sürekli değilki bir kerelik aldın. öyle tarçınıda abartmadığın sürece sıkıntı yok ama ben nasıl atlattığımı yazayım sana. bir kere bol bol su iç. sonra nane az olsun limon fazla onu kaynat 2 3 dakika biraz dinlendir onuda iç şekersiz olarak. şuanda mandalinalar çıkmaya başladı birde bol bol ondan tüket ben öyle atlattım.he birde sabahları ballı süt içtim. oda yumuşattı baya. benim öksürükte olmaya başlamıştı şiddetli allahtan fazla olmadan bitti. ama 1 hafta gibi bir süre malesef çekiyorsun. ilaçsız olduğu için anca geçiyor.
E cok kilo alsan ondan diycm almamissn dacanım ben 2 kilo aldım toplamda kiloda almadım yani sadece ortada top gibi bi göbeğim var miğdemden uzak kasığa yakın
teyzoşşş ne yaptın beeee anam duymasın sakınnnn istersen senin oğlunada ayarlarız haaaaahahah senın oglan sımdıden capkın cıktı canımm... sonra sen kızma el kızına paraları yedırıyon oglum deyıı :)
Sagol cnm kadin dogumcumami gidicem yoksa kulak burun bogazami ne bilim kafam allak bullakgecmıs olsun cnm dr ye gıt antıbıyotık baslaman gerekebılır cunku bagısıklık dustugu ıcın 1 haftada geccekse 2 hafta suruyor...
canım o kadarcık tarçından zarar gelmez bazı şahıslrr bardak bardak çaylarını vs indiriyolar mideye haddi hesabı yok tükettiklerinin işte o zaman zararlı oluyor korkma bişeycik olmazKizlarrr İki gundur bogaz agrisi burun akintisi yurlunmada gucluk kotuyum .hamilelikte ne kotuymus yaa iki sabahtir balla tarcini karistirip yedim annemin komsusu soylemis tarcin hamilelere onerilmiyor diye bilmiyordum.yemis bulundumdun aksamda basim agriyordu esim minoset veriyim iyi gelir dedi ictim meger monoset plusmus ictigim hamilelikte oda icilmiyor afedersiniz parmagimi takip kusturdum kendimi cikmistir issallah.cok kotu hissediyorum kendimi iki gundur bi aksiliktir gidiyor
Sanmam yaa bazi zamanlarda hafif bulantilar geri gelebiliyor kusa sureli benim etrafimdaki hamilelerede olmustu ysnibenim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.
Sagol canim benimde icim icimi yedi yanlis birsey yaptim diyecanım o kadarcık tarçından zarar gelmez bazı şahıslrr bardak bardak çaylarını vs indiriyolar mideye haddi hesabı yok tükettiklerinin işte o zaman zararlı oluyor korkma bişeycik olmaz
2 gündür bendede var kuzum ama sanırım büyüdükçe oluyorbenim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.
Evham yapma cnm ya oluyo bazenbenim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.
böle ağrı değil ki canım ağrı olsa üşüttüm dicem ama göbeğim aşağıya düşüyo sanki öle bişey hissediyomdoktorumla konuşup bel bandı alcam sakıncası yoksa çünkü yürüdükçe ağrıyo akşam bi yemek yaparken duramadım hep tülbent bağladımE cok kilo alsan ondan diycm almamissn da
Acaba ayaklarini fln mi usuttn
bende 2 hafta çektim geçen bir çay tarifi vermiştim burda o çok iyi geldi dr sormuştum öle yataklara düşmediysen bişey veremem dedi git bol bol nane limon iç geçer demişti geçiyoda şükür sanada geçmiş olsun kuzumSagol canim benimde icim icimi yedi yanlis birsey yaptim diye
o bendede oluyo sordum doktora saçlanıyo bide bi tüy mü ne varmış vücudunda ondan ileri geliyomuş normal dedi kusmadığın sürece sıkıntı yok dedibenim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.
Doguma yakin oluyo da cok erken simdi bence tahmin yurutecegmze bi doktorunla konus dogru olani yapmak adina..böle ağrı değil ki canım ağrı olsa üşüttüm dicem ama göbeğim aşağıya düşüyo sanki öle bişey hissediyomdoktorumla konuşup bel bandı alcam sakıncası yoksa çünkü yürüdükçe ağrıyo akşam bi yemek yaparken duramadım hep tülbent bağladım
hee şurasında burasında tüy çıkmış bu hafta. geçici tüyler. belki de dışarı atıyor onları bize geliyorlar .o bendede oluyo sordum doktora saçlanıyo bide bi tüy mü ne varmış vücudunda ondan ileri geliyomuş normal dedi kusmadığın sürece sıkıntı yok dedi
Ay basimin ustunde okuz oturuyone oldu kış gelmeden herkes döküldü sanırım.
benim bugün aşırı şekilde midem bulanıyor. şimdi normal mi bu dönem de mide bulantısı. aklıma bir sürü şey geldi. zehirlendim diyorum, içerde bebeğe bir şey mi oldu diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?