2015 Şubat Anneleri

sen niye bu kadar erken yaptırıyorsun. şekerle ilgili bir problemin mi vardı daha önce.
Yok canım hiç olmadı ama şöyle düşünüyorum kendimce bebeğim boyu hep 2 hafta önde gidiyo şeker problemindede büyük bebek oluyo ya. Ondan istedi heralde.

Dışlamak olmaz tabiki. Ama isim seçerken çok titizlik gösteriyorum biraz. Nedense takıldım buna. Biraz daha kafa yorayım ben bu mevzuya

yanlış anlama sakın cengiz tak demıyorum ama kendını bu şekilde savunmaya calısırsan karsındakı anlamaz senı. bu ismi begenmıyorum yada diğer isimler daha cok içime siniyor falan de. birde bazı aileler şu nedenden dolayı buyuklerın ismini takmıyor , mesela cocuguna kızdın bagırıcaksın gerizekalımısın sen cengiz diye :) kayınpederinde alınablir. bence sacma ama cok takılan oluyor , helekı buyuk kişi ölmüşse. bence eşine bunuda soyle

Aynen anlattığın gbi becerikli cesur kendine güvenen yaptığı işi başaran yerli yerinde hareket eden çok mantıklı bi arkadaşımdı. Farklı bi şehre gitti. Hala görüşüyoruz çok vefalıdır. Furkan da güzel isim. İlerde koyarsın inşaallah furkan enes

kefir binbir derde deva
en çokta iç organlara sindirim yollarına
hücre yenilemesi yapıyor
kafkaslar hep kefir içer 125 yaşına kadar yaşarlar
ama evde mayalanması lazım

ay işte onu beceremem.a101 den aldım bi iki defa ballı muzlu.sevmişti.ama sadesini içmez heralde.hazır şeyleri vermeyi sevmem ama yakalanırsa enfeksiyona içiririm denemek için.

Hmm bu açıdan hiç düşünmedim. Bide böylesi var

aman dur naptın.bu 3.çocuğum.torunuma koydurururum.sonra gelin beni tefe koysun.ben istediğim ismi oğluma koydum.çok şükür.biraz zor bi isim vazgeçirmeye çalıştılar ama içimde kalırdı.şimdi herkes alıştı.ilk duyanlar için de başına Ali koyduk.hitap zorluğu olmasın diye.darısı başına.

bilgi içinde teşekkürler.benimde lisede arkadaşım vardı.aynı özellilkere sahip.ismi taşıyan hanım sahabede aynı özelliklere sahip.o yüzden bi kez daha içim ısındı isme sen anlatınca da.ama nasip kısmet bakalım.

cengiz isminin anlamına bakarken bi kız ismi daha gördüm.CANRÜBA.hiç duymamıştım.gönül alan sevgili demekmiş.gerçi netteki anlamlara güvenmiyorum pek ben.

yardım edin lütfen... 18 haftalık hamileyim.. ayrıntılı ulstrason için geç mi kaldık ne zaman çekiliyor yardımcı olur musunuz bilen varsa

yardım edin lütfen... 18 haftalık hamileyim.. ayrıntılı ulstrason için geç mi kaldık ne zaman çekiliyor yardımcı olur musunuz bilen varsa
Canım ne geç kalması erken daha merak etme :) 21/24 hafta arası ideal çekim zamanı geç kalmadın ama randevunu al sıra bulamazsın

Yok canım hiç olmadı ama şöyle düşünüyorum kendimce bebeğim boyu hep 2 hafta önde gidiyo şeker problemindede büyük bebek oluyo ya. Ondan istedi heralde.

allah allah benimde hep 10 gün önde çıkıyor ama rutin şeker testinde hep düşük çıkıyor. neyse yaptır bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

selam kızlar net yok ıkı gundur ıs guc yapamıyoruz... sızlerde ıyısınız umarım.. neler konusulmus neler.. oncelıkle hasta kuzumuza coook gecmıs olsun.. bızdede benım hafıf hastalık belırtılerım varr ayy kabus dıyo esım :) tetenozu ılk kızımda yaptırmamıstım dr ıstememıstı ama sımdı yaptırdım ılk dozunu gecen cuma. gelecek ay bıdaha yapılacak.. ondan oncekı cumada seker yuklemesı yaptırdım dr ıstedı cook erken aslında ve 50 lik deıl 100 luk yaptırdım cunku aılesel yatkınlık vede bende asırı kılo var ama gel gelelım bunlar ıllakı seker cıkacak demek deıl nıtekım sonuclarım cıktı sukur hıc bıse yok... oncekı gebelıgımde aynı oldugumuz bır arkadasım kı 50 kıloyla felan hamıle kaldı aılede bıse yoktu ama onda cıkmıstı... bunye meselesı bırazda sanırım.. ama doktorlar rısklerı hesaplayıp ona gore ıstıyolar bence... ekım 15 ede benım ayrıntılım var aslında ıkı hafta once yaptı ama ozzaman tam haftasında olcak bıda yapalım dedı.. sukur bısey yoktu yıne olmaz umarım...

oooo annesiiii o seni kuzucanla yanlız kalıyosun die kıskanıyordur kesinn neyse çok zorlama alışıcak anlatın sende babada sende üzülme dönem dönem böle oluyor çocuklarda

Kizlarrr İki gundur bogaz agrisi burun akintisi yurlunmada gucluk kotuyum .hamilelikte ne kotuymus yaa iki sabahtir balla tarcini karistirip yedim annemin komsusu soylemis tarcin hamilelere onerilmiyor diye bilmiyordum.yemis bulundum dun aksamda basim agriyordu esim minoset veriyim iyi gelir dedi ictim meger monoset plusmus ictigim hamilelikte oda icilmiyor afedersiniz parmagimi takip kusturdum kendimi cikmistir issallah.cok kotu hissediyorum kendimi iki gundur bi aksiliktir gidiyor

gecmıs olsun cnm dr ye gıt antıbıyotık baslaman gerekebılır cunku bagısıklık dustugu ıcın 1 haftada geccekse 2 hafta suruyor...

sorma ben yeni atlattım bu lanet gribi öyle mahfetti beni hamilelikte. ama canım öyle bir ilaçtan birşey olmaz. merak etme. sürekli değilki bir kerelik aldın. öyle tarçınıda abartmadığın sürece sıkıntı yok ama ben nasıl atlattığımı yazayım sana. bir kere bol bol su iç. sonra nane az olsun limon fazla onu kaynat 2 3 dakika biraz dinlendir onuda iç şekersiz olarak. şuanda mandalinalar çıkmaya başladı birde bol bol ondan tüket ben öyle atlattım.he birde sabahları ballı süt içtim. oda yumuşattı baya. benim öksürükte olmaya başlamıştı şiddetli allahtan fazla olmadan bitti. ama 1 hafta gibi bir süre malesef çekiyorsun. ilaçsız olduğu için anca geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…