- 12 Ocak 2014
- 4.074
- 3.287
- 448
Yok canım hiç olmadı ama şöyle düşünüyorum kendimce bebeğim boyu hep 2 hafta önde gidiyo şeker problemindede büyük bebek oluyo ya. Ondan istedi heralde.sen niye bu kadar erken yaptırıyorsun. şekerle ilgili bir problemin mi vardı daha önce.
Dışlamak olmaz tabiki. Ama isim seçerken çok titizlik gösteriyorum biraz. Nedense takıldım buna. Biraz daha kafa yorayım ben bu mevzuya
Aynen anlattığın gbi becerikli cesur kendine güvenen yaptığı işi başaran yerli yerinde hareket eden çok mantıklı bi arkadaşımdı. Farklı bi şehre gitti. Hala görüşüyoruz çok vefalıdır. Furkan da güzel isim. İlerde koyarsın inşaallah furkan enesevet ben de uyduramadım o yüzden sordum.nesibe arkadaşım var demişsin.becerikli,cesur ve zor işlerin üstesinden gelen biri midir?
sen de isim konusunda muzdaripmişsin.Allah yardımcın olsun.ama enes güzel.ben de oğlan denseydi Furkan enes düşünüyodum.
kefir binbir derde deva
en çokta iç organlara sindirim yollarına
hücre yenilemesi yapıyor
kafkaslar hep kefir içer 125 yaşına kadar yaşarlar
ama evde mayalanması lazım
Hmm bu açıdan hiç düşünmedim. Bide böylesi varyanlış anlama sakın cengiz tak demıyorum ama kendını bu şekilde savunmaya calısırsan karsındakı anlamaz senı. bu ismi begenmıyorum yada diğer isimler daha cok içime siniyor falan de. birde bazı aileler şu nedenden dolayı buyuklerın ismini takmıyor , mesela cocuguna kızdın bagırıcaksın gerizekalımısın sen cengiz diye :) kayınpederinde alınablir. bence sacma ama cok takılan oluyor , helekı buyuk kişi ölmüşse. bence eşine bunuda soyle
Aynen anlattığın gbi becerikli cesur kendine güvenen yaptığı işi başaran yerli yerinde hareket eden çok mantıklı bi arkadaşımdı. Farklı bi şehre gitti. Hala görüşüyoruz çok vefalıdır. Furkan da güzel isim. İlerde koyarsın inşaallah furkan enes
canım ben 2 kilo aldım toplamda kiloda almadım yani sadece ortada top gibi bi göbeğim var miğdemden uzak kasığa yakınKarnin buyudugu ici oyle geliyo
Boy kilo kac kac kilo aldin ki
Aman aman bisi cikmasinda yüreğim agrima geldi yaaCanim aman sen dinlenmene dikkat et hersey yolundaymis oyle de gider insallah masallah kuzuna
Kanamam suan yok cnm ama fecii bi agrim var ins oda en kisa zamanda gececek :)inşallah biran once durur kanamanda sende rahatlarsın cnm
yardım edin lütfen... 18 haftalık hamileyim.. ayrıntılı ulstrason için geç mi kaldık ne zaman çekiliyor yardımcı olur musunuz bilen varsa
Canım ne geç kalması erken daha merak etme :) 21/24 hafta arası ideal çekim zamanı geç kalmadın ama randevunu al sıra bulamazsınyardım edin lütfen... 18 haftalık hamileyim.. ayrıntılı ulstrason için geç mi kaldık ne zaman çekiliyor yardımcı olur musunuz bilen varsa
yardım edin lütfen... 18 haftalık hamileyim.. ayrıntılı ulstrason için geç mi kaldık ne zaman çekiliyor yardımcı olur musunuz bilen varsa
Yok canım hiç olmadı ama şöyle düşünüyorum kendimce bebeğim boyu hep 2 hafta önde gidiyo şeker problemindede büyük bebek oluyo ya. Ondan istedi heralde.
oooo annesiiii o seni kuzucanla yanlız kalıyosun die kıskanıyordur kesinn neyse çok zorlama alışıcak anlatın sende babada sende üzülme dönem dönem böle oluyor çocuklardaCnm ogretmeni degisti bizimkinin gelen kadin cok tatli isini gucunu birakti oturdu eylulun yanina ax mincikladi optu senle boyalar yapicaz oyun pynicaz falan yok tatlida bi kadin ilk ogretmeni odev vermis yapamayinca aglamis bugunde onu soluyo ogretmenim ben odev yapamiyorum diyo kadincagizda beraber yapicaz ben ogreticem sana falan dedi sonra yine aglamis baya ben seni ozluyorum seni seviyorum surekli bole sanirim kaybetme korkusu normalde giriskende parkda falan cpcuk gorse girer aralarina arkadas olabilirmiyiz der beraber oynar ama burda uzaktan izliyo sadece 2 gundur okula goturmek icin resmen canim cikti
gecmıs olsun cnm dr ye gıt antıbıyotık baslaman gerekebılır cunku bagısıklık dustugu ıcın 1 haftada geccekse 2 hafta suruyor...Kizlarrr İki gundur bogaz agrisi burun akintisi yurlunmada gucluk kotuyum .hamilelikte ne kotuymus yaa iki sabahtir balla tarcini karistirip yedim annemin komsusu soylemis tarcin hamilelere onerilmiyor diye bilmiyordum.yemis bulundumdun aksamda basim agriyordu esim minoset veriyim iyi gelir dedi ictim meger monoset plusmus ictigim hamilelikte oda icilmiyor afedersiniz parmagimi takip kusturdum kendimi cikmistir issallah.cok kotu hissediyorum kendimi iki gundur bi aksiliktir gidiyor
Kizlarrr İki gundur bogaz agrisi burun akintisi yurlunmada gucluk kotuyum .hamilelikte ne kotuymus yaa iki sabahtir balla tarcini karistirip yedim annemin komsusu soylemis tarcin hamilelere onerilmiyor diye bilmiyordum.yemis bulundumdun aksamda basim agriyordu esim minoset veriyim iyi gelir dedi ictim meger monoset plusmus ictigim hamilelikte oda icilmiyor afedersiniz parmagimi takip kusturdum kendimi cikmistir issallah.cok kotu hissediyorum kendimi iki gundur bi aksiliktir gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?