- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
zor canım yaaa eşim indiriyor ben temizleyip yerleştiriyorum basit olanları halılar yıkamaya gitcek zor olan mutfak ve kızın odası yormadan yavaşça toplıycamOyy oyyy allah kolaylik versin cok zor o tasinmak heleki hamiledin bide yardim eden vardir insallah
sağol canım benimmm nasılda unutmuşum sütü ben yaaaaOyyyy masallah yerim onu ben sipa:) saglikla gule gule kullansin pasan ama cay olmaz sut olursa icebilirizz
bebiş büyüyordur kuzum normal iyi ama çok değil 3 kiloBEN DE 2 yada 3 aldım toplamda ama hassas tarzıyla hergün tartılıyorum son bikaç gündür hızla gram artıyo
en güzeli senin meleğinin olsun canımmmAyy ne güzeeeel..
Alpereni bende çok istedim eşim beğenmedi. Alper de güzel kısa istiyorsan onu da düşünebilirsin. Muhammed alperen çok hoş. Bayıldım
karatay , sadece şeker yüklemesine değil komple şekere karşı , geçen bi programda anlatıyordu şeker zehirdir diyodu bi de günlük max. şeker ihtiyacı bir tane küp şeker diyodu , bu durumda hepimiz yandık zaten , şeker yüklemesi ciğerleri etkileseydi o zaman tüm bebeklerin etkilenmesi gerekmez miydi ? herkese yapılıyor , benim iş ark. yaptırdı sınırda çıktı diyetle düzeldi , misal yaptırmasa o zaman belki artabilirdi bebekler annenin şeker hast. daha çok etkileniyor, neyse birazda Allahın taktiri bence bi tanıdığım var 14 yaşından beri şeker hastası 3 çocuk doğurdu çok şükür bişeycikleri yok, neye inanacağımızı şaşrıdık en güzeli dua edip hayırlısını dilemek : )))
Ah 30 lara bi gelsek :)Günaydın arkadaşlar. Gelmemiş kimsecikler. Havalar soğudu yataktan çıkmak zor geliyor diyeceğim de çoğumuz çalışıyorum. 32. Den sonra herkes evinde olur ben kalırım sadece çalışan. Ben şimdi bile zor gidiyorum işe nasıl olacaksa.
Hanımlar size kendimde çözemediğim bişeyden bahsetmek istiyorum. Hatta yardımcı olursanız sevinirimbir kızım var çok şükür. Diğer bebeğimin cinsiyetini perşembe öğreneceğiz inşaAllah. Ama içimde aşırı derecede erkek bebek isteği var. Rabbim hayırlı versin eli ayağı sağlığı yerinde olsun, kız olsada kızıma yoldaş olur diyorum. Diyorum ama hep erkeğe dair hayaller kuruyorum. Kendimi günaha girmiş gibi hissediyorum kendime çok kızıyorum ama engel olamıyorum
günaydın canım, bu saba tartıldım gene resmen bir kilo fazla çıktım düne göre ne oldu bigünde sizcebebiş büyüyordur kuzum normal iyi ama çok değil 3 kilo
ay esobacım sorma bende aynen öle kalırız ikimiz doğurana kadarGünaydın arkadaşlar. Gelmemiş kimsecikler. Havalar soğudu yataktan çıkmak zor geliyor diyeceğim de çoğumuz çalışıyorum. 32. Den sonra herkes evinde olur ben kalırım sadece çalışan. Ben şimdi bile zor gidiyorum işe nasıl olacaksa.
kelle paçayı da pek severim , havalar iyice soğusunda gidip içeçecem yerinde : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?