- 12 Ocak 2014
- 4.078
- 3.302
- 448
Canım benim 4 çıktı tsh hiç bişi demedi doktorlar yüzkselirse sıkıntı olur dedi aile hekimi. Bende düşündüm dereotu kürü yapmak ama cesaret edemedim açıkçasıkızlar bişey sormak istiyorum.
TSH'ım yüksek çıkıyo 2,5 ve altı bir değerde olması gerekirken 3,69'du geçen cuma yaptırdığım tahlillerde.
acaba 1 hafta için dereotu kürünü yapsam bebeğe zararı olur mu? ilk aylarda dereotu ve maydanozun sakıncalı olduğunu biliyorum ama 5 aylıkken kullanımında sıkıntı çıkar mı?
Teşekkür ederim canım bnm güzel dileklerin için :)doğum günün kutlu olsun canımmmm ailenle bebişinle nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara inşallah
Kizlarrrrr bgn bnm doğum günüm :))) hemen mesai bitse de akşam olsa kocisle kutlasak :)))
Teşekkür ederim tatlım :)Canim ailen ve bebginle nice guzel yillara
yapılmışCanim troid hormonuyla alakali bi test kanda bakiliyo gebeligin ilk haftadi genelde herkeze yapilir
dogumgunun kutlu olsun canım..Kizlarrrrr bgn bnm doğum günüm :))) hemen mesai bitse de akşam olsa kocisle kutlasak :)))
Teşekkürler canım :)nice yıllara canım
Çok teşekkür ediyorummm :)dogumgunun kutlu olsun canım..
cnm ne demek vermedı. nıye gıdıp şikayet etmıyosun. hamıleyken işten cıkaramaz zaten senı. doguma kadar olan maaslarını bıle alırsın. kullan hakkını al paranı catır catır
degerını bil arkadasım suan evımde sıkılmak için neler vermezdimsırt agrısından gözlerım sulanıyor ama yapıcak bırsey yok aksam 6 olsunda cıkalım dıye dua edıyrum hergun. en sevdıgım sayı oldu 6 :)
Kizlarrrrr bgn bnm doğum günüm :))) hemen mesai bitse de akşam olsa kocisle kutlasak :)))
Avukat şahit bulman lazım dedi, ben nereden bulayım şahidi
işte onu diyorum ya yaranılmaz insanoğlunaallah sizlere sabır versin canım. hamilelikte daha da zordur eminim çalışmak yeri geliyor elimi kaldıracak halim olmuyor. çabucacık geçsin inşallah zaman sizler için :)
ne şahıdı lazımmış kı ? sonucta hamıle oldugun tarih bellı cıkartıldıgın tarıh bellı. neyin sahıdını ıstıyorlar
Canım benim çok teşekkür ederim :) günlerdir beklediğim gün geldi sonunda :)Canımmm doğum günün kutlu olsunEylül'ün kaçı merak ediyodum. Sevdiklerinde bebişinle mutlu yıllar dilerim
Günaydın, Dün ikili düzey ultrason u yaptırdım :) Şükürler olsun Rabbime bebeğimiz sağlıklı tekrar cinsiyetini söyledi....
Dün dışarı çıkınca şunu farkettim artık çabuk yoruluyor, nefes almakta güçlük çekebiliyorum. Yormadan kendini yürümek ve iş yapmak lazım. Allah hamilelikte çalışan bayanlara yardım etsin, sabır ve güç versin, çok zordur.
işte şahit istedi, yoksa o davayı kazanabilir dedi.aslında hala dava açmak çok istiyorum, bana çok büyük haksızlık yaptı, ben hamilelikte çıkartılma yok dediğimde ben senin hamile olduğunu nereden bileyim dedi. Halbuki ilk günden biliyordu şerefsiz.
ıyıde raporun var sonucta ne demek nerden bıleyım. manyak mıdır nedır ya. boyle ınsanları ıslatıp ıslatıp dövmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?