2015 Şubat Anneleri

Canim ilac vermedilermi dusmesi icin benim 4.10 du simdi 3.40 dustu ama ilaca devam ediyorum

Istanbul anadoluda sular gidicek 24 saat yok dediler kizi okula birakip bi telas geldim hemen yemeklerimi yapip mutfagi topladim ve simdi gitti ya susuzluk cok zor gercekten yarina kadr napicaz bakalim

Vallahi bebis olunca zaman nasil geciyo anlamiyosun cnm bizim sansimiz yaza ele avuca gelicekler koyarsin pusetine gezersin bol bol:)

Vallahi bebis olunca zaman nasil geciyo anlamiyosun cnm bizim sansimiz yaza ele avuca gelicekler koyarsin pusetine gezersin bol bol:)

aynen öyle canım insanın oyalanacak bir şeyi oluyor. ya normalde de gezerim ama şu aralar eve tıkılı kaldım herkes işe güce başladı zaten dediğin gibi yaza iyice kıvama gelicekler. bol bol gezeriz oğluşumla

bu tsh nedir ve nerden baktırıyonuz ?? (ay ben cahil kalayım )

kandan bakılıyor canım. hormon testi olarak geçiyor sana bakmadılarmı hiç arada bakmaları lazım. benim doktor düzenli olarak bakıyor. şeker yüklemesi zamanında bir sürü test istedi yine.

wbc ile başlayan işte hemogram canım, yüklemede 50 gr şeker sanırsam o pakette onu suyla karıştırıp içiyosun. 75 gr la da yapılıyo 50 gr ile de ama neye göre seçiyo doktorlar onu bilemedim ben
Sağlık ocağına gittim de yapmadılar şeker yüklemesiyle kan uyuşmazlığı testini. Rutin yaptırdım bende tsh da baktırdım. Yarın özel tıp merkezinde yaptırcam.

Ne güzeeeell. Muhammed den vazgeçmiycem zaten bereket olur o isimde birinin evimizde olması. Öyle düşünüyorum.

12 haftaya kadar ilaç kullandım benimde yüksekti 0.9 a kadar düştü ilacı bıraktım 2.40 a çıkmış dahiliyeci normal ilaç almayacaksın dedi haftaya tekrar ölçülecek kesin fırlamıştır inş bu yüksekliğin zararı olmaz sen ilaç kulllanıyor musun?

günaydın canım, bu saba tartıldım gene resmen bir kilo fazla çıktım düne göre ne oldu bigünde sizce
gece bişeyler atıştırdıysan olabilir,bgn bol su iç, gece fazla< bişey atıştırma bi de yarın tartıl bakalım:) sanmıyorum bigunde bi kilo alınacağını

kandan bakılıyor canım. hormon testi olarak geçiyor sana bakmadılarmı hiç arada bakmaları lazım. benim doktor düzenli olarak bakıyor. şeker yüklemesi zamanında bir sürü test istedi yine.
sonuç kağıdı var bir sürü ne yazıyo sölermisin canım tsh mi yazcak bilmiyom ki baktımı bakmadımı aldı çok kan ?

bakmışlar 1.41
bakmışlar yazıyo 1.41 normal mi ?

sonuç kağıdı var bir sürü ne yazıyo sölermisin canım tsh mi yazcak bilmiyom ki baktımı bakmadımı aldı çok kan ?

bakmışlar 1.41

bakmışlar yazıyo 1.41 normal mi ?

sonuç kağıdında tsh olarak geçer canım. yok mu öyle bir şey :S
evet normal benimde 1 küsürlü birşeydi.

ben de yaptırmak istemedim ama dün randevumuz vardı. ikna etti beni. kan uyuşmazlığımız var ona bi de troidime de bakacakmış.

bebiş genel anlamda sağlıklı. baya detaylı inceleme yaptı bu sefer. ayrıntılı usg ister misin diye sordu. ona karar veremedim. bi risk görmüyorum ama aklımda kalmasın dersen yaptır dedi bana.
cinsiyette değişiklik yokmuş. %100 erkek dedi. mavilere devam artık.

degerını bil arkadasım suan evımde sıkılmak için neler vermezdim sırt agrısından gözlerım sulanıyor ama yapıcak bırsey yok aksam 6 olsunda cıkalım dıye dua edıyrum hergun. en sevdıgım sayı oldu 6 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…