Git bence tatlım dişçi iğneyle müdahale etmedikten sonra dişçiye gitmenin sakuncası yokmuş ki zaten hamile olduğunu bilince doktor ona göre tedavi verirkızların dişlerinden sorun yaşayan var mı? dişlerimi fırçalarken resmen kan kaybından ölücem dıyorum. cok fazla kanamaya basladı , dişciye gitsem mi acaba?
biz hiç konuşmadık kim bakcak vs die. insanlara da baskı yapamam bakması için. bana mı sordun yaparken derler. kimseye de güvenmedik açıkcası. alabilirsem ücretsiz alırım alamazsam el mecbur bırakcaz. gonul elbette istemez ama süt iznimiz olcak zaten. ben birleştirip kullancam. günde 3 saat iznimiz var. 12,30 sabah mesaisi bitince çıkıcam. bizde bi bayan vardı öle yapmıştı kimse bişi demedi. 1 saat de kaçak kullandı yaniçok zorda kalırsam dr raporu alcam. o yüzden özele gidiyorum hele bi vermesin yıllık iznimde 40 gün olcak. artık ortaya karışık yapcam Allahtan kurumum çok sıkı değil izin konusunda.
Git bence tatlım dişçi iğneyle müdahale etmedikten sonra dişçiye gitmenin sakuncası yokmuş ki zaten hamile olduğunu bilince doktor ona göre tedavi verir
ben dil ucuyla söylüyorumda e bakarım öle pazara falan giderken yarım saate gelirsin diyoaynı seyı bende dıyorum keske okumasaydım dıye bazen :) bu kadar emek verdıkten sonra evde oturmakta koyar insana. bakalım bulacagız bır yolunu. ben kayınvalıdemı ıkna ettım pek gonullu degıl ama bakıcak allah razı olsun. ama yınede özler ınsan aksama kadar kuzusunu. şimdi dusunuyorumda bogazım dugumlenıyor ozaman kesın aglarım evden cıkarken
Acaba kalsiyum eksikliğinmi var? Yoğurt, süt, peynir tüketimi etkiliyor. Bende de tam tersi. Hamilelikten önce sürekli kanardı, çok şükür hamilelikte bitti. Ama ben çok yoğurt tüketiyorum.valla baya kotu durumum ben bı randevu alayım en ıyısı, sagol cnm cvp için
ben dil ucuyla söylüyorumda e bakarım öle pazara falan giderken yarım saate gelirsin diyo8 saat hayatta bakmaz :)
beninkide çok kanıyo diş doktorumuz krizantemcik gebelikte olabilir dedikızların dişlerinden sorun yaşayan var mı? dişlerimi fırçalarken resmen kan kaybından ölücem dıyorum. cok fazla kanamaya basladı , dişciye gitsem mi acaba?
canım hormonlardan kaynaklı oluyor hamilelikte..cok daha özenli fırcala dişlerini..diş ipi kullan..gargara falan da yapabilirsin..listerine çok iyi geliyor dişetlerine tavsiye ederim..valla baya kotu durumum ben bı randevu alayım en ıyısı, sagol cnm cvp için
gözün aydın canım :) ben de özledim bebişimi ama randevum taaa 11 ekimdeKizlar kizlarrr idrar yolu enfeksiyonum icin baska bi dr gttim bugun. Bebisimi gördüm coook sekerdi büyümüş kipirdak kuzum parmagni emiyordu. Ultrason da iyiydi veeee kızımız olacagi kesinlesti cok mutluyum saglikla kavustursun rabbm
canım hormonlardan kaynaklı oluyor hamilelikte..cok daha özenli fırcala dişlerini..diş ipi kullan..gargara falan da yapabilirsin..listerine çok iyi geliyor dişetlerine tavsiye ederim..
valla cnm bende senın gıbı izinleri topluyorum sureklı, surdan bukadra ordan su kadar, ama bı sekılde donuceksem eger calısmaya o cocugu bırıne bırakmak lazım. bız dırekt soyyledık valla, oda ses cıkarmadı . pek gonullu degıl bakmaya ama bakmam da demedı. bakalım nereye kadar gıdecek. belkı sıkılıcak bakmayacak, belkıde cok hosuna gıdıcek hep isteyecek bılemıyorum valla :) ben özel sektordeyım tazmınatımı alacagımı bılsem dakıka dusunmem. hem işsizlık hem tazmınat hallederım acıgı bı sekılde ama kovmazlar kı benı
Acaba kalsiyum eksikliğinmi var? Yoğurt, süt, peynir tüketimi etkiliyor. Bende de tam tersi. Hamilelikten önce sürekli kanardı, çok şükür hamilelikte bitti. Ama ben çok yoğurt tüketiyorum.
Herhangi birisine git onlar yönşendirir canm ankaranın nereindesin bnde anlaradaym hangi hastanede yapılıyo takiplerin
eğer zorda kalırsan firmanla konuşursun. biz bi de farklı ildeyiz. biz kocaelinde kayınvalidemler istanbulda oturuyor. gelince bizde kalması gerekiyor yani. e bu da çift taraflı zor oluyor haliyle. ilk torun olduğundan belki heves eder. zaten biraz ele avuca gelene kdr idare etse yeter. sürekli bakamaz o belli bişi zaten. mecburuz bakıcılara ama en azından 3 aylıkken bırakmamış olurum. eşim eve kamera sistemi takacak bi nebze içim rahat edecek. bi de allah iyi insanlarla karşılaştırsın diye dua edeceğiz. bi de eşim ikinci öğretimde üni okuyor. yani bana hiç faydası yok. gece geliyor eve.
evet evet istersen eşinle arkadaşınla vs katılabiliyorsunTeşekkür ederim canım son bi soru eşli mi bu eğitim
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin, Allah'ın izniyle atlatacaksınız.
kv dem le konuştuki bebek için hastane çıkışı , zıbın falan almış 2 tane battaniye almış , ayakkabısını almışlar tulum falan dedim ooo epey masraf etmişsiniz almayın dedim , aldık bile diyor bize bişey kalmayacak yaw ,
üstümden yük kalktı
3 lü sonucumuzu öğrenmek için doktoru aradım hastası varmış telefonda epey bekledinm yaa o bir kaç dakika asır gibi geçti neyseki normal cıkmış nasıl rahatladım anlatamamm
darısı heyecanla test sonucunu bekleyenlere olsun inş...
ayy okurken ben tıkandım.Allah yardımcın olsun.şu bikaç gündür çok sıkıntı çektin.inşallah kızında tamamen iyileşirde biraz dinlenebilirsin.işlerinde ters gitmiş.biliyorsan rabbi yesir ve inşirah süresini oku gün içinde.işlerin kolaylaşır feraha çıkarsın
selam kızlar sabahtan beri evde dön dön valla yoruldum, evi topla çamaşırları topla ütü yap yerleştir... amaaaan aman gelmiyo ki bi türlü sonu yap yap hobbaaa sil baştan yine başlıyo.
geçmişe şöyle bi baktım herkesler iyi sanırsam..
krizantemcik canım yeni yaşın hayırlı olsun sağlıklı uzuun ömürler diliyorum.
S serefraz85 tatlım çok geçmiş olsun..ahh bu çocuklar hasta olunca insan yeri göğü şaşırıyo..Rabbim acil şifalar versin..
kızlar bana akıl verebilirmisiniz
bugün tetenoz aşısı olmak için sağlık ocağına gittim, kilomu tansiyonumu fln ölçtü, bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi, elinde bi aletle ama ultrasona fln bağlı olmayan bi aletle kalp atışını dinledi, niye bu kadar yavaş aç mısın dedi, saat 10.30 du ve ben daha hiç bişey yememiştim, sadece süt içmiştim yarım bardak, evt açım dedim, sanırım uyuyor o yüzden yavaş atıo kalbi dedi. dedim sıkıntı varmı yok dedi. ama aklıma takıldı, dakikada 85 atıo sanırım alette 85 86 fln yazıodu. sizce tok halimle bidaha gidiim mi? hareketlerini fln hissediorum, normal herzamanki gibiyim, ama aklıma takıldı..kendi doktorum hastaneden ayrılmış, arayıp ona soracaktım, soramadım. çok panik yapmadım aslında hareketlerini hissediorum sonuçta, ama ne biliim kafama takıorum işte ara ara..
ay supermiş ben de boyle eşli katılabileceğim bişi istiyorum :)evet evet istersen eşinle arkadaşınla vs katılabiliyorsunbu hafta ben katılamıcam bana çok uzak eşim çalışıyomuş :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?