2015 Şubat Anneleri

papatis geçmiş olsun canım ara ara oluyor bende de dis dr gorsun bi gerci doktorcugumuz oneride bulunmus saolsun

krizantemcik canim benm de daha uc haftam vardi hatta ilk kez bu kadarr uzun aralikli nasil dayancam didiyordum ki bu enfeksiyon isi bahane oldu iyi de oldu valla :)

canım gözün aydın sağlıklı olsun inşalah bişey sorcam idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladın ? akıntıdan mı

Hanımlar ya ben napiim. Hem en son 13. Haftada gitmiştim hemde daha cinsiyetini bilmiyorum. Birde üstüne ikili test sonucuna göre beni perinatoloji ye gönderdi ama ben gitmedim. Risk çıkmış. Ama yarın gidiyorum bebeğimi görmeye çok şükür. Allahın izniyle sağlıklı sıhhatli görücem. Cinsiyetinide gösterecek artık inşaAllah:) 2 aydır görmüyorum.

canım gözün aydın sağlıklı olsun inşalah bişey sorcam idrar yolu enfeksiyonunu nasıl anladın ? akıntıdan mı

Canim ben bu konuda malesef cok uzmanlastim bu üçüncü çünkü gebelikte
Iki gundur tuvalete sıkısıyom gidiyorum ama idrara çıkamıyorum ciksam da cok az miktari.devamli bi sıkıştırma sanki uzun sure tutarsin bi aci verir ya o tarz sanci yapinca bugun tahlil verdm gerci onun neticesi daha cikmadi ama bebeğin mesaneye baskisi yok bu idrara cikama durumu enfeksiyondan olurmuş kadin dogumcuya da gittim antisepti verdi yarin sonuca gore antibiyotik vercek

Oy nasıl dayandın iki ay buyuk degsmle seni bekliyor olacak kuzun hadi güzel haberler ile gelirsin inşallah

ahhh ahh idrar yolu demeyin bana... bugun resmen macera yasadim.. kizlar saglik ocağında ki testlere asla guvenmeyin... bana yüksek lökosit yani enfeksiyon var dediler bende bebisi hisseeedemeyince iki gündür yakin bir özel e gittik r ozal tip fakultesine aman gitmez olaydik yok suyu az yok gelisim geriligi serum takcaz su bu ben kendi hastaneme gittim h tepeye ne suyu az ne idrar yolunda bisey var allahlarindan buksunlar hadi o korkuyla bise olsaydi nasil oduceklerdi bunun vebalini bilmem valla

Saglik ocaginin testleri yanıltıcı olabilir evet de ben sıkıntımi biliyorum canim daha once de yasadim cunku sanciyor cok fena bu tarz sikayetiniz yoksa bulanti koku vb yoktur zaten sana da gecmis olsun bisy yoksa gozun aydın ozlem_su

2li testinde ne çıkmıştı ki canım perinatolojiye gönderdi seni.
Benim 2li 3 lü ensesi 2.5mm sınırda olmasına rağmen iyi çıkmıştı.
Tedbir amaçlı 2liyi yapan hoca perinatolojide ayrıntılı yaptır dedi ama istnbulda fiyatlar perinatoloji uzmanları için çok uçuk kaçık maddi olarak zorluyor beni. Kendi dr sordum geçen gittiğimde ille perinatolojiye mi gitmeliyim die istersen normal bir yerde de gidebilirsin dedi radyoloji uzmanınada dedi. Bizde tercihimizi bu yönde kullandık. Yine bir üniversite hastanesine gidicem ama bunu radyoloji uzmanı yapıyormuş. Eşimin okuldan arkadaşının eşide gitmiş çok memnun kalmış hatta dün gece bizdeydiler anlattı çok içime sinecek gibi öyle hissettim. Eğer oradaki uzman bir risk fln bişi görürse ozmn o kadar para verir perinatolojiye giderim die düşündüm. Ayrıca eslanın bahsettiği gibi uludağ üni. gidicem bayramda bursaya gidiyoruz çünkü ordan randevu alabilirsem fetal eko için içim rahat etsin inşAllah çektirmeyi düşünüyorum. Seninde ille gitmen gerekiyorsa dr gitmen lazım dediyse ozmn gitmelisin perinatolojiye canım.

RAbbim sağlık versin hepimizin bebeğine.
Az önce babamız işten geldi hiç bebişin tekmelerini hissedemiyordu göremiyorduk dışarıdan.
Demin iyice bekledik karnımı açıp 2 kere iyi tekmeledi babası da gördü dışarıdan karnımı titretiyor oğlum. İçimde artık cidden baya baya hissediyorum yer değiştirmelerini ve hareketlerini. Benim göbiş yağlı olmasada daha net dışarı doğru seğirme olacak demek ki

bnmde aynı durum cnm 21 haftadayız hala bilmiyoruz cinsiyetini cumartesi randevumuz var inş. öğreniriz

Oy nasıl dayandın iki ay buyuk degsmle seni bekliyor olacak kuzun hadi güzel haberler ile gelirsin inşallah
İnşaAllah canım:)
Canım ense kalınlığı normal çıktı. Ama ikili testte bir tanesi riskli çıktı. Eşimi göndermiştim sonuçları almaya. Doktor çekmeceden çıkarttı direk bu kağıdı verdi dedi. Kağıtta perinatoloji bölümü olan hastanelerin isimleri yazıyordu. Eğer downsendromu çıksa bile aldırmayacaksam yaptırma gereği duymadım. Rabbim sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün Yusuf yüzlü bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin bize inşaAllah. Çok dua ediyorum umarım bir sorun çıkmaz.

Ay herkes hasta..
Her hucrem ozene bezene tek tek agriyor yahu

Evet canım aynen öle düşünüyorum bende. Meleğime kıyamam o yüzden de bol dua edip böyle her gün konuşuyoruz oğluşumla sağlıkla gelişiyor o ve sağlıkla gelecek annesine :)

Eee hadi sende gitte öğren bakalım bize arkadaş mı geliyor yoksa gelin adayımı bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…