2015 Şubat Anneleri

selam kızlar
ben galiba neden sürekli dilimde aft çıktığını ve neden 1 aydır ishalimin geçmediğini buldum
işyerindeki yemeklerden dolayı oluyorum
izinli günlerimde hiçbirşey olmuyor ama ne zaman burada yemek yesem oluyor
sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinde kanımda bakteri görülmüş
ctesi hem kendi doktoruma hemde dahiliyeye randevu aldım
acaba yemeklerdenmi yoksa başka bişeydenmi dahiliyeci tahlil yapınca anlarmı bunu

Havalar beklenenden biraz erkekn biraz daha fazla soğuduğu için salgınlar başladı ve her türlü risk grubundayız arkadaşlar dikkat etmeliyiz kendimize. Ben patiklerimi çıkardım bile evde öle geziyorum tedbir amaçlı yeleğimizde sırtıma geçiriyorum. Zaten ben bünyesi hassas biriyim grip olursam feci yatırır bni ağır oluyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.

Bu arada Litchi canım sen nerdesin yav cidden :)

valla ben 1 hafta oldu hırkamı kalın pijamamı çıkaralı
terliksiz yere basmıyorum ve yatarken çorap giyiyorum
hatta dün gece eşim takılıyor montunuda giyseydin daha bu mevsimde çorapla mı yatılır diye
ama kendim için değil bebiş için dikkat etmek zorundayım deyince sesi çıkmıyor

çizme falan

Bilmem ama bu kadari fazla tesaduf olur.. Aaba biseye alerjin fln mi var dokunuyo
Hamileyken dusuyo vucut olabilir de

Sende benim gibisin desene canım kndimden çok şimdi huyumu biliorum yakalarsa kötü yapar o yüzden oğluş için dikkat ediyorum. Eşim sıcak biri o yüzden daha yatağa çorapla girmedim ama kalın pijemalar bende de çıktı :)

:) ben de aksamdan yapiuorim yoksa is donusu hal kalmiyo

Eve bişeyler alabilsem ben de yapmaya çalışırım ama bir iki Migros'tan istedim ordan da et falan alınmıyor. Sebzem var yemek yapayım dedim soğan yokmuş iyice leylayım ya bakalım

Ankaradayım ama şehir merkezine uzak eskişehir yolu diye geçiyor buralar. Avm ve marketten başka bişi yok yani. Ona da ben gidemedim bu aralar eşim de iş seyahatinde kaldım böyle

beklenir benden

Bilmem ama bu kadari fazla tesaduf olur.. Aaba biseye alerjin fln mi var dokunuyo
Hamileyken dusuyo vucut olabilir de

sabahları yediğim kahvaltı hep aynı ama işyerindeki yemekler çok kötü herkes şikayetçi kimse yiyemiyor bende çoğu zaman dökmek zorunda kalıyorum zorluyorum kendimi bitirmek için bebeğe kan gitsin diye ama bilemedimki bende neden oluyor
inşallah doktorda ortaya çıkar

benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum

Hadi ya.. Merdesin ki cnm sen

Eskiden Ankara'nın dikmeni derlerdi en ücra köşeler orasıydı şimdi Dikmen şehir içinde kaldı. Benim yaşadığım yer Ankara'nın dışına doğru eskişehir yolu diyorlar. İşimize yakn diye burda oturuyoruz ama avm ve market var o kadar. Yürüyerek gideceğim yer yok taksiye biniyorum taksiciye yavaş git kasislerden yavaş geç falan diyorum o da belimizde mi bir sorun var diyor birkaç taksici aynı soruyu sordu herkese de hamileyim diyemiyosun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…