Ayaklarim sismeye basladi, sizde durumlar nasil kizlar?
O nasil is neden ki
Ah cnm sejin yine ayagin sisiyo benim heryerim sismeye basladi sabahlari ozellikle uyandigimda parmaklarimi bukemiyorum sislikten aciyo resmen cuma gunubgidince sorucamAyaklarim sismeye basladi, sizde durumlar nasil kizlar?
Herkes uyku diyor bende gece uyuyabilmek için mümkün olduğunca geç uyumaya çalışıyorum.yine de gece üçte uyanıyorum.
Eskiden canım sıkkınken uyurdum unutayım diye şimdi mümkün değil uyku girmiyor gözüme. Bu hormonlarda doğana kadar hassas duracak sanırım.
Bende de yapiyor kabizlik içinde ilaç verdi fakat hic kullanmadim. Birde o olmasin diye yarin detayliya gideceğim sorayim bende daha iyiyse.Kan hapi kabizlik yapiyo bana icmiyorum diyince dr surup olarak verdi bu kabizlik yapmaz dedi var mi böyle kullanan sahiden
Canım bnde dayanamadım buradaki devlet hastanesine gittim dahiliyeye kadına söyledim durumu ozmn iki tane iç ilacından dedi yani 100 mg çıkmış olacak ilacımın dozu ama böle çarpıntı fln hissedersen azalt 75 mg iç dedi. 15 gün sonrada muhakkak test yaptır bakalım değere dedi. Çok fazla yüksek değil diyor kadın 4.2 yi baz alıyor ama endkrin uzmnları kesinlikle hamilelerde 2.5 baz alıyorlar.
Benim b12 de öncekinde sınırdaydı şimdi sınırdan aşağı inmiş offf kırmızı et yemem lazım balık yemem lazımmış hiçte sevmiyorum bunları ben
Ben de buzluğa bişiler koymak istiyorum. Doktor dondurulmuş hiçbirşey yeme dedi bana. Size böyle bişey diyen olmadı mı?
Bişi yaptırmıyorum canım buzluğum bomboş duruyor. Yaparsam kendim yapıcam kışa yemeye. Ama akşam yemeği bile hazırlıyamıyorum ki
Acılı baharatlı yiyorsan yemekleri onlar da Aft yapar canım bi de bazı insanlarda ceviz domates patlıcan falan yapıyor Aftbeklenir benden
sabahları yediğim kahvaltı hep aynı ama işyerindeki yemekler çok kötü herkes şikayetçi kimse yiyemiyor bende çoğu zaman dökmek zorunda kalıyorum zorluyorum kendimi bitirmek için bebeğe kan gitsin diye ama bilemedimki bende neden oluyor
inşallah doktorda ortaya çıkar
benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum
Inşallah canım ara sıra kafaya takiyorum canımı sıkıyorum sonra iyi düşün iyi olsun diyorum inşallah sorunsuz tamamlariz hamileligimiziCnm mesajini yeni gordüm benimde 1o yada 11 ekimde randevum var umarim geçmiş olur o zamana kadar haberlesiriz
Idrar tahlili yaptirdin mi hiç canımAh cnm sejin yine ayagin sisiyo benim heryerim sismeye basladi sabahlari ozellikle uyandigimda parmaklarimi bukemiyorum sislikten aciyo resmen cuma gunubgidince sorucam
Ilk haftalarda yapilmisti sadece ama sorucam cnm doktora isticem gerekirseIdrar tahlili yaptirdin mi hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?