2015 Şubat Anneleri

bnmki de aynı hocam hatta üstüne battaniyeyi bile almıor kazan dairesi gibi yanıyor

benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum

Bende çok çabuk üşüyen biriyimdir. benim eşiminde vucut sıcaklığı çok fazla ya böle yanında yatarken ondan bana doğru sobadan gelen gibi sıcaklık gelio soba kadar kuvvetli değil ama ben üşüdükçe sokuoum ona. dediğin gibi bi titriom dişler zankzank değio birbirine

vebal düşünen yok canım, geçmiş olsun

bnmki de aynı hocam hatta üstüne battaniyeyi bile almıor kazan dairesi gibi yanıyor

benimkide yanıyor yazın git öte diye bağırıyordum şimdi adamın dibine kendim giriyorum şimdide o kaçıyor

Neden olduğu tahlilden anlaşılmaz canım. Sudan da olabilir bak. İşyerinin aşçısıyla konuşsan belki kullandığı şeylere dikkat eder. Çok geçmiş olsun.

benimkide yanıyor yazın git öte diye bağırıyordum şimdi adamın dibine kendim giriyorum şimdide o kaçıyor

yok benim kociş seviyor sırnaşmaları oyüzden onun hoşuna gidiyor üşüdüğümde sırnaşmam yazın da o sırnaşınca bana fenalık gelsede ses etmiyorum kışın ısıtıyor ya beni çok çıkarcıyız biz kadınlar

Neden olduğu tahlilden anlaşılmaz canım. Sudan da olabilir bak. İşyerinin aşçısıyla konuşsan belki kullandığı şeylere dikkat eder. Çok geçmiş olsun.

suyum zaten kapalı hiç ortak sulardan içmiyorum ama aşçının dikkat edeceğini hiç sanmam herkes şikayetçi ama adam otel müdürü gibi takılıyor Allah korusun birine bişey olsa hesabını nasıl verecek merak ediyorum

aynen valla geçen kış bende titrerdim tamiçim geçerdi gelip sırnaşırdı ama ısınma uğruna ses çıkarmazdım

Allah korusun canım ordan olduğu kesinleşirse yanında falan götür istersen yiyecek bişeyler. Tahlil sonucunu da gerekirse aşçının amirine ya da müdürüne falan gösterirsin.

selam kızlar, 2 gündür göztepe eğt. araş. hast taşınıyoruz ben ve kara kuzum iyiyiz şükür ( biraz şişmanız o kadar ), kayınpederim şehir dışından geldi ( kurban satıyoruz ) rahatsızlıkları var sabah 7 de yollara düşüyoruz hastanede normalde boş olur şansımıza baya bir hareketli inanılmaz yorgunum cimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin sanada kurban satışı zordur satanlarada.
Ve şifa versin inşAllah çabuk atlatırsınız bu süreci. Sen kendine dikkat etmeyi ihmal etme sakın.

Allah korusun canım ordan olduğu kesinleşirse yanında falan götür istersen yiyecek bişeyler. Tahlil sonucunu da gerekirse aşçının amirine ya da müdürüne falan gösterirsin.

şeytan diyor al numuneleri il sağlık müdürlüğüne gönder

cimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence

en iyisi yanımda yemek götürmek zaten
yarından itibaren yemeğe gitmiyorum bakalım ne değişecek gitmeyince

Cnm mesajini yeni gordüm benimde 1o yada 11 ekimde randevum var umarim geçmiş olur o zamana kadar haberlesiriz

litchi cnm saol aslinda birgun ankaradki kizlar bulisabilirZ... bende hergun sana yajin bir yerden geciorum iş dönüşü ODTÜ ormanı nin ordan geciyorz trt nin önünden isyerm or-an da yakınız sayılir

bu benim oğlum bugün biraz sakindi ama şimdi coştu her neyse. dünden beridir dikkatimi çekti dışarı tekme savururken arada içeriye de tekme atmaya başladı resmen iç organlarım zıplıyor. çok değişik oluyor içim. bazende idrar torbama vuruyor tuvalete zor yetişiyorum. değişik taktitler geliştiriyor içeride

Abartmışsınız sanki ben hala cam kapı açık yatıyorum ve soğuk su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…