- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
bnmki de aynı hocam hatta üstüne battaniyeyi bile almıor kazan dairesi gibi yanıyorbeklenir benden
sabahları yediğim kahvaltı hep aynı ama işyerindeki yemekler çok kötü herkes şikayetçi kimse yiyemiyor bende çoğu zaman dökmek zorunda kalıyorum zorluyorum kendimi bitirmek için bebeğe kan gitsin diye ama bilemedimki bende neden oluyor
inşallah doktorda ortaya çıkar
benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum
benim eşim hala şort atletle yatıyor ben titrerken yatağı sallıyorum
litchi cnm sen ankarada degilmiydin yahuu
vebal düşünen yok canım, geçmiş olsunahhh ahh idrar yolu demeyin bana... bugun resmen macera yasadim.. kizlar saglik ocağında ki testlere asla guvenmeyin... bana yüksek lökosit yani enfeksiyon var dediler bende bebisi hisseeedemeyince iki gündür yakin bir özel e gittik r ozal tip fakultesine aman gitmez olaydik yok suyu az yok gelisim geriligi serum takcaz su bu ben kendi hastaneme gittim h tepeye ne suyu az ne idrar yolunda bisey var allahlarindan buksunlar hadi o korkuyla bise olsaydi nasil oduceklerdi bunun vebalini bilmem valla
Bende çok çabuk üşüyen biriyimdir. benim eşiminde vucut sıcaklığı çok fazla ya böle yanında yatarken ondan bana doğru sobadan gelen gibi sıcaklık gelio soba kadar kuvvetli değil amaben üşüdükçe sokuoum ona. dediğin gibi bi titriom dişler zankzank değio birbirine
bnmki de aynı hocam hatta üstüne battaniyeyi bile almıor kazan dairesi gibi yanıyor
selam kızlar
ben galiba neden sürekli dilimde aft çıktığını ve neden 1 aydır ishalimin geçmediğini buldum
işyerindeki yemeklerden dolayı oluyorum
izinli günlerimde hiçbirşey olmuyor ama ne zaman burada yemek yesem oluyor
sağlık ocağında yaptırdığım kan tahlilinde kanımda bakteri görülmüş
ctesi hem kendi doktoruma hemde dahiliyeye randevu aldım
acaba yemeklerdenmi yoksa başka bişeydenmi dahiliyeci tahlil yapınca anlarmı bunu
benimkide yanıyor yazın git öte diye bağırıyordum şimdi adamın dibine kendim giriyorum şimdide o kaçıyor
Neden olduğu tahlilden anlaşılmaz canım. Sudan da olabilir bak. İşyerinin aşçısıyla konuşsan belki kullandığı şeylere dikkat eder. Çok geçmiş olsun.
yok benim kociş seviyor sırnaşmaları oyüzden onun hoşuna gidiyor üşüdüğümde sırnaşmam yazın da o sırnaşınca bana fenalık gelsede ses etmiyorum kışın ısıtıyor ya beniçok çıkarcıyız biz kadınlar
suyum zaten kapalı hiç ortak sulardan içmiyorum ama aşçının dikkat edeceğini hiç sanmam herkes şikayetçi ama adam otel müdürü gibi takılıyor Allah korusun birine bişey olsa hesabını nasıl verecek merak ediyorum
selam kızlar, 2 gündür göztepe eğt. araş. hast taşınıyoruz ben ve kara kuzum iyiyiz şükür ( biraz şişmanız o kadar ), kayınpederim şehir dışından geldi ( kurban satıyoruz ) rahatsızlıkları var sabah 7 de yollara düşüyoruz hastanede normalde boş olur şansımıza baya bir hareketli inanılmaz yorgunumcimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence
Allah korusun canım ordan olduğu kesinleşirse yanında falan götür istersen yiyecek bişeyler. Tahlil sonucunu da gerekirse aşçının amirine ya da müdürüne falan gösterirsin.
cimcimesultan dahiliye dr seni tahlil sonucuna göre bilgilendirir gerçi sende fark etmişsin sorunu sen mutfağa gidip kahvaltılık felan ye bence
Bende de kanama oluyor ama normalmiş okuduğuma görebeninkide çok kanıyo diş doktorumuz krizantemcik gebelikte olabilir dedi
Cnm mesajini yeni gordüm benimde 1o yada 11 ekimde randevum var umarim geçmiş olur o zamana kadar haberlesirizEvet canım bnm de bebeğin gelisimi sat ile uyumlu o yüzden mutluyum:) % 90 ihtimalle düzelir dedi ztn..kötü şeyler düşünmek istemiyorum ben de.. dün bi hata yapıp preeklamsi ile ilgili bişiler okudum iyice gözüm korktu..artık internetten bişi okumicam..senin Bi dahaki randevu ne zaman? Ben 11 ekimde gidicem. .Umarım ikimizde güzel haberler alırız. .
Dün sabah geç Kalktım, acıktı sanırım kasıktan iki tepik ben de yedim ihtar niteliğinde :))bebeği kasığını tekmeleyen var mi
Bende cuma giricem hep merak ediypdum cnm bebegi net gpruyomusn 4 boyutlu gibi
Abartmışsınız sanki ben hala cam kapı açık yatıyorum ve soğuk su içiyorumSende benim gibisin desene canım kndimden çok şimdi huyumu biliorum yakalarsa kötü yapar o yüzden oğluş için dikkat ediyorum. Eşim sıcak biri o yüzden daha yatağa çorapla girmedim ama kalın pijemalar bende de çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?