2015 Şubat Anneleri

litchi cnm saol aslinda birgun ankaradki kizlar bulisabilirZ... bende hergun sana yajin bir yerden geciorum iş dönüşü ODTÜ ormanı nin ordan geciyorz trt nin önünden isyerm or-an da yakınız sayılir

Arkadan incek yolundan bağlanıveririz. Ankara'da olanlarla buluşalım gerçekten. Benim işyerim de beytepede eve yakın ama şehre uzak

Kandan olabilir mi ki? Ben de üşümeye başladım hemoglobinim 15.5dan 13e düşmüş. Yeni kan sayımı yaptırdım. Demek düşebiliyormuş.
Hey maşallah. Benimde 13,7 den 11,5 a düşmüş. Pek üzüldüm ama çaydan da vazgeçemiyorum.ete daha çok saldırnalıyız

Hey maşallah. Benimde 13,7 den 11,5 a düşmüş. Pek üzüldüm ama çaydan da vazgeçemiyorum.ete daha çok saldırnalıyız

benim hepinizden düşüktü sizi sollamışım 10 dan 12 ye çıkmış bide hala düşük diyor hemşire bende dedim ben ömrümde ilk defa bu kadar yüksek gördüm diye. ama genel üşüme yatarken değilde. mesela banyo filan yapınca oluyor bana. kurban geliyor ete saldırırız zaten her ziyarete gittiğimizde dayıyorlar eti gelsin kilolar sonra

Seninki sınıra gelmiş canım yaa. Ben doktordan Demir hapı kullanmak için izin istiycem. 9lardan iki yılda anca çıkarmıştım ben o kanı bu hızla düşerse tekrar çıkarmak zorlaşabilir. Demir hapını alırken mutlaka yanında c vitamini içeren bişey al olur mu canım. Bir mandalina birkaç dilim portakal veya kivi gibi.

Zaten et yemek için kurban Bayramı'nı bekliyorum ben de. Ay ne özledim kavurmayı yaaaa

Zaten et yemek için kurban Bayramı'nı bekliyorum ben de. Ay ne özledim kavurmayı yaaaa

evet canım evde yaptığım eti ben yiyemiyorum kokuyor burnuma. o yüzden kurbanı bekliyorum hemde nasıl D: deli danalar gibiyim

Yok kız et kilo yapmaz ekmeksiz löp löp yersin

Abartmışsınız sanki ben hala cam kapı açık yatıyorum ve soğuk su içiyorum

Canım abartı değil ben kendi bildim bileli zaten üşürüm ellerim ayaklarım ısınmaz. Benim birde FMF die bir hastalığım var bünyemi zayıflattığı için en ufacık serinlikte böbreklerim üşüyor o yüzden dikkat etmek zorundayım üstüne hamile olduğum için. Ben dolaba su koyuyorum ama ben içerken şimdi direkt içmiyorum biraz bekletiyorum. Direkt sıcak suda içemem yani. Ama durum bu sen üşümüyorsan güzel bişi bu bence.
Bende evin pencereleri açıktır asla kapamam gün içinde evi hep havalandırırm. Ama kendime buna göre tedbir alıyorum.

Demir içiyorum ben zaten.ya benim 14,5 falandı ameliyat oldum çok kanama olmuş kan takmışlar. Sonra hemen hamile kaldım.Ee ilaçla yükseldiği için çabuk düştü demekki.
Vaybe yine kendimi Dr zannettim.

Dedim size öyle bir sürü hava attım. Ama ayaklarım.buz gibi oldu şimdi.soğumuş hava cidden

Kizlar cok kotuyum yahu dayanamıorum artik sürekli sivi almaktan catlamak uzereyim ona ragmen tik yok yahu bu ne bicim is icime hava basiyolar sanki sancidan kivraniyorum resmen. Sabah beri idrara çıkamıyorum ne buyuk nimetmis meger

Dedim size öyle bir sürü hava attım. Ama ayaklarım.buz gibi oldu şimdi.soğumuş hava cidden

Aman dikkat et canım bende yiğitlik yapıom bazen giymiyorum çorap fln o anlarda anlamıyorum ama sonra bakıyorum soğuk almışım karnımda gezip duruyor. Yada sırtıma fln batıyor. O yüzden tedbirliyim :) Akşamları daha serin hava gene gündüz iyide.

Bu arada bana müsade güzel anneler eşimle ilgilenme vakti geldi çay demledi bni bekliyor herkese iyi akşamlar inşAllah yarın herkes için güzel sağlıklı enerjik gün olur. Hastalara şifa versin RAbbim iyileşsinler inşAllah :)

Herkes uyku diyor bende gece uyuyabilmek için mümkün olduğunca geç uyumaya çalışıyorum.yine de gece üçte uyanıyorum.
Eskiden canım sıkkınken uyurdum unutayım diye şimdi mümkün değil uyku girmiyor gözüme. Bu hormonlarda doğana kadar hassas duracak sanırım.

Bende uyuyamıyorum. Eken gireyim yatağa diyorum ama yok yinede. Sün uyuduğumda 4tü. Ben uzun kollu gitmeye başladım, ayağımda çorap:) yorganı çıkartıcam az kaldı:) iki gündür zaten genzim falan tıkalı. Ihlamur yaptım onu içtik ailecek:)

Hadi ya
Olsun canim bi sekilde cozum uretmissin o da guzel. Taksiciler zaten adami deli eder..

Kizlar cok kotuyum yahu dayanamıorum artik sürekli sivi almaktan catlamak uzereyim ona ragmen tik yok yahu bu ne bicim is icime hava basiyolar sanki sancidan kivraniyorum resmen. Sabah beri idrara çıkamıyorum ne buyuk nimetmis meger
O nasil is neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…