2015 Şubat Anneleri

25 i gösteriyosan sorun yok : ))) , teyzem söylemişti bi keresinde 25 en sonrası su gibi geçiyor diye

Göstermeye bakarsan bazen 15 de gösteriyorum son zamanlarda karnım şiştikçe biraz büyük göstermeye başladım sanırım beni taksiciler şimdilik göbekli hatun olarak biliyor

bende p.tesi gitcem canım kaçta randevun ?

şahsi araba canım o biraz rahatlatıyor içimi..hayırlısı bakalım

Kızlar merhabalar herkesler iyidir inşallah sıkıntıdan patlıyorum biraz içimi burayada döküp sizin başınızı ağrıtıp birazda önerilerinizi alıyım dedim. Bende malum buradaki bir çok hamiş gibi öğretmenim bu 2. Yılım meslekte normalde ayın 1 inde işe başlamam gerekiyordu ama eş durumundan atamam yapıldı geldim Ankara'ya şimdi maalesef norm fazlası oldum evde görevlendirme bekliyorum bi yandan dinleniyorum bu hamiş halimle yorulmamış oluyorum ama bir yandan da evde çok sıkıldım ve çalışmadan para aldığım için vicdan azabı duyuyorum ama bu tamamen milli ğitimle alakalı bir durum muhtemelen bayramdan sonra başlayacakmışız işe o zmana kadar evde uğraşacak birşeyler bulmam lazım

dur hele şimdiden düşünme , bende düşünmeyim , anacıma kavuşacam onu düşünüyorum sadece

1 hafta kaldı canım ya en iyisi kötü düşünmemek bende anacımı özledim koca bir yaz evden cıkmadık biey olur korkusuyla bu bayramda evde olma düşüncesi canımı sıkıyor

heytt be 25 he ben şimdi 24 yaşındayım anlamıycam yani zamanın nasıl geçtiğini

Aslında 32 yaşında evlendim ben ama gerçekten zamanı düşünmemişiz bebiş zamanı diye bişey varmış onu bile bebiş yapmaya karar verdiğimizde ki ben 37 yaşındaydım yani geçen sene öğrendim. Eşimle de evlenmeden önce beş yıl çıkmıştık. Bana çabuk geçmiş gibi geliyor ama hepsi de dolu dolu yıllardı. Üniversiteden sonra master doktora yaptım yurt dışında iki tane doktora sonrası çalışma yaptım şimdi de Ekim sonu sınavım var bakalım. Yani okulda olduğum için belki kendimi yaşlı hissetmiyorumdur. Bu yaşımda hala sınava giriyorum

Göstermeye bakarsan bazen 15 de gösteriyorum son zamanlarda karnım şiştikçe biraz büyük göstermeye başladım sanırım beni taksiciler şimdilik göbekli hatun olarak biliyor

şanslısın o zaman , kafana göre söyle : ))) bende göstermem yaşımı ama göbek şişince birden değişti sanki yaşım , : ))) bi kadın anneme niye hemen evlendirdiniz bari ortaokulu liseyi bitirseydi demişti 13-14 yaşında sanmıştı, tam 10 yaş : )))

1 hafta kaldı canım ya en iyisi kötü düşünmemek bende anacımı özledim koca bir yaz evden cıkmadık biey olur korkusuyla bu bayramda evde olma düşüncesi canımı sıkıyor

bayramı evde geçiremem ben yaaa , bayramlarda niyeyse ailemin yanında olmak istiyorum , insan sadece onların yanında çocuk oluyo ya seviyorum o duyguyu

Çok iyi yaaaa

Kızlarrrrrr yeni geldim doktordan. Doktor dediki bebeğinizin kukusu var:) yani bir kız daha geliyorrrr Herşeyi normalmiş. Boyu 20 cm dedi, gr söyledi ama hatırlamıyorum tam. İstersen renkli ultrasyona girebilirsin, ama bi sorun çıkarsa müdahale edemiyoruz sadece bekliyoruz,ben bir sorun görmedim dedi. O yüzdn yaptırmıycam. Hep erkek istiyodum ama kız dediğinde bi mutlu oldum. Eşimde aynı şeyi söylüyo. Farklı olsun istiyodum ama kız dediğinde çok mutlu oldum çok ilginç dedi. En başta sağlıklı olması sevindirdi bizi. Darısı bebişini özleyenlerin başına:) bize bidaha tee kasımın 2. Haftası şeker yüklemesine. Yapıcakmıyız dedim, yapıcaz kaçış yok dedi:)

üff sıkılmadın mı hala sınavlardan. ben gecen yıl bıraktım dedım tövbe bir daha sınava falan girmem. şimdi en ufak bir eğitim ilgimi bile çekmıyor. belki hamılelıkten dolayı sımdı oyle geliyor.

ne güzel dert.

Mesanenin dolup bosalamamasi canım idar retansiyonuymus adi bi tur idrar yolu enfeksiyonu yani ama cok uyuz biseymis kimseye yasatmasin rabbim. Bi saat sıcak dusta buharda durdum da az da olsa rahatlyabildm
geçmiş olsun, artık bir kurşun döktür nedir senin bu halin hep birşeyler çıkıyor

Aslında bu akademik hayattaki son sınav canım. Bunu alırsam birdaha sınav yok. Kadro da yükseliyor falan. Şubat'ta falan olur sanıyordum ama yeni posta geldi Ekim sonu yirmiyesinde yapılacakmış. Kişiye göre belirleniyor. Istanbulda olucak sınavım yıldız teknikte. Bebiş herseyden önemli stres yapmayım diyorum az da zaman var bakalım çalışayım ama olmazsa da başka zaman girme hakkım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…