bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
gelmiş canım ama onlara giren buruşup kalıyor ütüyle açılmıyor diye almadım....Vakumlu hurç gelmiş mi diye bakacaktım ben de:)
bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
bizimde 4 saat falan o kadar yorucu oluyor mu ya ? ilk kez deneyecez dura dura gideriz artık napalım faydası olmuyor mu ?
kızlar en basından berıdır plesanta prevıa durumu var bende.. dr doğuma kadar degısebılır durum dıyor amabılemıyorum.. ılk cocugumu normal doğumla dünyaya getırdım.. sımdı sezeryan olma dusuncesı kalp atışımı bıle yükseltmeye yetıyor.. ben gıbı olan varmı ?
BANA 20+3 de gel demıstı gıtmedım.Slm kızlar.tetenoz aşısını 20. Hafta içinde mi yoksa 20. Hafta bitince mi yaptırdınız?
hımm şanslıymışsınız ya biz 4 yıl okuduk oku oku bitmedi , 96 da ilkokuldaydım ben yaw :)))
ılk doğumumda süper gecmedı ama sezeryan ınanılmaz korkutuyor benı.. Allah hepımızın yardımcısı olsun.geçmiş olsun umarım değişir yeri yukarı çıkar. buradan kimde var bu durum bilmiyorum ama dikkat et bol bol yat.sezeryan olacaksan da korkma ama plesantası aşşağıda olanlar normal doğuramıyor diye biliyorum. her türlü doğum şeklini yaşamış olursun işte :)
Ben 13-14 saatlik yola gitcem. Geçen bayramda da trafikten dolayı 17 saat gitmiştim. Yorgunluk oldu ama çok etkilenmedim. İnşallah bunda da bi sorun olmaz.. 5 saatlikte hiç bi şey olmaz inşallah içini ferah tut :)bayramda yolculuk yapacak olan var mı? bizim mesafe 5 saatlik ama azda olsa tedirgin oluyorum..Geçen 2 saatlik bi yee gittik belim koptu ağrıdan sanki o yolu yürüyerek gitmiş gibi...bel ağrım olursa diye korkuyorum
Canım atamalardan haber var mı? Allah hayırlısını versin inşallah.
yarında ben detaylı usg cektırıcem .. bızım pasa cok agır kanlı paso yatıyordu her muayenede.. bakalım bende merak ıcındeyımKizlar 2. Duzey usg icin randdvu aldim pazartesine sekreterine ozellikle sordum merak ettigim icin rekli 4 boyutlu olarakmi gorucez peki dedim tami bebehin yuzunu eli ayagi herseyi cok net goruceksiniz ve cd verilcek size dedi birden heyecan basti bana:)
bebegın ılk aylarında yaptığın yolculukla bu aylarda yaptığın cok farklı.. ayakların sısecektır yüksek ıhtımal..yıne bel ağrısı olabılır.. yınede bunlar gecıcı durumlar .. otobuslemı sahsı araclamı gıdıceksınız.. ?2 saatlik bi mesafeydi gittiğimizde bel agrısında işkence gibiydi bilmiyorum neden böyle oldu doktora sordum bişey demedi şimdiki 5 saatlik mesafe o günü hatırlayınca tedirgin oluyorum
yok canım!Allah ben 96da üniversitedeydim
2 saatlik bi mesafeydi gittiğimizde bel agrısında işkence gibiydi bilmiyorum neden böyle oldu doktora sordum bişey demedi şimdiki 5 saatlik mesafe o günü hatırlayınca tedirgin oluyorum
Yapildi canim gidemedim ;( kusuratla kacirdim yine iki yildir ayni vardır bir bayir diyorum üzülüp bebeğimi de üzmek istemiyorum ama tahmin edersin iste. Bu arada sagolasin cnm dusundugun icin:)
yaş kaç ? bacım
38 canımama soranlara 25 diyorum 25 ten sonra ne zaman büyüdüm zaman çabuk geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?