2015 Şubat Anneleri

Bende park yatak alacağıııım:) iki park yatagımız olacak bebek odasında

Allahım ne şeker olacak canım senin odaya girince iki şeker bebiş için iki şeker yatak karşılıklı :)
Benim dayımın ikiz kızları vardı onların odasıda öleydi ikitane karşılıklı yatak ayrı bir güzellik :)

Bende bayramdan snra odasini yapicam direk mobilya alincak

şimdiden doğum gününü kutluyorum canım :) eşinle ailenle sevdiklerinle ve bebişinle/bebişlerinle geçireceğim güzel bir ömür diliyorum :) ben 2 gun kolumu kaldıramamıstım aşı oldugumda fena bi agrı olmustu bende

Yorgunum. Kuyruk kemigi agriyor penguen gibi oldum. 32 haftadan fazla calisyim da dogum sonrasina aktarayim diyordum cok zor sanirim. Bugun cok dersim vardi merdiven.in cik tahtada yaz ciz. Sonra eve gele yemek yap. Disarda yemekten de biktim. Ayaklarimi uzatmaya firsat buldum da bebegin pit pitlarini dinliyorum. Fenalardayim. Oy oyy

31 yasindayim. 25 de evlendim hemen cocuk istedik oldu ama dustu derken ilk cocuk 29 da oldu. ikinci 31 de olcak ins. Ikinci isteyerek mi diye hesap soruyor millet. Gec bile yasim.

Selam kizlar nasılsınız bebisler nasıl çok şükür biz çok iyiyiz unuttuysanız hatırlatayım kendimi ben ikiz annelerinden biriyim 3 eylül de birinin erkek olduğunu öğrendim 15 eylülde de diğerinin de erkek olduğunu öğrendim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu Haftalara nasıl geldik hala inanamıyorum azda olsa hareketlerini hissediyorum Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu Allah a emanet olun kızlar tabi bebiş lerde

gozun aydin canim ciftedin sen de kizanlari desene

gidip söylemezsen kimse düşünmez bu biraz anlayış meselesi aslında okulda tek hamileysen seni idare edebilirler

canim etmiyolar idare illa biru cikintilik ediyor neyse az kaldi 24.hftada yirtcaz bu yukten

bazen boyle cektriyor o mide usutmesen bile cok gecmis olsun canim

iyilesemedn mi sen de hala of hastalik sezonunu hic sevmiyorum kiz toprlar gibi benim bogaz yanmya basliyor ufaktan

İlk defa duydum acil sifalar diliyrm cnm

saolasin canim insallah gecer rahatlarim

ikisi de hayatin gercegi iste bazen.boyle birbirinin ustune geliyolar kizimim dogumunda da dedecim vefat etmisti dogum evi cenaze evi olmustu bi anda kotu oluyor cidden

belki magnezyum verir doktorun onun eksikliginden olablir canim

memeler yarım kilo artacaksa o zaman daha büyüyecek mi yaw

ooo hem nasil buyuycek

gozun aydin canim masallah kuzuna

Kızlar walla istifa edip evde oturasım var az bi nöbet tuttum kasıklarım belim ağrıdı evde olanlar çok şanslısınız değerini bilin bolca dinlenin

az kaldi dayanin kizlar cidden.nobet illet bisey hamilelikte carpi iki oluyo

kızlarım kızlarım valla özledim sizi ya giremiyorum bu ara buralara şu 32. hafta gelsinde izne çıkalım artık bizede yazık günah ya

ben 36 bitene kadar dayanmk zorundayim

Bence benim "memeler=2.5kg"

kesinlikle benim de oyle

okul gitgide daha da cekilmez oluyor dimi kuzum

31 yasindayim. 25 de evlendim hemen cocuk istedik oldu ama dustu derken ilk cocuk 29 da oldu. ikinci 31 de olcak ins. Ikinci isteyerek mi diye hesap soruyor millet. Gec bile yasim.

Milletin lafına sözüne bakmamak lazım. Ben 31 yaşımda doktorayı bitirdiğimde heh sonunda okulu bitirdin mi dediler

Aaaa anneolmak gelmiş sonunda iki erkek bebiş mi geliyor hayırlı olsun canım.

biz park yatak aldık canım. papetto marka sıvı sensörü filanda var içinde fiyatıda 250 lira gibi birşey. şuan kurulu değil çantasında duruyor ama ben görmeden alındığı için yani hediye geldiği için hep tereddüt etmiştim. ama görünce bayıldım. kırmızı renk bizimki. e bebek mağazasından gidip ortopedik yatak alıcaz içine. orada seçenekler var. banada yün yapalım dedilerde alırız dedim gerek yok dedim. nevresim takımıda 2 tane yeter bana göre de .

Gozun aydın canım biz seni unutmadik da sen unuttun buralari sanki iki oglan anasi olacaksin desene hadi hayirli ugurlu olsun saglikla kavuşmak nasip olsun

Bayrmda yollara dusecek biri de benim yine 13 14 saat istanbul yollari tastan oy oyy simdi gene idare ederim de doguma giderken nsl olcak bilmiyorum

Selam kizlar.ya cok feci grip oldum.napacagim ben yaaaa.heryerim dökülüyor.n

Ya bu nasio bi salgindir bende fena gribim nefes alamiyorum resmen ins kizima gecmez ya

Selam kizlar.ya cok feci grip oldum.napacagim ben yaaaa.heryerim dökülüyor.n
Ya bu nasio bi salgindir bende fena gribim nefes alamiyorum resmen ins kizima gecmez ya

geçmişler olsun ikinize malesef salgın var ben atlattım baya bir ağır geçiriyor insan üst solunum yolunu etkiliyor direk balgam da aşırı oluyor bu yüzden nefes almakta baya zorlanmıştım ben. sizlerde bol bol ılık ballı süt için ve nane limon için. ayrıca mandalina ıhlamuruda eksik etmeyin iyileşirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…