Merhaba anneler çok hızlısınz canım yaa oku oku ancak bitirdim geçmişi.
Benim bugün keyfim yok dün gece sabah ettim mide yanmasından uyuyamadım resmen içim kavruldu.

Bu yanmalar beni öldürecek sonunda. Anlamadığımda çiğköfte yiyorum yanmıyor küçük parça çikolata yemiştim ondan oldu sanırım çünkü dikkat ettim hep çikolata yediğimde oluyor bu yanma işi. Yarın ayrıntılı usgmiz var çikolata yiyeyim hareketli olsun diyordum ama artık yemem.
Bu arada yaştan bebiş yapmaktan bahsetmişsiniz. Sanırım topiğin en hızlısı benim

Nisan 2014 te evlendim mayıs ayında hamile kaldım. 24 yaşına 26 eylülde giricem ve ilk bebeğime kavuşmuş olcam Allahın izniyle

Eşim 30 yaşında hemen bebiş olsun istedi daha da yaşlanmadan kendisi

Bende troidim olduğu için gebe kalman zorlaşır dedi drlar ilaç başladım

o yüzden korunmak istemedim. Benim troidim normale düşer düşmez oğluşum annesine koştu

Ama büyük konuşmuştum kızlar ben, annem bana ilk aydan hamile kalmış ben asla istemem diyordum öle pat die hamile kalmak. Ama büyük konuştum sonra troidim çıktı eşimde çok bebek istiyordu o yüzden korunma fikrinden vazgeçtim. Ama yinede ilk aydan hemen hamile kalacağımı düşünmüyordum.
Hee şimdi sorsanız pişmanmıyım asla değilim

Bu arada aşı vurulan arkadaşlar sizlerinde kolu ağrıyor mu benim omzum dirseğime kadar ağrıo o kolumu çok oynatamıyorum