peki karnında baya şişti mi benim karnım iyice şişti ya çorabımı giyerken bile zorlanıyorum normal mı ki bu aylarda bu kadar şişmesi bide kızımı hissetseydikhergün bizimkisi vuruyo canım alıştım artık ama merak etme bazen plesanta önce bebek geride olabiliyomuş o yüzden geç hissedilebilirmiş iç karnın ince demişti doktor bana ondan rahat hissettim galiba
Doktoruna durumu soyle magnezyum başlayabilir canımGünaydın kızlar,
Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?
Cnm yakinda hissedersin merak etme..karninin cikmasi cok normal corap giyerken artik bnde zorlaniyorumpeki karnında baya şişti mi benim karnım iyice şişti ya çorabımı giyerken bile zorlanıyorum normal mı ki bu aylarda bu kadar şişmesi bide kızımı hissetseydik
Ben de 1 haftadır çoraplarımı giyerken zorlanıyorum :)peki karnında baya şişti mi benim karnım iyice şişti ya çorabımı giyerken bile zorlanıyorum normal mı ki bu aylarda bu kadar şişmesi bide kızımı hissetseydik
şiş canım karnım yataktan kalkarken eşim kaldırıyor veya yuvarlanarak kalkıyompeki karnında baya şişti mi benim karnım iyice şişti ya çorabımı giyerken bile zorlanıyorum normal mı ki bu aylarda bu kadar şişmesi bide kızımı hissetseydik
canım dr magnezyum verdi bana burdada kulanan arkadaşlar var başka türlü geçmiyor zaten arayıp doktoruna ilaç ismi sorabilirsinGünaydın kızlar,
Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?
benim evde kira canım hatta kendi evim 1 sene sonra bitecek bende senin gibi oda yapmayı düşünmüyodum ama ilk bebeğim ve insan ister istemez heves ediyo o yüzden mobilya olarak büyüyebilenden baktık bile nasip olursa hafta sonu gitcez fiyat anlaşmaya zaten eşimin kuzenleri mobilyacı olduğu için 1250 tl lik yatak ve dolabı 500 tl ye aldık fotolarını yüklerdim ama yükleyemiyom bi tanede park yatak alacaktım ama ablamda var onuda oturma odasına koycam soğuk orda yanımda dursun diyepark yatak konusu açılmış , ben hep park yatak alırım diye düşünüyodum , eşimde beğenmiyor hayalinde mobilya yataklar varmış : ))) bi arkadaşı da demişki bi mobilya bi de park yatak alın biri oturma odasında olsun kolay taşınıyor, diğerini de uzun zaman kullanabiliyor demiş , ev şimdi kira ev alana kadar oda yapmayı düşünmüyorum , napacaz bilmem
hamileliğe alıştıkça sanki daha hızlı geçmeye başladıııhakkaten ne çabuk geçti 4,5 ay. @mattika
günaydın canım :) 2lide sorun olmayınca direk4lü yapıyorlar galiba,bende oyle olduyarın büyük gün.
kızımızı göreceğiz.
bakalım neler yapacak doktor, 3'lü mü 4,'lü mü test olur bilmiyorum. bilgi de vermedi.
günaydın canım :) 2lide sorun olmayınca direk4lü yapıyorlar galiba,bende oyle oldu
aman canım o kokunun içine gitmeyesin dikkat etBu haftasonu evi de terkediyorum. Badanamız başlayacak. Yarınki doktor kontrolümüzden sonra, anneannemize gidelim de özlem giderelim bakalım.
aman canım o kokunun içine gitmeyesin dikkat et
maşallah sizeee:)dün benim kız harekete geçti sanırım, tepik miydi yumruk muydu hissettim 3 kere çok ilginçti ve hemen kaybolmadı bu sefer çok mutlu etti beni yavrucağım
gözün aydın canım ikiz oğluşlarımızda oldu kızlarımızda biz tam bir ekibiz yahuSelam kizlar nasılsınız bebisler nasıl çok şükür biz çok iyiyiz unuttuysanız hatırlatayım kendimi ben ikiz annelerinden biriyim 3 eylül de birinin erkek olduğunu öğrendim 15 eylülde de diğerinin de erkek olduğunu öğrendim Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu Haftalara nasıl geldik hala inanamıyorum azda olsa hareketlerini hissediyorum Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu Allah a emanet olun kızlar tabi bebiş lerde
ohh plan hazır :) bende halılarıı verdim yıkatmaya kasımdada gelip koltuklarımı yıkıcaklar perdeleride sonra yıkarız şimdi değil iki kadınla anlaştım onlarda gelip dip temel temizlicekler tamamdır benimde :)bide kızımızın odasını boyucak eşim kendi boyamak istedi bende bişey demedim aslında boya yani ama napayım adamın hevesi :)canım artık boyalar eskisi gibi ağır kokulu değil. çoğu kokusuz. ama ben 1 hafta kadar annemde kalıcam. ustalarla da eşim ilgilenecek. sonra temizlikçimi çağırıp her yeri dip köşe temizleticem. ben de dolap içlerini hallederim. bebişimize ön hazırlık olur. doğuma yakın sadece bi temizlik yaptırırım misss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?