2015 Şubat Anneleri

yani normal demekki 4 boyutlu ulstrason çektirdin mi peki :)

Günaydın kızlar,

Bugün kramp ağrısı ile uyandım. Hala da krampın girdiği yer ağrıyo. Ne tavsiye ederseniz kramp girmemesi için ve kramp girince yapılacaklar için?

bacagına mı kramp girdi canım? benım bacak ve ayaklarıma gırıyo arada bır. özellıkle gece uyurken. doktrum bebe aspirini verdı hergun bır tane onu kullanıyorum. bneım bıldıgım bu donemde kanımızda oıhtılasma olabılıyormus oda kramplara neden oluyormus. sende bır doktruna sor ıstersen

plan hazır olmalı yoksa stres yapıyorum. öyle mi olacak böyle mi olacak diye.
ben şimdi allah ne verdiyse yıkanacakları falan yıkayacağım. perdedir vs. kadın camları sildikçe astırırım. doğuma yakın da halılarımı vericem ben de, kirlenmesin diye. kısmet bu işler. ama plan yapmadan da olmuyor.

olsun kırma hevesini boyasın adamcağız.
biz bebişimin odasını beyaz istiyoruz. polisanın masum beyaz rengi var. ondan olsun istedik. bakalım nasıl olacak.

yarın büyük gün.
kızımızı göreceğiz.
bakalım neler yapacak doktor, 3'lü mü 4,'lü mü test olur bilmiyorum. bilgi de vermedi.

benımde yarın görüş günüm nasıl özledım anlatamam . dusundukce içip kabarıyo heyecanlanıyorum resmen :) allah hepımıze hayırlı haberler duymayı nasıp etsın :)

Evet canım bacağıma girdi. Gece boyunca zaten çok rahatsız uyumuştum. Kalktım biraz gezdim sonra oturma odasında uyudum. Sabah uyandığımda geriniyodum, baldırıma girdi Ayrıntılıya girip doktoruma raporu göndericem o zaman bi sorayım bakalım ne vercek.

aklımdaydın canım benim :) genelde ocak annelerine yazıyorsun ya :) sıkıntımız yok çok şükür gece uyanmaları bende de oluyor arada. birde uyuyamamaya başladım gece 2 den önce uykum gelmiyor sabahta 9 10 gibi kalkıyorum. senin kontrolün yine iyiymiş benim kim bilir ne zaman birde gıcık doktorum sağolsun ultrasona sokmuyor çok fazla.

bizimkide inci beyazı almış :) bide rulo almış desenli bi duvarı öle yapcakmış çok hoşuma gitti onada şeker pembesi boya almış kıramadım bende yapsın ilk bebeği daha hevesli :)

Eklentiler

• indir.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 74
benımde yarın görüş günüm nasıl özledım anlatamam . dusundukce içip kabarıyo heyecanlanıyorum resmen :) allah hepımıze hayırlı haberler duymayı nasıp etsın :)
bende haftaya bi gün gitcem bakalım belki cuma giderim ay çok heyecanlı valla

sor canım bizede yaz ne dedıgını. benım de yarın randevum var nemde sorarım tekrar. ama hamılelıkte olabılıyor dıye bılıyorum cok takma kafana

magnezyum içtim bende günde bir tane bitti benim ki çok iyi geliyor şimdi sadece adet dönemlerimde ayaklarımın ağrıdığını farkediyorum sonra geçiyor tabi

Günaydınn kızlar bugün canım çok sıkkın yan komşum dün rahatsızlandı bugün aniden ameliyata alacaklar beyinle ilgiili. Nolur dua edin çok iyi biri daha 15 aylk dünya tatlısı oğlu var bide 13 yaşında bir oğlu. Hayat ne kadar tuhaf aslında bi sabah uyanıyorsunuz herşey farklı....

ayy allahım şifa versin inşş çok iyi geçer ameliyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…