2015 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar.. Çarşamba günkü doktor kontrolünde doktorum,kızımın barsaklarında parlaklık gördüğünü söyledi,detaylıda netleşir dedi.. Dünde detaylı ultrasonu yaptırdım radyolojide,çok şükür bi sıkıntı çıkmadı..25 cm,354 gr olmuş minik kızım..1 haftadır dışardan izliyorum tekmelerini,çok mutlu oluyorum :)

Canım olursan iyi olur dedi. Doğumda şartlar olumsuz olursa aşı koruyormuş bebişleri. Öyle dedi.

canım gözün aydın sağlıklı olsun maşallah benim bebeğimin de kalbinde var o parlaklık inşallah bende de yoktur bir problem p.tesi gircem detaylıya allah yardımcımız olsun korkuyorum bende

vala bende normale ooturamıyom hemen karnım acıyo o yüzden bence yaptır hemen
aaa sendede var yani demek ki normal kuzum biz kiracıyız burda ev aldık canım mutfak dolaplarım takılmadı daha sonra temizlik vs taşıncam anlayacağın çok işim var çoookkk

hazır mı kafa mı kessen yemem eminim çok temizdir lezizdir ama gel içime anlat heeee başkasıda pişirse asla yemem sadece annecim yapsa yerim çok pis pimpirikliyim yemek konusunda ne yalan söyliyim yinede çok sağol kuzum kan can olsun kuzuna

canım gözün aydın sağlıklı olsun maşallah benim bebeğimin de kalbinde var o parlaklık inşallah bende de yoktur bir problem p.tesi gircem detaylıya allah yardımcımız olsun korkuyorum bende
İnşallah canım yoktur bir şeyi.. Barsaklar diğer organlara göre biraz daha parlak görünürmüş,önemli olan kemiklerden daha parlak olmamasıymış,ben bi sıkıntı görmüyorum dedi radyoloji doktoru..güzel haberler alman dileğiyle :)

küçük bi noktaydı beyaz parlaklık dedi önemli bişey yok dedi ama ben ısrarla merak ediyorum haliyle detaylıda bakcaz bidaha ne çıkar bakalım

oyy maşallah bebişine ne güzel hareketler dimi bi yukarı bi aşağı yirimmm inşş bizde güzel haberler alırız

kilo 73.200 bu 200 bebiş mi acaba bugün ilk defa 200 gördüm nasıl mutlu oldum yaaaa

merhaba ben de şubat annesiyim aranıza yeni katıldım :)

hosgeldın arkadaşım bende dun geldım :)

bugun detaylıya gırdık oglusla kızlar.. plesenta prevıa durumu vardı bende..ılk doğumum normal dı sımdı sezeryan olmak dusuncesı benı ınanılmaz korkutuyordu(cok korkuyorum cunku )

netıce ıtıbarıyle bu durumun ortadan kalktığını ve plesantanın normal yerıne gectıgını ogrendık bugun.. ınanamadım defalarca kez sordum dr a emınmısınız dıye.. cok mutlu olduk esımle..hamdolsun hep hayırlısını ıstemıstım ..sukurler olsun bınlerce kez.. oglus 21+4 günlük 434 gr olmuş..
Allahım kımseyı ne karnındakiyle ne kucagındakıyle sınamasın.. amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…