Gözün aydın :) seninle aynı gidiyoruz. benim dr doppler için 1 ay sonrasına gün verdi acaba geç mi oluyor? anlamadımhosgeldın arkadaşım bende dun geldım :)
bugun detaylıya gırdık oglusla kızlar.. plesenta prevıa durumu vardı bende..ılk doğumum normal dı sımdı sezeryan olmak dusuncesı benı ınanılmaz korkutuyordu(cok korkuyorum cunku)
netıce ıtıbarıyle bu durumun ortadan kalktığını ve plesantanın normal yerıne gectıgını ogrendık bugun.. ınanamadım defalarca kez sordum dr a emınmısınız dıye..cok mutlu olduk esımle..hamdolsun hep hayırlısını ıstemıstım ..sukurler olsun bınlerce kez.. oglus 21+4 günlük 434 gr olmuş..
Allahım kımseyı ne karnındakiyle ne kucagındakıyle sınamasın.. amın
hazır mı kafa mı kessen yemem eminim çok temizdir lezizdir ama gel içime anlat heeee başkasıda pişirse asla yemem sadece annecim yapsa yerim çok pis pimpirikliyim yemek konusunda ne yalan söyliyim yinede çok sağol kuzum kan can olsun kuzuna
Canım ben sevmem ama yiyene de saygı duyuyorum iğrenç demem...Ama benim doktorum asla yemeyeceksin dedi..Her doktora göre değişiyor bilemiyorum..
Hayır yoktubenzer şikayetleriniz hamilelik öncesine de mi vardı ?
evde yap canım ben pek o tür yemem daha çok iç taraflara yönelirim işkembe kokoreç. tarzı :) geçenlerde annem yaptı işkembe ama tabi 3 4 kere düdüklüde iyice haşladı. yani suyunu sürekli değiştirirerek yaptı. eğer evde kendin yaparsan hiç bir sakıncası olmaz. yada güvendiğin bildiğin bir yerden ye.
karnabahar mı :) bu ay annelerının cogunun canının cektıgı sey sanırsam :)selamlar evi topla banyo yap derken bu saat oldu işte. :) bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.
bende deli gibi karnıbahar haşlıyorum fena halde canım istiyordu eşim aldı getirdi. şimdi pişsin hafif tuzlayıp yicem. aman karnıbaharda istemesin canınız D: söylemeye korkuyorum artık. sabah birşey söyledim çok üzüldüm arkadaşın canı isteyince. neyse karnıbahar heryerde heran bulunabilir.
bu arada bu benim oğluş arada iç tarafada tekme atıyor oda içimi çok tuhaf yapıyor bazen idrar torbama filanda yapıyor zor yetişiyorum tuvalete
benımkı normalden 26 mm assagıdaydı.tamamen kapatmış degıldı ama dr um tamamen kapatmasına gerek yok bu halıyle kalsa bıle sezeryan olursun normal ımkansız demıstı.. ve dıger soyledıgın ıhtımaller vardı tabı.. kızıma nazaran bıraz daha sıkıntılı gecıyor bu hamılelıgım bırde.. hepsı ustuste gelınce bırde sezeryan korkusu tabı baya bır gerılıyordum ..hamdolsun ..şeye bağlı tatlım tam kapatmıyorsa kısmi ise yukarıya çıkma ihtimali çok yüksek ama tam kapatıyosa hem kanaman olma olasılığı hem erken doğum riski olabiliyor benim çok aşağıda değil çok şükür şu an bi problem yok bende haftaya detaylıya gircem inşş bi problem olmaz olsada sezeryan olcam kızımda sezeryanla oldu ne yapalım herşey kısmet ama inşş normal doğum yaparım
daha gecen hafta 5 6 gun boyunda kıpırdadığını dahı hıssetmedıgım ıcın bebek öldü heralde dıye dr a gıttım.. dr defalarca kez bebegının kalbı atıyor yasıyor bak dıye gosterdı monıtorden.. tabı ben günlerce koltuk yıka halı sıl kışlık yiyecek hazırla derken oglusta yorulmuş ve dınlenıyormus gobıste :) sımdı aynısı banada oluyor dısardan attığı tekmeler cok barız bellı oluyor.. güzel sey ya su hamılelık hamdolsun.Kizlar bebeğim içerde ne hareketler yapiyor günlerdir soktayim. Artik disaridanda belli oluyor. Konuşunca tepkimi veriyor yoksa benim abartiyorum :) müzik Dinleniyorum kizima ona yine tepki. Tepki dediğim tepetaklak oluyor içeride bi garip
nıye o kadar uzağa verdıkı bende anlamadım.. bır sonrakı konr-trolde bır sor ıstersen genelde hemen herkese bu aylarda bakıyorlar cunku..Gözün aydın :) seninle aynı gidiyoruz. benim dr doppler için 1 ay sonrasına gün verdi acaba geç mi oluyor? anlamadım
haftaya cuma tatil edilmiş tam gün : )))
sadece kamu çalışanlarınabiz özel sektor kolelerıne yarım gun
sektördaşım
Kizlar bebeğim içerde ne hareketler yapiyor günlerdir soktayim. Artik disaridanda belli oluyor. Konuşunca tepkimi veriyor yoksa benim abartiyorum :) müzik Dinleniyorum kizima ona yine tepki. Tepki dediğim tepetaklak oluyor içeride bi garip
kaçıncı haftada konuşmalarınıza tepki verdi bebiş?:)cnm bence duyuyorlar artık. benımkıde eşimin sesine tepkı verıyor resmen. o karnıma yaklasıp konusunca baslıyo tepıklemeye :)
soyle canım :) ağlıycam valla bi memur olamadık ya
BENDE SİZDENİM KIZLAR YAPACAK BİŞİ YOKsoyle canım :) ağlıycam valla bi memur olamadık ya
Maşallah Allah esirgesin.hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah...Kızanım kocaman oldu teyzeleri
sen de hoşgeldin o zaman cnm..hosgeldın arkadaşım bende dun geldım :)
bugun detaylıya gırdık oglusla kızlar.. plesenta prevıa durumu vardı bende..ılk doğumum normal dı sımdı sezeryan olmak dusuncesı benı ınanılmaz korkutuyordu(cok korkuyorum cunku)
netıce ıtıbarıyle bu durumun ortadan kalktığını ve plesantanın normal yerıne gectıgını ogrendık bugun.. ınanamadım defalarca kez sordum dr a emınmısınız dıye..cok mutlu olduk esımle..hamdolsun hep hayırlısını ıstemıstım ..sukurler olsun bınlerce kez.. oglus 21+4 günlük 434 gr olmuş..
Allahım kımseyı ne karnındakiyle ne kucagındakıyle sınamasın.. amın
Kız maşalah ya varyaKızanım kocaman oldu teyzeleri
benimki de çok hareketli ama dışardan belli olmuyor daha azıcık daha güçlenmesi gerek kaslarının sanırımKizlar bebeğim içerde ne hareketler yapiyor günlerdir soktayim. Artik disaridanda belli oluyor. Konuşunca tepkimi veriyor yoksa benim abartiyorum :) müzik Dinleniyorum kizima ona yine tepki. Tepki dediğim tepetaklak oluyor içeride bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?