2015 Şubat Anneleri

Gözün aydın :) seninle aynı gidiyoruz. benim dr doppler için 1 ay sonrasına gün verdi acaba geç mi oluyor? anlamadım

valla ben hiç oyle degılım. her turlu yerım. tabıkı hıc bırsey annemın yemekelrını tutmaz ama okul iş derken alıştık ordan burdan yemeye

ben hiç beyın yapmadım ve çiğ olarak nerde satılıyor hiç bilmiyorum. işkembe sevmem ama 5 aydır hasretım kokarece. hayatımın vazgecılmezlerındendır. bakalım bulmaya calısıcam bu aksma

karnabahar mı :) bu ay annelerının cogunun canının cektıgı sey sanırsam :)
benımkı normalden 26 mm assagıdaydı.tamamen kapatmış degıldı ama dr um tamamen kapatmasına gerek yok bu halıyle kalsa bıle sezeryan olursun normal ımkansız demıstı.. ve dıger soyledıgın ıhtımaller vardı tabı.. kızıma nazaran bıraz daha sıkıntılı gecıyor bu hamılelıgım bırde.. hepsı ustuste gelınce bırde sezeryan korkusu tabı baya bır gerılıyordum ..hamdolsun ..
daha gecen hafta 5 6 gun boyunda kıpırdadığını dahı hıssetmedıgım ıcın bebek öldü heralde dıye dr a gıttım.. dr defalarca kez bebegının kalbı atıyor yasıyor bak dıye gosterdı monıtorden.. tabı ben günlerce koltuk yıka halı sıl kışlık yiyecek hazırla derken oglusta yorulmuş ve dınlenıyormus gobıste :) sımdı aynısı banada oluyor dısardan attığı tekmeler cok barız bellı oluyor.. güzel sey ya su hamılelık hamdolsun.
Gözün aydın :) seninle aynı gidiyoruz. benim dr doppler için 1 ay sonrasına gün verdi acaba geç mi oluyor? anlamadım
nıye o kadar uzağa verdıkı bende anlamadım.. bır sonrakı konr-trolde bır sor ıstersen genelde hemen herkese bu aylarda bakıyorlar cunku..

cnm bence duyuyorlar artık. benımkıde eşimin sesine tepkı verıyor resmen. o karnıma yaklasıp konusunca baslıyo tepıklemeye :)

Kızlar arada kasıkta batma hissi sizi de yokluyor mu?özellikle sol tarafta .

sen de hoşgeldin o zaman cnm..
çok geçmiş olsun biz daha girmedik detaylı ultrasona bayramdan sonra gircez inş
benim de oğluşum olcak 21+6 günlüğüz biz de

benimki de çok hareketli ama dışardan belli olmuyor daha azıcık daha güçlenmesi gerek kaslarının sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…