2015 Şubat Anneleri

auy Sizinkiler tombalak masallah benim oğlan a 265 gr ddi iki gun önce dr. neyse saglikli olsunlarda... bugun öğlen sonu eve geldim kizda bende gribiz sonumuz Hayrola. ..

Merhaba arkadasim benim bebegim de kafasi sagda ayaklari solda emekler gibi duruyor yani namaz kilar gibi duruyor 15 haftalik ve 20 haftalikken %99 kiz dedi doktor ama onden gormeyince ben emin olamiyorum yurt disinda yasiyorum bir daki ultrasonum sanirim 2 ay sonra acaba kesin midir merak ediyorum

merhaba arkadaslar icinizde hic mitral kapak problemi ve trombosit dusuklugu yasayan varmi?

kızlar bebişler için ne hazırlıklar yaptınız ben henüz hiç bişi yapamadım bi kaç giysi dışında..
alışveriş için erken mi yoksa artık başlamak mı gerekir? ilk gebeliğim ve çok tecrübesizim.. yardımm :))

Ben de bişi yapmadım daha çok da tembelim :)

Güzel anneler İstanbul Anadolu yakasında normal doğumu destekleyen doktor ve hastane tavsiyesi verebilir misiniz? Kısmetse ekim ayında İstanbul'a taşınmış olacağız, doktor arıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

Oyyy oyy masallah tosuncuga herseyun iyi olmasina sevindim cnm insallah annenin ameliyatida cok iyi gecerde hic sikunti kalmaz

Hangi semte geliceksin cnm

Evet cnm ben gecen ay gittigimde bana aybasinda 2.duzey usg icin randevu alicaksin demisti

bunun bir değişini instagramda gördüm. onun tacı da vardı hatta bakayım bende almayı düşünüyorum.
Cnm tacida var bunun aynisi yapan kisinin hikayrsi biraz kotu o yuzden bende ona yaptircm para kazansin diye ve uyguna yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…