Şimdi mevsimi mi acaba?selamlar evi topla banyo yap derken bu saat oldu işte. :) bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.
bende deli gibi karnıbahar haşlıyorum fena halde canım istiyordu eşim aldı getirdi. şimdi pişsin hafif tuzlayıp yicem. aman karnıbaharda istemesin canınız D: söylemeye korkuyorum artık. sabah birşey söyledim çok üzüldüm arkadaşın canı isteyince. neyse karnıbahar heryerde heran bulunabilir.
bu arada bu benim oğluş arada iç tarafada tekme atıyor oda içimi çok tuhaf yapıyor bazen idrar torbama filanda yapıyor zor yetişiyorum tuvalete
oyyy maşallah yaa benimki de bu kadar olmuştur görüş gününü iple çekiyorum :)Kızanım kocaman oldu teyzeleri
Şimdi mevsimi mi acaba?
he öle öle sen söle burda canının çektiğini sonra biz pişircek insan arayalımbide diyo ki canınız çekmesin eslaa hanım
ben hiç beyın yapmadım ve çiğ olarak nerde satılıyor hiç bilmiyorum. işkembe sevmem ama 5 aydır hasretım kokarece. hayatımın vazgecılmezlerındendır. bakalım bulmaya calısıcam bu aksma
Kızanım kocaman oldu teyzeleri
Evet aynıyız hemen hemen. Benimde haftaya salı idi bugün gittimoyyy maşallah yaa benimki de bu kadar olmuştur görüş gününü iple çekiyorum :)
Bir kere pazarda istemiştim makara yapmıştı pazarcılar zamanı değilmiş ondan sordum. Sebze ile aram yok ondan zamanlarını da bilmiyorum. Karnıbahar yemeye de geçen yıl başladım ama.sevdim yoğurtlusunu,evvet canım çıkmışki eşim almış bende bilmiyordum canım isteyince farkettim
benim pipilininde canı karanabahar çekti valla.yarın pazar var bende alayım da yapayım.ben değil pipili istiyor benim ne işim olur öyle şeylerle
yav varya normalde kimsenin canı istemez ortam arasında söylesem herkes bööö yapar burun kıvırır ben ne bileyim bizim bu topiğin kızlarının deli gibi sakatat sevdiğini biri beyin ister biri işkembebütün normalin üstündeki hatunlar buraya toplanmış ne güzel ya seviyorum sizleri canlarım benim. gelin kucaklaşalım
yok cnm o sorun bnde de var daha göbeğim yeni görününor bnmde ama kuyruk sojkumum felaket kötü oturamıorumKuyruk kemigi agrisi yasayan var mi. Cok fena agriyor oturmak da iyi gelmiyor ayakta kalmak da. Surekli nasil yatayim.
Ilk hamilelikte 8 aydan sonra olurdu cok yorulduysam. Kilom fazla diye mi. Kilosu olanlar sizde var mi
Bi arkadas dogumda kuyruk kemigi egrildi demisti. Oyle bisey olsa belirti verirdi di mi kimdi o arkadas
kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor özellikle çok oturunca kalkarken acıyor.kilodan değildir sanırsam çok kilo yok bende.Kuyruk kemigi agrisi yasayan var mi. Cok fena agriyor oturmak da iyi gelmiyor ayakta kalmak da. Surekli nasil yatayim.
Ilk hamilelikte 8 aydan sonra olurdu cok yorulduysam. Kilom fazla diye mi. Kilosu olanlar sizde var mi
Bi arkadas dogumda kuyruk kemigi egrildi demisti. Oyle bisey olsa belirti verirdi di mi kimdi o arkadas
maşallah canım valla kocaman olmuş hakikatenKızanım kocaman oldu teyzeleri
O zaman iyiymiş :) pişince içindeki yüksek a vitamini ölüyor demek ki :)iyi pişmiş olursa sorun yok dedi banada
Oyyy maşallah :)Kızanım kocaman oldu teyzeleri
selamlar evi topla banyo yap derken bu saat oldu işte. :) bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza.
bende deli gibi karnıbahar haşlıyorum fena halde canım istiyordu eşim aldı getirdi. şimdi pişsin hafif tuzlayıp yicem. aman karnıbaharda istemesin canınız D: söylemeye korkuyorum artık. sabah birşey söyledim çok üzüldüm arkadaşın canı isteyince. neyse karnıbahar heryerde heran bulunabilir.
bu arada bu benim oğluş arada iç tarafada tekme atıyor oda içimi çok tuhaf yapıyor bazen idrar torbama filanda yapıyor zor yetişiyorum tuvalete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?