2015 Şubat Anneleri

canım stres yapma ileriki zamanlarda kaybolan bişidir belki.. çok ciddi bişi olsa doktor uyarırdı zaten..belli ki cok üstünde durmamıs sen de bos yere kendini üzme..dua et Allahın izniyle saglıkla doğar bebişin

Kızlar bu arada bebişler kova burcu olacak? Nasıl olur acaba kova bebeği?
Ben hiç kova olsun istemiyordum aslında.kovalar için atasözü mü bilmiyorum ama " dünya yansa bir tutam otu yanmaz" sözü çok uygun geliyor bana. Biraz rahat oluyorlar sanki. Tamamen deneyimlerden gelme, özelliklerini bilmiyorum pek.
Gerçi rahat olması benim gibi takık olmasından iyidir.eşim balık ben Koç. Bakalım..nasıl olacak

Kovayım ben :) cok istedim kova olsun inş sarkmaz balığa :)

Tatlım ben de tecrübesizim lakin son aylar ağırlaşacağımızdan şimdiden bi kaç sey almaya başlasak iyi olur sanki

Kizanlar nasilsiniz ne gelen gidenim biter ne temizligim yemegim biter oyy anam oyy iyi okuyo bazen evde sikilnaktansa arkadaslarim falan geliyo ama hrm grip hem hamile kalkip biseyler yapmak sonrasinda evi toplamak zor oluyo ee bide kizan var koca var yemek bekler oturup uzanip bi djnlenemedim

Grip olan arkadaslar bende bol bol limonlu corbalar ve nane limon iciyorum daha bibetki goremedik ama gorucem insallah:)

Kızzz deme koca kafalı kızanıma ben biraz koca kafalıyım, eşimde kuş kafalı ortasını bulucaz bakalım bana çekecek heralde.
Biraz bebek sevme seklim farkli canim esek derim sipa derim :) ama cok guzel bibkiz olcak emek vallahi masallah

Bende de aynı sey var canm , üzülme takip edilecek dedi bana da doktor. Erkek benim bebişim de.

Ya ben gidip gidip çok pahalı kıyafetler beğeniyorum. Sanırım bebek doğunca bütün kazandığımı kıyafete harcarım. İyi olur işte aç kalır da zayıflarım belki

Ya ben gidip gidip çok pahalı kıyafetler beğeniyorum. Sanırım bebek doğunca bütün kazandığımı kıyafete harcarım. İyi olur işte aç kalır da zayıflarım belki
Cnm alma bak bizi dinle yazik olur kis bebrkleri zaten ilk aylar rahat olmasi icin hep altli ustlu pijema yada tulum giycekler yaza da ele avuca gelicekleri icin cicili bicili elbiseler falan bakarsin bosuna dememisler cocugun yedigi helal giydigi haram diye

Kızlar bu arada bebişler kova burcu olacak? Nasıl olur acaba kova bebeği?
1 2 hafta erken doğmazlarzsa bebişler kova olucaklar kova burçlarının en önemli özelliklerinden biri dahi olur derler , biraz başına buyruk olurlar yani bildiklerini okuma huyları var ama sonuç güzel sanat ve sisaset ve bilim konusunda öncü isimlerden çoğu kova burcu :) bilmiş olucak bizimkiler kendimizi hazırlayalım buna :)

canım acayip şekilde limonlu şeyler istiyor..

uff bende lımon hastasıyım adeta sureklı lımonlu maden suyu ıcıyorum yada bol lımonlu salata hıc bılemedım lımonu dılımleyıp yıyorum meyve nıyetıne ımmmm bak gene ıstedı canım

zaten ne geliyorsa başıma deneyimli insanları dinlemedğimden geliyor.
Yeni evlenen insanlara beyaz hali alma derler ama dinlemez kimse.sonra her gün yıkamada, ya da koltuk temiz olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…