- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
canım stres yapma ileriki zamanlarda kaybolan bişidir belki.. çok ciddi bişi olsa doktor uyarırdı zaten..belli ki cok üstünde durmamıs sen de bos yere kendini üzme..dua et Allahın izniyle saglıkla doğar bebişinherkese iyi akşamlar.
bugün kontrole gittim.bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış.dr takip edicez dedi.olabiliyormus .erkek bebeklerde oluyormus genelde.moralimi bozmamaya calışıyorum ama üzülüyorum işte :'( siz duydunuzmu
Ben hiç kova olsun istemiyordum aslında.kovalar için atasözü mü bilmiyorum ama " dünya yansa bir tutam otu yanmaz" sözü çok uygun geliyor bana. Biraz rahat oluyorlar sanki. Tamamen deneyimlerden gelme, özelliklerini bilmiyorum pek.Kızlar bu arada bebişler kova burcu olacak? Nasıl olur acaba kova bebeği?
hem haşladım hem yumurtaladım zaten en çok öyle seviyorum :)
Ben hiç kova olsun istemiyordum aslında.kovalar için atasözü mü bilmiyorum ama " dünya yansa bir tutam otu yanmaz" sözü çok uygun geliyor bana. Biraz rahat oluyorlar sanki. Tamamen deneyimlerden gelme, özelliklerini bilmiyorum pek.
Gerçi rahat olması benim gibi takık olmasından iyidir.eşim balık ben Koç. Bakalım..nasıl olacak
Tatlım ben de tecrübesizim lakin son aylar ağırlaşacağımızdan şimdiden bi kaç sey almaya başlasak iyi olur sankikızlar bebişler için ne hazırlıklar yaptınız ben henüz hiç bişi yapamadım bi kaç giysi dışında..
alışveriş için erken mi yoksa artık başlamak mı gerekir? ilk gebeliğim ve çok tecrübesizim.. yardımm :))
Kızzz deme koca kafalı kızanımaOyy masallahonun koca kafasini yerim ben:)
Biraz bebek sevme seklim farkli canim esek derim sipa derim :) ama cok guzel bibkiz olcak emek vallahi masallahKızzz deme koca kafalı kızanımaben biraz koca kafalıyım, eşimde kuş kafalı ortasını bulucaz bakalım bana çekecek heralde.
Bende de aynı sey var canm , üzülme takip edilecek dedi bana da doktor. Erkek benim bebişim de.herkese iyi akşamlar.
bugün kontrole gittim.bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış.dr takip edicez dedi.olabiliyormus .erkek bebeklerde oluyormus genelde.moralimi bozmamaya calışıyorum ama üzülüyorum işte :'( siz duydunuzmu
Şaka daa. bizde sevdik koca kafalı diye.zaten şimdi kafaları büyük oluyor sanırım.Biraz bebek sevme seklim farkli canim esek derim sipa derim :) ama cok guzel bibkiz olcak emek vallahi masallah
ne guzel basit bişi istemiş :) bnm dun gecenin bi yarısı canım kavurma istedi ben ne yapsaydım :) vurdum kafayı uyudum :)canım acayip şekilde limonlu şeyler istiyor..
Ultrasondanda kaynakli olabilir cnm baya buyuk gorunuyolar sonucta ayina goreŞaka daa. bizde sevdik koca kafalı diye.zaten şimdi kafaları büyük oluyor sanırım.
Cnm alma bak bizi dinle yazik olur kis bebrkleri zaten ilk aylar rahat olmasi icin hep altli ustlu pijema yada tulum giycekler yaza da ele avuca gelicekleri icin cicili bicili elbiseler falan bakarsin bosuna dememisler cocugun yedigi helal giydigi haram diyeYa ben gidip gidip çok pahalı kıyafetler beğeniyorum. Sanırım bebek doğunca bütün kazandığımı kıyafete harcarım. İyi olur işte aç kalır da zayıflarım belki
1 2 hafta erken doğmazlarzsa bebişler kova olucaklar kova burçlarının en önemli özelliklerinden biri dahi olur derler , biraz başına buyruk olurlar yani bildiklerini okuma huyları var ama sonuç güzel sanat ve sisaset ve bilim konusunda öncü isimlerden çoğu kova burcu :) bilmiş olucak bizimkiler kendimizi hazırlayalım buna :)Kızlar bu arada bebişler kova burcu olacak? Nasıl olur acaba kova bebeği?
canım acayip şekilde limonlu şeyler istiyor..
zaten ne geliyorsa başıma deneyimli insanları dinlemedğimden geliyor.Cnm alma bak bizi dinle yazik olur kis bebrkleri zaten ilk aylar rahat olmasi icin hep altli ustlu pijema yada tulum giycekler yaza da ele avuca gelicekleri icin cicili bicili elbiseler falan bakarsin bosuna dememisler cocugun yedigi helal giydigi haram diye
uff bende lımon hastasıyım adeta sureklı lımonlu maden suyu ıcıyorum yada bol lımonlu salata hıc bılemedım lımonu dılımleyıp yıyorum meyve nıyetıne ımmmm bak gene ıstedı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?