Geçmiş olsun. Sen bu gidişle okulu bırakacaksın sanki.Kızlarrrr ya bende soğuk algınlığı oldum sonunda okulda herkes hasta zatennapıcam ya canım çok sıkıldı
internette var mı cnm link atabilir misin bana daBen internetteki listeleri kaydettim onlara gore alisverisini yapacaz kismetse, gecen hafta işten ayrıldım :)
ben bol mandalina tükettim canım çok çabuk ayağa kaldırdı bide bol limonlu çorbalar tükettim çok su içtim. anneannem ıhlamur iç diye ısrar etsede cesaret edemedim. hee bide ballı süt. boğazıma çok çok iyi geldiKızlarrrr ya bende soğuk algınlığı oldum sonunda okulda herkes hasta zatennapıcam ya canım çok sıkıldı
http://www.pudra.com/anne-cocuk/bebege-hazirlik/bebek-icin-alinmasi-gerekenler-1378.htminternette var mı cnm link atabilir misin bana da
çok saol cnm ben bi göz gezdireyim :)
Ama ben bisey yapamaz oldum. Penguen yuruyorum daha en az 18 hafta var. Gecer insyok cnm o sorun bnde de var daha göbeğim yeni görününor bnmde ama kuyruk sojkumum felaket kötü oturamıorum
Cok oturmuyorum ama mat ogretmeniyim ayaktayim tahtada yaz merdiven in cik. Hareketten olur mu ki sevindim ama yalniz degilmisim korkmustim yoksakuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor özellikle çok oturunca kalkarken acıyor.kilodan değildir sanırsam çok kilo yok bende.
senin cok varmis diger kontrole. Yuzde 99 baya yuksek ben olsam inanirdim sanki. Benim de buyuk ihtinal kiz sanirimMerhaba arkadasim benim bebegim de kafasi sagda ayaklari solda emekler gibi duruyor yani namaz kilar gibi duruyor 15 haftalik ve 20 haftalikken %99 kiz dedi doktor ama onden gormeyince ben emin olamiyorum yurt disinda yasiyorum bir daki ultrasonum sanirim 2 ay sonra acaba kesin midir merak ediyorum
bu karnabar muhabbeti midemi bulandirmisti kokusunu hic sevmem. Ama senin msji gorunce agzim sulandi eksili eksili. Hamilelik de ayri bisey herseyi canimiz cekiyorAnnem kızarttıktan sonra maydonoz limon ve taze soganla salata yapar karnabaharı :)
çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin canım.Coooook gecmis olsun insallah dogana kadar normale doner, Bebekde degil ama ben de var canım 15 gunde bir kontroldeyim
kova erkeği en iyi erkek burcudur. kardeşim amcam amcalarımın 2 oğlu kova burcu. evine ailesine çok düşkünler. çok duygusallar en azından kardeşim öyle. bekarken anne baba kardeşlere evlenince eş ve çocuklara çok bağlı olurlarmış. amcam aynen öyle. ben çok iyi anlaşıyorum kova erkekleriyle. kızları hakkında yorum yapamıycam. hee bide kova erkekleri çok eli sıkı olmz çok cömert olur. bildiklerim gözlemlediklerim bunlar.Kızlar bu arada bebişler kova burcu olacak? Nasıl olur acaba kova bebeği?
Oyy masallahKızanım kocaman oldu teyzeleri
zencefılle balı karıştır guzelım macun halıne getır sabah aksam 1 tatlı kasıgı ye hem hastalıktan korur hem kolay atlatırsınkızlar çok kötüyüm bn ya napsam ki nefes alırken bile insan acı çeker mi diş diplerim ağrıyor grip oldum en ağırından
ılk hamılelıgımde bendede hıc olmamıştı ama bunda bende ozellıkle yere oturduğumda ınanılmaz acıyor sankı kalça kemıklerım ayrılıyor ..Kuyruk kemigi agrisi yasayan var mi. Cok fena agriyor oturmak da iyi gelmiyor ayakta kalmak da. Surekli nasil yatayim.
Ilk hamilelikte 8 aydan sonra olurdu cok yorulduysam. Kilom fazla diye mi. Kilosu olanlar sizde var mi
Bi arkadas dogumda kuyruk kemigi egrildi demisti. Oyle bisey olsa belirti verirdi di mi kimdi o arkadas
karnabahar ve brokolı aynı donemın sebzelerı..ben ıkısınede bayılırım :) ıkısıde var suan pazarlardaKizlar herkes karnibahardan bahsetmis ama brokoli ciktimi bnmde cnm brokoli istiyor
ben bugun doktum saçtım ortalığı..hamılelıgım bıraz zor gecıyor nolur nolmaz dıye çıkardım kızımdan kalan bebeklik kıyafetlerını nerdeyse hersey tastamam ama yınede hastane ıcın yenı 2 3 parcabısey alıcam..bırde kendıme pıjama aldım ama 1 tane daha alıcam ıns. o kadar.. kıs ıyıce gelmeden yıkayıp kurutup utulemek lazım. bu hızla ancakkızlar bebişler için ne hazırlıklar yaptınız ben henüz hiç bişi yapamadım bi kaç giysi dışında..
alışveriş için erken mi yoksa artık başlamak mı gerekir? ilk gebeliğim ve çok tecrübesizim.. yardımm :))
sol tarafınıza yatarsanız bebeklerınız normale gore cok daha güzel beslenirler kızlarBende pazartesi gidicem bakalim kac gr olmus sipalar burdan kilolarinida takip ederiz dusuk kilolu falan cikarsa ona gore biseyler yer iceriz:)
her hamılenın basına gelır mutlaka bu grıp.. zencefılle balı yazmıştım yukarda bır arkadaşa sanada tavsıye ederım... bırde elma lımon ıhlamur ve ayva cayıKızlarrrr ya bende soğuk algınlığı oldum sonunda okulda herkes hasta zatennapıcam ya canım çok sıkıldı
Kızımız olacakkova erkeği en iyi erkek burcudur. kardeşim amcam amcalarımın 2 oğlu kova burcu. evine ailesine çok düşkünler. çok duygusallar en azından kardeşim öyle. bekarken anne baba kardeşlere evlenince eş ve çocuklara çok bağlı olurlarmış. amcam aynen öyle. ben çok iyi anlaşıyorum kova erkekleriyle. kızları hakkında yorum yapamıycam. hee bide kova erkekleri çok eli sıkı olmz çok cömert olur. bildiklerim gözlemlediklerim bunlar.
Yaa orasi hakkinda bi bilgim yok malesef gebzede benim doktorum tabsiye edicektim ama cok cok ters sanaEv çekmeköy hamidiye mah.de tutuldu ama her yere giderim
Bebekten önce iştahlıydım, yemek için gözüm dönüyordu. şimdi de öyleyimya kızlar bu arada ben hamılelıgımın ılk 4 ayı resmen yasamak ıcın yedım.. kılo almadımhalıyle.. ama son 1 buçuk aydır hıc elım ağzım bos durmuyor.. 3 kılo aldım 1.5 aydabu hızla gıdersem sızdede oylemı.. hıc olmadık seylerı canım cekıyor.. karnım tok tıka basa ama ben hala yıyorum ..
bnm 5 yasındaki yigenim 28 ocak doğumlu kova yani :) bıcır bıcır hareketli konuskan girişken :) kızım da oyle olur insallah :) hatta ben de 28 ocakta doğursam keske diyorum :) nişan tarihimiz çünkü :)Kızlar bu arada bebişler kova burcu olacak? Nasıl olur acaba kova bebeği?
ben bugun doktum saçtım ortalığı..hamılelıgım bıraz zor gecıyor nolur nolmaz dıye çıkardım kızımdan kalan bebeklik kıyafetlerını nerdeyse hersey tastamam ama yınede hastane ıcın yenı 2 3 parcabısey alıcam..bırde kendıme pıjama aldım ama 1 tane daha alıcam ıns. o kadar.. kıs ıyıce gelmeden yıkayıp kurutup utulemek lazım. bu hızla ancak
ne güzel senin pek hazırlık yapmana da gerek yok o zaman birkaç ufak tefek eksik o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?