2015 Şubat Anneleri

kız maşallah allah nazardan saklasın iyi beslemişsin bebeğini gördün mü bak senle aramızda 3 gün var belki benim kızçede o kadar olmuştur pazartesi detaylıya gircem söyler orda heralde
Bende pazartesi gidicem bakalim kac gr olmus sipalar burdan kilolarinida takip ederiz dusuk kilolu falan cikarsa ona gore biseyler yer iceriz:)

Cnm benm hastanem ve doktorum normal dogumda israrci

canım karnabahar tsh yükseltir çok aşırı tüketmemeni öneririm

Anneme güveniyorum allahim başımdan eksik etmesin :) çok sıkışırsak teyzoşuma da sararim
malesef benimkiler uzaktalar
bir de herşeyi kendim seçmek istiyorum aslında.. doğum iznine ayrılsam vakit bulurum belki ama şimdi işten çok yorgun geliyorum zaten hiç enerjim kalmıyor ..
ayrıca neler gerekli tam bilemiyorum...acil ihtiyaç listesi gibi bişi olsa süper olcak :)

Ben internetteki listeleri kaydettim onlara gore alisverisini yapacaz kismetse, gecen hafta işten ayrıldım :)

Kızlarrrr ya bende soğuk algınlığı oldum sonunda okulda herkes hasta zaten napıcam ya canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…