2015 Şubat Anneleri

Boyu uzadı kolu bacağı bir yerde olabilir.ben daha yeni hissediyorum ama benim de bazen kasığımda bazen de taa göbeğimin orda bir şeyler yapıyor. Bebek normal yerinde benim.
Hissediyor musun artık ? Sevindim bende geçen hafta doktora gittiğimde doktor tarif edince anladım hissediyormuşum ama o olduğuna ihtimal vermiyordum bebişimin yerleşimine göre daha aşağılardaydı hissettiğim ben snlamamışım ama yazmadım sen de hisset diye bekledim çünkü insan okudukça endişe kaplıyor sen hissettikten sonra paylaşayım dedim cnm :)

Günaydın hanımlarrrrrr... Bugün benim doğum günümmmm:) dün annemler bize gelicek demiştim. Geldiler, evlenen kız kardeşimde geldi. Yemek yedik çay içtik falan. Saat 00.10 gibi bi anda ışık kapandı. Arkama bi baktım elinde pastayla alt komşum( çok severim kendisini) ve eşi. Herkes iyiki doğdun yaptı:) çok mutlu oldum. Eşim ırganize etmiş. Gitmiş oasta almış onların dolabına koymuş falan. Hepsi hediye almışlar sağolsunlar. Moral oldu güzel oldu:) şimdi de evde kombi temizliğine ustalar geldi. Biz elifimle yataktayız daha kahvaltı yapamadık ama olsun iyiyiz ki:) herkes için mutlu birgün olur inşaAllah:)

ananası eskılerın boğaz ağrısı tedavısınde kullandıklarını okudum dun.. ıstersen ye hem acayıp vıtamın var ıcınde ..

Evet iltihap sokucu ozelligi var yiyorum arada ama gebelikte cok yememek gerekiyordu onu da niyeydi unuttum smdi

bilirim cnm çok iyi bilirim şu an bnde öyleyim

Rabbim cunlemizin yardimcisi olsun canim

masallah kofte dudakli kizina

Darısı başına. Bir iyileşemediniz kış gelmeden hastalık başladığı. İlk ve son olur inşallah.

Amin amin. Kisin genelde hastalikla geciyoruz da bu sene cok erken ve sık oldu cidden

kızlar... sonunda 20.haftamada cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacakmış:)

gozun aydin canim masallah kizina

mutlu yillar canim cok guzel bi supriz olmus nice guzel yaslara

Ya kizlar göğüslerim cok sisti aciyor.ic camasiri bedenimi büyüttüm ama rahatlamadılar.

Sağol gerçekten çok düşüncelerin. Ben de dün hissettim sana da soracaktım ama kramp sorunun vardı ondan sormadım. Dedim şimdi ağrı sızı hareket düşünecek halin yoktur.
Doktor demişti.zaten bugün yarın hissedersin diye. Birde bana senden çok net görüntü alınıyor dedi. Ben cihaz iyi diye net sanıyordum.anlayamadım ne demek.bebek belki yüzeye yakındır diye yorumladım.

Nice senelere. Anlaşılmayan sürprizler güzel oluyor gerçekten. Bana da bir kez yapmışlardı eve hırsız girdi sandım.
Yavrularınla Nice güzel yıllara..

Çok büyük geçmiş olsun. Allahim en kısa zamanda şifası versin ve bebişinizi size bagislasin.

Ya kizlar göğüslerim cok sisti aciyor.ic camasiri bedenimi büyüttüm ama rahatlamadılar.
Benim de göğüs uçlarım çok acıyo sızlıyo resmen. Şişmek değilde büyüdü diyebilirim 1 beden büyük sütyene geçtim ondan da taşıyo. Bayramdan sonra 2-3 tane daha önden açılan hamile sütyeni almam lazım

Sağol cnm ya bugün ilkini içicem inşAllah ilkinde etkisini gösterir inan sıfır uykuyla duruyorum ayakta artık
2-3 gun düzenli ic agrilarina cok ii gelecektir cnm.. ben kitlenip kaliodum bacagimi atamiodum bile yurumek ne kelime ama cok sukur kurtuldum :) darisi basina insallah cnm en kisa zamanda hemde :)

Kızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.

Kızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.
Ben bepantolun catlak kremini kullaniorm bude kakao yagi suruorm karnima ve gobusume şimdilik hicbir catlagim yok annemde de olmamis gerci 4 cocuk dogurmus irsi diyorlar ama ablamda da cok olmustu ondan korkuyorum

Allam evim sonunda giyilmeyen yazlık Kıyafet istifinden kurtulup tam anlamıyla kullanıma açıldı !!! Depoları obur zıvırları da düzenledim, kim korkar hain kıştan bundan sonra :)

Ya sorma kramplar felaket kalçama ve belime kadar vuruyor herkeste şimdiden olmaz diyorlar biraz erken başlsmış bende güya. Valla az önce ytanmadan ağladım benim plesenta öndeymiş demişti ya doktor bana sen kasıklarında hissedersin dedi tarif etti bide geç hissetmen normal dedi ben hiç ona şiphe duymamıştım çünkğ kasıkta hissetmeyi bekkemiyordum :) içimrahatladı . Seninde bence kilodan cnm kilo senin geç hissetmeni sağladı neyse ne boşver tepiklerimiz hiç bitmesin :) geç oldu ama çok olssun

Ben bella b tummy honey butter kullanıyorum cnm tamamen organik vede çok hoş kokuyor :)

Bu havada bir şey yapası gelmiyor insanın,yatıyorum tv karşısında..yapmam gereken işlerim var ama içimden gelmiyor..dün koltuklarımı sildim,hala belim kötü,bu durumda kendimi zorlamayayım diyorum..yarında okul var,çok yorucu oluyor,peefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…