Hissediyor musun artık ? Sevindim bende geçen hafta doktora gittiğimde doktor tarif edince anladım hissediyormuşum ama o olduğuna ihtimal vermiyordum bebişimin yerleşimine göre daha aşağılardaydı hissettiğim ben snlamamışım ama yazmadım sen de hisset diye bekledim çünkü insan okudukça endişe kaplıyor sen hissettikten sonra paylaşayım dedim cnm :)Boyu uzadı kolu bacağı bir yerde olabilir.ben daha yeni hissediyorum ama benim de bazen kasığımda bazen de taa göbeğimin orda bir şeyler yapıyor. Bebek normal yerinde benim.
gözün aydın canım :) saglıkla kucağına da alırsın insallah :)kızlar... sonunda 20.haftamada cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacakmış:)
ananası eskılerın boğaz ağrısı tedavısınde kullandıklarını okudum dun.. ıstersen ye hem acayıp vıtamın var ıcınde ..
bilirim cnm çok iyi bilirim şu an bnde öyleyim
Kızlar sonunda bebegimin cinsiyetini öğrenebildim...dünyalar güzeli bir kızım oluyor :)
babası gibi köfte dudaklim geliyor :) kilosu 430 gr boyu 26 cm bebegimin ..ve parmağını emiyodu bize gülümsedi kizcem:) birdaha ay şeker yüklemesi yapilcakmis şimdilik böyle buarada 3 kilo almışım
Darısı başına. Bir iyileşemediniz kış gelmeden hastalık başladığı. İlk ve son olur inşallah.
kızlar... sonunda 20.haftamada cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacakmış:)
Günaydın hanımlarrrrrr... Bugün benim doğum günümmmm:) dün annemler bize gelicek demiştim. Geldiler, evlenen kız kardeşimde geldi. Yemek yedik çay içtik falan. Saat 00.10 gibi bi anda ışık kapandı. Arkama bi baktım elinde pastayla alt komşum( çok severim kendisini) ve eşi. Herkes iyiki doğdun yaptı:) çok mutlu oldum. Eşim ırganize etmiş. Gitmiş oasta almış onların dolabına koymuş falan. Hepsi hediye almışlar sağolsunlar. Moral oldu güzel oldu:) şimdi de evde kombi temizliğine ustalar geldi. Biz elifimle yataktayız daha kahvaltı yapamadıkama olsun iyiyiz ki:) herkes için mutlu birgün olur inşaAllah:)
Sağol gerçekten çok düşüncelerin. Ben de dün hissettim sana da soracaktım ama kramp sorunun vardı ondan sormadım. Dedim şimdi ağrı sızı hareket düşünecek halin yoktur.Hissediyor musun artık ? Sevindim bende geçen hafta doktora gittiğimde doktor tarif edince anladım hissediyormuşum ama o olduğuna ihtimal vermiyordum bebişimin yerleşimine göre daha aşağılardaydı hissettiğim ben snlamamışım ama yazmadım sen de hisset diye bekledim çünkü insan okudukça endişe kaplıyor sen hissettikten sonra paylaşayım dedim cnm :)
Günaydın hanımlarrrrrr... Bugün benim doğum günümmmm:) dün annemler bize gelicek demiştim. Geldiler, evlenen kız kardeşimde geldi. Yemek yedik çay içtik falan. Saat 00.10 gibi bi anda ışık kapandı. Arkama bi baktım elinde pastayla alt komşum( çok severim kendisini) ve eşi. Herkes iyiki doğdun yaptı:) çok mutlu oldum. Eşim ırganize etmiş. Gitmiş oasta almış onların dolabına koymuş falan. Hepsi hediye almışlar sağolsunlar. Moral oldu güzel oldu:) şimdi de evde kombi temizliğine ustalar geldi. Biz elifimle yataktayız daha kahvaltı yapamadıkama olsun iyiyiz ki:) herkes için mutlu birgün olur inşaAllah:)
Nice senelere. Anlaşılmayan sürprizler güzel oluyor gerçekten. Bana da bir kez yapmışlardı eve hırsız girdi sandım.Günaydın hanımlarrrrrr... Bugün benim doğum günümmmm:) dün annemler bize gelicek demiştim. Geldiler, evlenen kız kardeşimde geldi. Yemek yedik çay içtik falan. Saat 00.10 gibi bi anda ışık kapandı. Arkama bi baktım elinde pastayla alt komşum( çok severim kendisini) ve eşi. Herkes iyiki doğdun yaptı:) çok mutlu oldum. Eşim ırganize etmiş. Gitmiş oasta almış onların dolabına koymuş falan. Hepsi hediye almışlar sağolsunlar. Moral oldu güzel oldu:) şimdi de evde kombi temizliğine ustalar geldi. Biz elifimle yataktayız daha kahvaltı yapamadıkama olsun iyiyiz ki:) herkes için mutlu birgün olur inşaAllah:)
Çok büyük geçmiş olsun. Allahim en kısa zamanda şifası versin ve bebişinizi size bagislasin.selam kızlar ben geldim
çok moralim bozuk
öncelikle bebeğim çok şükür iyi şimdilik
cinsiyeti yine göremedik kapattı bacakları göstermedi
276 gram olmuşuz ama gelişimi gerilemiş 1 gün
biliyorsunuz geçmeyen ishal ve ağız yaralarım vardı
doktorum dahileyeye gönderdi
zaten bende randevu almıştım
gittim anlattım durumu
kendi doktorumda geldi benimle oda ilgilendi dahileciyle birlikte muayene ettiler
kan tahlillerim yapıldı
ve kanımda bakteri bulundu.
zararlı bakterymiş
şuan kadın doğumun verdiği tüm ilaçları kestik sadece decavite devam edeceğim
dahiliye antibiyotik verdi
27. haftaya kadar onları kullanacağım 27. haftada kan takviyesi verecekler
geçmezse kan değişimi gerekebilir dediler
diyet listesi verdiler işyerinde yemek yasak evdeki yemekler çok iyi pişecek
çok moralim bozuldu
Benim de göğüs uçlarım çok acıyo sızlıyo resmen. Şişmek değilde büyüdü diyebilirim 1 beden büyük sütyene geçtim ondan da taşıyo. Bayramdan sonra 2-3 tane daha önden açılan hamile sütyeni almam lazımYa kizlar göğüslerim cok sisti aciyor.ic camasiri bedenimi büyüttüm ama rahatlamadılar.
2-3 gun düzenli ic agrilarina cok ii gelecektir cnm.. ben kitlenip kaliodum bacagimi atamiodum bile yurumek ne kelimeSağol cnm ya bugün ilkini içicem inşAllah ilkinde etkisini gösterir inan sıfır uykuyla duruyorum ayakta artık
Ben bepantolun catlak kremini kullaniorm bude kakao yagi suruorm karnima ve gobusume şimdilik hicbir catlagim yok annemde de olmamis gerci 4 cocuk dogurmus irsi diyorlar ama ablamda da cok olmustu ondan korkuyorumKızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.
Sağol canım.Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimizada almayi nasip etsin insallah...
Hayırlı olsuun minik prensesin :)kızlar... sonunda 20.haftamada cinsiyetimizi öğrendik. Allah nasip ederse kızımız olacakmış:)
Ya sorma kramplar felaket kalçama ve belime kadar vuruyor herkeste şimdiden olmaz diyorlar biraz erken başlsmış bende güya. Valla az önce ytanmadan ağladımSağol gerçekten çok düşüncelerin. Ben de dün hissettim sana da soracaktım ama kramp sorunun vardı ondan sormadım. Dedim şimdi ağrı sızı hareket düşünecek halin yoktur.
Doktor demişti.zaten bugün yarın hissedersin diye. Birde bana senden çok net görüntü alınıyor dedi. Ben cihaz iyi diye net sanıyordum.anlayamadım ne demek.bebek belki yüzeye yakındır diye yorumladım.
Ben bella b tummy honey butter kullanıyorum cnm tamamen organik vede çok hoş kokuyor :)Kızlar çatlak için kullandığınız krem veya bebe yağlarının içindekiler kısmını bana bir yazar mısınız? Almak için gittiğimde fikrim olsun istiyorum internetten bulunmuyo.
Ben bella b tummy honey butter kullanıyorum cnm tamamen organik vede çok hoş kokuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?